top of page

Blickle Wielen

Locatie: Houten

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23032

(Technisch) Accountmanager Binnendienst

1Z9A3835.jpg

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin. h.westerduin@why-search.nl. 06 156 318 04.

Functie

In deze commerciële binnendienstfunctie, heb jij de kans te werken in een enthousiast en dynamisch team. Jij gaat in teamverband een-op-een samenwerken met een accountmanager in de buitendienst om samen met hem de klanten in jullie regio te bedienen en te begeleiden. Je hecht grote waarde aan persoonlijk contact met klanten en je verzamelt de informatie die nodig is om de behoefte van potentiële klanten te achterhalen. Je bent geïnteresseerd in techniek en jouw technische achtergrond en bewezen binnendienst ervaring, helpen je hierbij. Je werkzaamheden zijn divers en kunnen van dag tot dag verschillen.

Organisatie

Blickle is sinds de oprichting in 1953 een van de meest vooraanstaande fabrikanten van transport- en industriewielen ter wereld. Het moederbedrijf, gevestigd in Duitsland, heeft meer dan 1.300 betrokken en gemotiveerde medewerkers, 19 eigen verkoopkantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika, alsmede exclusieve vertegenwoordiging in meer dan 120 landen. Blickle onderscheidt zich door innovatief vermogen, moderne fabricagetechnieken met een hoge automatiseringsgraad, ruime ervaring en bovenal “Made in Germany”. Het totale team bestaat nu uit 9 betrokken en gemotiveerde collega’s die dagelijks samenwerken om de Nederlandse markt verder uit te bouwen.

 • Relatiebeheer van bestaande klanten in jouw gebied.

 • Offertes uitbrengen en opvolgen, zowel zelfstandig als in samenwerking met de accountmanager.

 • Bestellingen plaatsen, orders begeleiden en manco’s en retouren afhandelen.

 • Klachtenafhandeling.

 • Telefoon- en mailbeheer.

Wat ga je doen?

Waar moet jij aan voldoen?

Je hebt hbo-werk en denkniveau en minimaal 5 jaar commerciële werkervaring bij een technische organisatie en ervaring met het gehele offertetraject en orderbegeleiding. Je hebt bijna dagelijks contact met het hoofdkantoor in Duitsland, dus het is belangrijk dat je, naast de Nederlandse taal, ook een goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal hebt. Daarnaast vinden de producttrainingen veelal in Duitsland plaats.

Je vindt het leuk om je te verdiepen in nieuwe producten, je pakt werkzaamheden gevraagd en ongevraagd op en je prioriteit ligt bij de klant. Je weet als geen ander je hoofd koel te houden in drukke tijden en je doet er alles aan om een oplossing voor een probleem te bedenken.

Wat bieden we jou?

 • Direct in dienst bij de organisatie op basis van een jaarcontract.

 • Een prima salaris.

 • Fulltime werkweek van 40 uur.

 • Goede werk/privé balans door 38 vakantiedagen.

 • Goede pensioenregeling, waarbij 50% voor rekening van de organisatie is.

 • Je wordt goed ingewerkt en krijgt volop producttrainingen.

 • Je komt te werken in een open en gemotiveerd team, met op vrijdagmiddag altijd een ontspannen borrel met alle collega’s.

 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Je komt te werken in een informele en open organisatie waarbij samenwerking belangrijk is. Je krijgt de nodige bewegingsruimte in je dagelijkse werkzaamheden en jouw inbreng en ideeën voor verbeteringen of commerciële acties worden zeker gewaardeerd. Er zijn korte communicatielijnen en de sfeer onderling is zeer goed, men is er nuchter en integer met een gezonde dosis humor.

Bedrijfscultuur

bottom of page