Heyst Schilderwerken/Hoogeweg Schildersbedrijf

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: Fulltime/Parttime 32 uur

Vacaturenummer: 22013

Calculator

1Z9A3835.jpg

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Riana den Boef: r.den.boef@why-search.nl of 06 252 353 64.

Functie

In deze afwisselende en veelzijdige functie ga je voor Heyst Schilderwerken en Hoogeweg Schildersbedrijf de calculaties verzorgen voor de opdrachten die zij krijgen. Zodra er een opdracht binnenkomt, maak jij een afspraak met de opdrachtgever en voer je zelfstandig en op locatie de opname van de uit te voeren opdracht uit. Bij grotere opdrachten ga je het proces uitvoeren in samenwerking met de projectleider. Vervolgens maak je een calculatie van de opdracht en breng je de offerte uit aan de opdrachtgever. Je gaat werken met het calculatieprogramma van Gilde. Je werkt in deze functie nauw samen met de projectleider en de andere calculator/projectleider en pak je bij vakantie, ziekte of drukte ook werkzaamheden van je collega’s op. Je hebt in deze functie dus veel contact met collega’s en met opdrachtgevers.

De functie is ter uitbreiding van het team. Je krijgt zeer veel vrijheid en flexibiliteit bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Je kan je week zelf indelen en ook of je thuis of op kantoor werkt. De standaard werktijden liggen tussen 7.30 en 16.30 uur, maar je mag ook eerder of later beginnen. De functie is voor 40 uur per week, maar 32 uur is zeker bespreekbaar.

Organisatie

Sinds kort zijn Heyst Schilderwerken en Hoogeweg Schildersbedrijf samen gaan werken vanuit 1 hoofdkantoor in Hoofddorp. In totaal zijn er 28 medewerkers, waarvan er 4 op het hoofdkantoor werkzaam zijn. De organisatie hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en vakwerk. De opdrachtgevers zijn met name middelgrote aannemers, VVE’s en particulieren en zitten in de regio tussen Amsterdam, Hoofddorp en Amstelveen.

 • Opname op locatie van de opdracht.

 • Calculeren van de opdracht in het softwareprogramma Gilde.

 • Offerte opmaken en versturen.

 • Nabellen van de door jou uitgebrachte offerte.

 • Ondersteunen van de projectleiders.

Wat ga je doen?

Waar moet jij aan voldoen?

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met het calculeren van schilderwerk en het heeft een grote voorkeur dat je gewerkt hebt met het softwarepakket van Gilde.


Als persoon ben je sociaal en een aanpakker en heb je een flexibele instelling. Je kan goed zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om je collega’s waar nodig te ondersteunen. Belangrijk is ook dat je een gezellige dosis humor meebrengt!

Wat bieden we jou?

 • Een mooi salaris in overleg te bepalen. Het salaris bedraagt maximaal € 3.500,- bruto o.b.v. 40 uur per 4 weken (€ 3.790,- per maand), dit is wel afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen (hiervan zijn een aantal verplichte vrije dagen).

 • Je krijgt een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

 • Je kan je werktijden zelf flexibel indelen.

 • Je kan zowel thuis als op kantoor werken, maar het heeft wel de voorkeur dat je regelmatig op kantoor aanwezig bent.

 • De cao voor het Schilders- Afwerkings- Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf (SAVG) is van toepassing.

Je komt te werken in een gezellig en betrokken team op kantoor met een projectleider, calculator/projectleider, administratief medewerkster en de algemeen directeur. De projectleider heeft zelf ruime ervaring als calculator bij Heyst Schilderwerken en zal je in het begin zeker op weg helpen. Ook is er veel ruimte om met elkaar te overleggen en samen te werken. Er heerst een gezellige informele en open sfeer op kantoor. Iedereen is gemotiveerd en zeer behulpzaam naar elkaar.

Bedrijfscultuur