Blickle Wielen

Locatie: Houten

Dienstverband: Fulltime/Parttime uur

Vacaturenummer: 22018

Inside Sales Medewerker

1Z9A3835.jpg

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin middels mail h.westerduin@why-search.nl of 06 15631804.

Functie

Op zoek naar een brede functie op de commerciële binnendienst waarbij je sales en marketing oppakt? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging! Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie en je kan daarbinnen verschillende werkzaamheden naar je toetrekken. In deze brede binnendienstfunctie ga je contact onderhouden met bestaande klanten en nieuwe klanten die bestaan uit bedrijven in de industriële branche en technische bedrijven. Je hecht grote waarde aan persoonlijk contact met klanten en je verzamelt de informatie die nodig is om de behoefte van potentiële klanten te achterhalen. Ook word je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingactiviteiten. Daarnaast biedt je ondersteuning aan je collega’s in de binnendienst in drukke tijden en je collega’s in de buitendienst met hun contact naar klanten voor o.a. offerte opvolging en inside sales activiteiten. Je technische affiniteit en bewezen binnendienst ervaring, helpen je hierbij!

Organisatie

Blickle is sinds de oprichting in 1953 een van de meest vooraanstaande fabrikanten van transport- en industriewielen ter wereld. Het moederbedrijf, gevestigd in Duitsland, heeft meer dan 1.200 betrokken en gemotiveerde medewerkers, 18 eigen verkoopkantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika, alsmede exclusieve vertegenwoordiging in meer dan 120 landen. Blickle onderscheidt zich door innovatief vermogen, moderne fabricagetechnieken met een hoge automatiseringsgraad, ruime ervaring en bovenal “Made in Germany”.

 • Relatiebeheer bij bestaande klanten.

 • Nieuwe werkgebieden in kaart brengen.

 • Marketingactiviteiten (mee) bedenken en uitvoeren, zoals commerciële acties richting klanten en prospects en LinkedIn-uitingen.

 • Diverse overige voorkomende werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Waar moet jij aan voldoen?

Je hebt aantoonbare commerciële werkervaring en je vindt het leuk om in de technische branche te werken. Je hebt contact met het hoofdkantoor in Duitsland, dus het is belangrijk dat je, naast de Nederlandse taal, ook een goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal hebt.


Je vindt het leuk om met je collega’s nauw samen te werken om zo met elkaar een goed resultaat te behalen. Je praat makkelijk met zowel onbekende als bekende personen binnen een organisatie om de juiste informatie te achterhalen en je doet er alles aan om een oplossing voor een probleem te bedenken.

Wat bieden we jou?

 • Direct in dienst bij de organisatie op basis van een jaarcontract.

 • Goede werk/privé balans door 38 vakantiedagen o.b.v. 40 uur. 

 • Goede pensioenregeling, waarbij 50% voor rekening van de organisatie is.

 • Je werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur.

 • Je wordt goed ingewerkt en krijgt volop producttrainingen.

 • Je komt te werken in een open en gemotiveerd team, met op vrijdagmiddag altijd een ontspannen borrel met alle collega’s.

 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Je komt te werken in een informele en open organisatie waarbij samenwerking belangrijk is. Je krijgt de nodige bewegingsruimte in je dagelijkse werkzaamheden en jouw inbreng en ideeën voor verbeteringen of commerciële acties worden zeker gewaardeerd. Er zijn korte communicatielijnen en de sfeer onderling is zeer goed, men is er nuchter en integer met een gezonde dosis humor.

Het totale team bestaat nu uit 8 betrokken en gemotiveerde collega’s die dagelijks samenwerken om de Nederlandse markt verder uit te bouwen. Dit doen ze zo succesvol dat de binnendienst op korte termijn wordt uitgebreid met 2 nieuwe collega’s, waarvan jij er één bent.

Bedrijfscultuur