De Jonge Coatings, professionele verfgroothandel

Locatie: Elst

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22016

Senior Accountmanager Groothandel regio Elst

1Z9A3835.jpg

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Riana den Boef: r.den.boef@why-search.nl - 06 252 353 64.

Functie

Heb jij commerciële ervaring in de verfbranche en ben je op zoek naar een senior buitendienstfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid? Als senior accountmanager bij De Jonge Coatings krijg je die! Samen met je collega in de buitendienst ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van klanten in de regio. Je klanten zijn o.a. Gemeenten, zorginstellingen, VVE’s, woningcorporaties, professionele schildersbedrijven. Je gaat werken vanuit de vestiging in Elst, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s op de vestiging en een gedeelte van je tijd meewerkt aan de dagelijkse verkoopactiviteiten op de winkelvloer.

Organisatie

De Jonge Coatings, met vestigingen in Wijchen, Elst en Oss, is leverancier van professionele verven voor het schildersbedrijf en de industrie. Sinds haar oprichting in 1993 heeft De Jonge Coatings B.V. zich ontwikkeld tot een leverancier die een vertrouwde plaats heeft ingenomen bij opdrachtgevers en schildersbedrijven in de regio Gelderland en Brabant. Gesteund door een duurzaam merkenbeleid leveren zij een hoogwaardig verf en non-paint assortiment voor de professionele markt.

 • Je zorgt voor het behalen van persoonlijke verkoopdoelstellingen doormiddel van het initiëren, opbouwen, uitbouwen en onderhouden van klantrelaties.

 • Je behartigt de belangen van relaties, geeft ondersteuning en verstrekt adviezen.

 • Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en succesvol uitvoeren van promotionele acties en activiteiten.

 • Je signaleert ontwikkelingen in de markt, geeft feedback over je ervaringen en komt proactief met ideeën om de klanttevredenheid steeds verder te verbeteren.

 • Je hebt een actieve rol in het beheer van debiteuren.

Wat ga je doen?

Waar moet jij aan voldoen?

Het is belangrijk dat je naast commerciële werkervaring ook (basis)kennis van verf en het productassortiment hebt. Je bent een relatiebouwer die vanuit de behoefte van de klant denkt, je weet te overtuigen en een deal te sluiten. Je bent een goede gesprekspartner en weet de behoefte van de klant goed in kaart te brengen en daarop de juiste actie te ondernemen.


Als persoon ben je enthousiast, representatief en sterk in het leggen van contacten. Je bent een nuchtere teamspeler die beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed zelfstandig werken, hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen en overtuigingskracht en je haalt voldoening uit het adviseren van je klanten en ondersteunen van collega’s.

Wat bieden we jou?

 • Een zelfstandige fulltime functie met veel vrijheid bij een betrokken familiebedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Een mooi salaris van maximaal ca. € 4.500,- bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt.

 • Je start op een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd.

 • Uiteraard krijg je een auto, telefoon en laptop van de zaak.

 • Je krijg 29 vakantiedagen en 2 extra dagen indien je één jaar niet ziek bent geweest.

 • Er is een goede pensioenregeling.

 • De mogelijkheid om je senioriteit en leidinggevende capaciteiten in te zetten bij de begeleiding van je collega junior accountmanager.

 • Producttrainingen en vakkennis opdoen bij leveranciers.

 • Een organisatie die open staat voor jouw mening en verbetervoorstellen.

Het enthousiaste team van De Jonge Coatings bestaat uit betrokken en sociale collega’s die altijd klaar staan om elkaar en de klanten te helpen. Je krijgt hier een warm welkom en goede begeleiding tijdens je inwerkperiode en volop mogelijkheden om je vakkennis uit te breiden. Je hebt veel ruimte en vrijheid om je werk uit te voeren. Een organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jij in jouw rol als senior accountmanager zeker van toegevoegde waarde kan zijn!

Bedrijfscultuur