Global Paint Products, Verfproducent

Locatie:  Boven-Leeuwen

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 22041

Verkoopmedewerker Binnendienst

1Z9A3835.jpg

Als je enthousiast bent geworden over deze functie kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin +31 (0)6 156 318 04 of h.westerduin@why-search.nl.

Functie

Geef jij de persoonlijke support waar klanten blij van worden? Doordat een collega op de Verkoop Binnendienst is doorgegroeid naar een andere functie binnen het bedrijf, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, accurate en communicatieve teamspeler die hem kan vervangen. Als Verkoopmedewerker Binnendienst vervul je een belangrijke commerciële en operationele taak tussen de wensen van de klanten en de mogelijkheden binnen de organisatie van Global Paint Products.

Organisatie

Global Paint Products is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf in de nationale en internationale verfindustrie. Sinds 1988 produceren zij hun verven. Het is een Nederlands familiebedrijf in het Land van Maas en Waal, met internationale vleugels, want sinds 2004 beschikken zij tevens over een vestiging op Curaçao.
Zij maakt verf van hoge kwaliteit voor de professionele schilder en de consument. Hun producten zijn verkrijgbaar bij de verfgroothandel, speciaalzaken, webshops en online platformen onder de merknamen Global Paint Professional, Build, Teolin, De Muurverffabriek, Lifestyle en Herberts. Ook produceren zij verf voor de huismerken van gerenommeerde bedrijven. In hun innovatieve Research & Development laboratorium ontwikkelen zij de verf zelf en produceren deze in hun fabrieken in Boven-Leeuwen en op Curaçao. Van daaruit vinden ze hun weg in heel Nederland en ver daarbuiten. Het onmogelijke zullen ze niet waarmaken, maar ze zijn wel grensverleggend! De hoge kwaliteit die zij leveren in combinatie met een wendbare en toegankelijke organisatie maakt hen in verfland een uniek bedrijf. Global Paint Products wil kennis op blijven doen om daarmee de organisatie te verbeteren. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten is er ruim aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en het milieu.

Als Verkoopmedewerker Binnendienst ben je een echte spin in het web. Je hebt veel contact met klanten en intern met de verschillende afdelingen. Voor de mensen in de buitendienst ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de commerciële ondersteuning. Je vindt het leuk om klanten te helpen, oplossingen te bieden en telefonisch te woord te staan, ook eventueel in het Frans of Duits. Communicatie is erg belangrijk in deze rol. In deze functie ben je werkzaam voor alle merken van Global Paint Products. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Verwerken en begeleiden van orders.

 • Telefonisch klantcontact.

 • Ondersteunen verkoop buitendienst.

 • Afhandelen mail.

 • Opstellen, versturen en opvolgen van offertes.

 • Verzorgen van overige schriftelijke communicatie naar klanten.

 • Opstarten en beheren nieuwe projecten.

 • Begeleiden van verftechnische adviezen.

Wat ga je doen?

Waar moet jij aan voldoen?

Een denkende doener, die verantwoordelijkheid neemt en vooruitgang wil boeken. Een leuke collega die energie en persoonlijke support geeft aan de klanten en collega’s. En verder:

 • Je houdt van aanpakken, bent innovatief en oplossingsgericht en gewend om gestructureerd aan projecten te werken.

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op een verkoopafdeling.

 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk in het Nederlands en Engels, eventueel Frans of Duits.

 • Je bent duidelijk, overlegt en voert het gesprek op een prettige wijze.

 • Je bent enthousiast, accuraat en resultaatgericht

 • Je werkt gestructureerd, denkt vooruit en hebt oog voor detail.

 • Je bent flexibel inzetbaar en weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden.

 • Je reageert adequaat op vraagstukken en hebt een proactieve houding.

 • Je kunt goed naar de klant luisteren en bent pas tevreden als de klant dit ook is.

 • Je signaleert kansen en deelt deze met collega’s.

 • Je pakt uitdagende projecten graag op en brengt het tot een goed einde.

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en dynamische organisatie, die zich kenmerkt door ondernemerschap, een open hulpvaardige werksfeer en korte lijnen. Je krijgt bij Global Paint Products alle vrijheid en ruimte om verantwoordelijkheden te pakken, structuren op te zetten en processen te verbeteren. Een prachtige functie om je talenten te ontplooien en je persoonlijk te ontwikkelen. Voor deze functie wordt een passend salaris en arbeidsvoorwaarden geboden, evenals opleidingsmogelijkheden.

Bij Global Paint vinden ze het belangrijk dat de mensen die bij hen werken en voor wie zij werken, zich bij hen welkom en thuis voelen. Als een hecht team spelen zij professioneel en flexibel in op de wensen en uitdagingen van hun klanten en eindgebruikers, met hun merken, verfsystemen en serviceconcepten. Zij geloven dat succes schuilt in samen ondernemen, samen werken en samengroeien. Dat vraagt om gedreven medewerkers, die samen het verschil willen maken. Hun mensen krijgen dan ook volop de ruimte voor de ontwikkeling van hun talenten. Inbreng en initiatief worden gestimuleerd, gezien en gewaardeerd. Evenals het samenwerken in een hecht team, met fijne collega's die elkaar helpen!

Bedrijfscultuur