top of page

Accountmanager België

NAGELS

Locatie: Centraal België

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23048

In deze functie als Accountmanager België heb je diverse taken en krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Samen met jouw teamgenoten zorg je ervoor dat de bestaande klanten tevreden blijven en daarnaast ondersteun je de salesdirector Benelux in de transitie naar andere marktsegmenten, dus veel New Business in een ondernemende en uitdagende rol! Ben jij ondernemend, communicatief sterk en heb je het ontwikkelen van New Business in jouw DNA zitten?


Dan past deze functie bij jou!


De Nagelsgroup bestaat uit 15 zeer gespecialiseerde bedrijven in 10 landen en behoort tot de internationaal toonaangevende producenten van tickets voor o.a. de parkeer- en transportsector. Elk bedrijf heeft een eigen identiteit en biedt unieke vaardigheden waar hun klanten en de ticket- en print-industrie in het algemeen van profiteren.


Heb jij de gedrevenheid en de ambitie de bij nagels horen? En wil jij nagels verder laten groeien in België? Ontdek dan de vacature van Accountmanager België!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als Accountmanager België onderhoud je de relaties met bestaande klanten in België en breid je de bestaande business verder uit door middel van acquisitie waarbij de focus ligt op het bouwen van een lange termijn relatie en het bieden van een totaaloplossing. Daarnaast ondersteun je de klanten door het bieden van de juiste innovatieve oplossingen waarbij je het portfolio van nagels verkoopt waaronder ook labelprinters. Een nieuwe klant? Dan zorg jij ervoor dat deze goed geïmplementeerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor de omzet en new business sales doelstelling van de aan jou toebehorende klanten waarbij je tijdig en juist de gedane offertes opvolgt en de gegevens binnen het CRM-systeem goed bijhoudt. Het signaleren van marktbeweging/behoeften van relaties en die rapporteren aan de salesdirector Benelux is daarbij ook van groot belang.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Het ontwikkelen van New Business zit in jouw DNA en je hebt van nature een interesse in het volgen van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je beschikt over lef, gedrevenheid, passie en doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je sociaalvaardig en goed in staat om met verschillende soorten mensen te communiceren en hen te overtuigen. In de uitvoering van jouw werk ben je zelfstandig, een zelfstarter en initiatiefnemer.


En we worden helemaal enthousiast als je naast bovenstaande punten het als een uitdaging ziet om iets moois op te bouwen en je hieraan weet te verbinden!

Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • Je hebt een commerciële opleiding voltooid.

  • Enige jaren ervaring in een salesfunctie.

  • Goede mondelinge én schriftelijke kennis van de Nederlandse en Franse taal, de Duitse taal is een pré.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Accountmanager België kun jij rekenen op:

  • Een goed basissalaris met daar bovenop een aantrekkelijke bonusregeling.

  • Een uitdagende baan met dynamiek.

  • Flexibiliteit, eigen tijd indelen.

  • Een leerzame werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  • Auto van de zaak, laptop en mobiel.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Al meer dan 80 jaar staat de naam nagels voor hoogwaardig en innovatief drukwerk. Opgericht in 1977 door Karl Nagels, zijn ze er trots op dat ze als familiebedrijf inmiddels tot de internationaal toonaangevende producenten van tickets voor de parkeer- en transportsector behoren. In de loop der tijd hebben ze hun productassortiment steeds uitgebreid om in te kunnen spelen op trends in de markt en nieuwe ontwikkelingen. Naast tickets en intelligente identificatieoplossingen voor de zorgsector biedt nagels ook de marketing van advertentieruimte op diverse analoge en digitale toegangs- en identificatiemedia aan. Het doel is dat nagels producten wereldwijd worden gezien als synoniem voor oplossingen rond identificatie, informatie, inspiratie en innovatie. Binnen nagels verenigt het bedrijf 15 dochterondernemingen in tien landen met een jaarproductie van meer dan 4,5 miljard tickets en producten die worden gebruikt in meer dan 80 landen over de gehele wereld. Ongeveer 300 medewerkers wereldwijd zorgen voor het duurzame succes.

Accountmanager België
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Accountmanager België

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met  Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of bel 06 -15 631804

bottom of page