top of page

Accountmanager Bouw en Schilders

MEESTERSGILDE

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23034

Ben jij een topper in het leggen en onderhouden van contacten in de bouwwereld? Krijg je er energie van als het je lukt opdrachtgevers aan de beste vakmensen te koppelen?


Dan past deze functie bij jou!

Meestersgilde is op zoek naar een Accountmanager Bouw en Schilders die vanuit de vestiging in Hoofddorp onze bestaande én toekomstige klanten voorziet van de beste vaklieden. De mentaliteit? No-nonsense en bereid de handen uit de mouwen te steken - zelfstandig maar zeker ook mét elkaar. Het team is hecht en de lijnen in het bedrijf zijn kort.


Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij Meestergilde past? Ontdek dan de vacature van Accountmanager Bouw en Schilders!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

In deze functie zit je bepaald niet stil. Je bent vaak op pad om bouwlocaties te bezoeken. Je spreekt de uitvoerders en de vaklieden en houdt de vinger aan de pols. Ook vanaf kantoor, door de projectleiders regelmatig te bellen. Zo weet je precies of de samenwerking naar tevredenheid verloopt.


Daarnaast ben je altijd bezig je kring uit te breiden. Je bent proactief in het benaderen van nieuwe klanten maar ook van nieuwe kandidaten. Je hebt gesprekken met kandidaten en belt referenties na. Zodra je een duidelijk beeld van de kandidaat hebt maak je een duidelijke profielschets, die je voorlegt aan een passende opdrachtgever.


Deze functie vraagt dus om iemand die zeer gedreven is in zijn vak en veel eigen initiatief neemt. Maar je hoeft het zeker niet allemaal alleen te doen. Teamspirit is heel belangrijk bij Meestersgilde. Je werkt nauw samen met je collega’s. Je loopt nieuwe projecten samen door en kunt altijd met elkaar sparren. Samen gaan jullie voor het beste resultaat!

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Jij bent gedreven en commercieel, maar ook sociaal en betrokken. In deze functie is het heel belangrijk dat je verbinding kunt leggen op alle lagen. Je schakelt makkelijk met de directie en de klant, maar ook met de werklieden op de bouwlocatie. Je bent dan ook communicatief sterk en positief en enthousiast in de omgang.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • HBO werk- en denkniveau

  •  interesse en affiniteit met de bouw- en vastgoedzorg

  • enkele jaren commerciële ervaring

  • vloeiende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Meestersgilde is een professionele, snelgroeiende organisatie met gedreven en enthousiaste collega’s. Het personeelsbestand bestaat op dit moment uit een kern van 750 vakmensen. Je komt zelf te werken in een hecht team van in totaal 12 accountmanagers die vanuit 3 verschillende vestigingen werken. Jouw eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd en er is ruimte om je te blijven ontwikkelen.


Als Accountmanager Bouw en Schilders kun jij rekenen op:

  • een uitdagende job met een goed salaris en uitstekende pensioenregeling

  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur

  • veel vrijheid en flexibiliteit in je werktijden (start tussen 8.00-9.00 met eindtijd tussen 16.30-17.30)

  • de kans om je talenten te ontwikkelen

  • auto van de zaak die ook privé bij jou past, laptop en iPhone

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Meestersgilde is al vanaf 2004 actief in het projectmatig ter beschikking stellen van timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Met een deskundig en enthousiast team voorziet Meestersgilde toonaangevende bedrijven uit de bouw en het vastgoedonderhoud op projectbasis van vakmensen. Kwaliteit staat daarbij absoluut voorop.

Accountmanager Bouw en Schilders
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Accountmanager Bouw en Schilders

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Henk Westerduin:

+31 (0)6 156 318 04 

h.westerduin@why-search.nl

bottom of page