top of page

Accountmanager Dak Coatings

DSL COATINGS

Locatie: Nederland

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24013

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de introductie en de verkoop van het gehele productportfolio van APOC Professional Protection in Nederland. De aandacht bij deze functie ligt vooral op het ontwikkelen van New Business door het bezoeken van de opdrachtgevende markt. DSL Coatings is exclusief distributeur van diverse merken verven, lakken en pleisters. De producten worden geproduceerd door geselecteerde fabrikanten of het zijn producten die uitsluitend door DSL geïmporteerd worden. Eén van die merken waar DSL Coatings exclusief vertegenwoordiger van is voor Nederland vanaf begin 2024 is het merk APOC.


Ben jij ondernemend en vind je het leuk om met een nieuw product de markt te bewerken?


Dan past deze functie bij jou!


APOC is een toonaangevende en wereldwijde fabrikant van bouw- en onderhoudsproducten die de productiviteit, prestaties en energie-efficiëntie maximaliseren. Als een van de topproducenten van coatings hebben zij meer dan 100 jaar ervaring. APOC biedt een compleet productassortiment voor al je dak onderhoud – en duurzaamheidbehoeften en zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid aan hoogwaardige dak coatings - en primers die gebruikt kunnen worden op diverse ondergronden.


Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij DSL Coatings past? Ontdek dan de vacature van Accountmanager Dak Coatings!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Je hoofdverantwoordelijkheid is het realiseren van nieuwe omzet door business development bij de opdrachtgevende markt. Hierbij valt te denken aan vastgoedonderhoudsbedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen Van Eigenaren. Afspraken met de opdrachtgever worden vaak gemaakt op basis van prestatie indicatoren betreffende resultaatgericht vastgoed (dak)onderhoud. Je regelt hierbij technische ondersteuning speciaal gericht op dak coatings en het berekenen van het geschatte productgebruik. Hierbij geef je adviezen en train je klanten door het uitvoeren van demonstraties. Je haalt zelfstandig nieuwe opdrachten binnen en onderhandelt deze zelf uit. Hiernaast begeleid je werken en verzorg je inspectie en nazorg.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Als persoon heb je flair, een grote gunfactor en ben je zeer klant- en resultaatgerichtheid. Je bent sterk in de communicatie en een goede organisator. New Business ontwikkelen zit in jouw DNA eveneens flexibiliteit en veerkracht. Je hebt dan ook een groot aanpassingsvermogen en bent bij voorkeur woonachtig in het midden van Nederland.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • HBO werk - en denkniveau met een technische of commerciële opleiding.

  • Minimaal 5 jaar buitendienst saleservaring in een soortgelijke functie.

  • Kennis van de verf - of dakdekkersmarkt is een enorme pré.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Accountmanager Dak Coatings kun jij rekenen op:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Laptop, telefoon en auto van de zaak.

  • Commerciële zelfstandige functie binnen een warme organisatie waar jouw initiatief en ideeën de ruimte krijgen om uitgevoerd te worden.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

DSL is distributeur én dienstverlener, daarin merk je het verschil. Zij denken graag mee. Voor de dienstverlening hebben zij vier waarden omschreven die ze belangrijk vinden. Zo weet je wat je precies kan verwachten: Betrouwbaar, Duidelijk, Passie en Vernieuwend. In deze zelfstandige functie heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid en zijn de lijntjes met de directie kort. Een organisatie met mooie ambities voor de toekomst waar jij als Accountmanager aan bij kan dragen en in mee kan groeien!

Accountmanager Dak Coatings
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Accountmanager Dak Coatings

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin. h.westerduin@why-search.nl 06 156 318 04

bottom of page