top of page

Accountmanager

BLÅKLÄDER

Locatie: Midden-West Nederland

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24004

In deze functie als Accountmanager ligt de focus op het onderhouden van bestaande contacten bij dealers en eindklanten met als doel het verder uitbouwen van hun bestaande business. Daarnaast pak je ook leads op voor nieuwe prospects. Je maakt hiervoor een salesplan en voert deze ook uit.


Wil jij een sterk merk vertegenwoordigen van ’s werelds leidinggevende fabrikant van werkkleding en wil je onderdeel zijn van een hecht team die er steeds keihard voor gaat?


Dan past deze functie bij jou!


Blåkläder is een familiebedrijf die sinds 1959 werkkleding produceert in zijn eigen fabrieken. Ondertussen is Blåkläder actief in 24 verschillende landen, gaande van de USA, Europa tot en met Japan.


Heb jij de gedrevenheid en eigenzinnige persoonlijkheid die bij Blåkläder, horen? Ontdek dan de vacature van Accountmanager!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Je richt je hoofdzakelijk op het onderhouden van bestaande klantencontacten in West-Nederland met als doel om de bestaande business daar verder uit te bouwen. Dit betreft dealers (relatiebeheer) en eindklanten (prospectie) tot circa 50 medewerkers. Hierbij werk je nauw samen met jouw collega’s en houd je klantdata en salesresultaten goed bij in het CRM-systeem. Daarnaast schroom je niet om leads op te volgen en hiermee probeer je om nieuwe klanten te verwerven. Tevens draag je kennis over en neem je deel aan beurzen.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een energieke, servicegerichte en verbindende relatiebouwer die ervoor gaat om de business uit te breiden. Daarbij heb je een no-nonsense houding en ben je een open communicator, zelfstandig, sociaalvaardig en ondernemend. Je bent een echte partner voor jouw klanten en collega’s.

Van jouw opleiding en of ervaring verwachten we:

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Verkoopervaring in een buitendienstfunctie.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Accountmanager kun je rekenen op:

  • Een marktconforme verloning.

  • Een laptop, een gsm en een bedrijfswagen.

  • Een gedegen inwerktraject met veel praktische training.

  • Een sterk en hecht team die er keihard samen voor gaat en waarmee ze jaarlijks samen enkele leuke teamactiviteiten doen.

Blåkläder is een vooruitstrevend en ondernemend bedrijf met een familiegevoel. Bij hen heb je alle gelegenheid om je te ontwikkelen zover je wilt met de vaardigheden die je hebt.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Blåkläder is een familiebedrijf dat, met hun lokale touch, een lange weg heeft afgelegd om de grote wereld van werkkleding over te nemen. Ze zijn een internationaal hechte groep van ongeveer 350 familieleden in 16 verschillende landen die diversiteit, bedrijfscultuur, duurzaamheid en kwaliteit bij alles wat ze doen bovenaan de prioriteitenlijst plaatsen. Vanuit hun hoofdkantoor in Svenljunga (Zweden) doen ze alles van productontwikkeling, logistiek en opslag tot marketing. Grote delen van het totale assortiment worden geproduceerd in hun fabrieken in Azië.

Accountmanager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Accountmanager

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Stefan van Grieken.  S.van.grieken@why-search.nl en/of 06 46615016.

bottom of page