top of page
Accountmanager

Accountmanager

HOENDEROP

Locatie: Ridderkerk 

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23037

Ligt de maritieme wereld jou en wil jij klanten in de beroepsvaart niet alleen innovatieve producten maar ook de beste service en technische ondersteuning bieden?


Dan past deze functie bij jou!


Hoenderop is marktleider in scheepsbenodigdheden voor de beroepsvaart. Dit van oorsprong Rotterdamse familiebedrijf kent een aanpakkersmentaliteit. Vooruitkijken en meedenken zijn kernkwaliteiten van het bedrijf én van de Accountmanager die Hoenderop zoekt.  Je spreekt de taal van bestaande en nieuwe klanten en bouwt graag aan goede, duurzame relaties. Vernieuwing, vertrouwen en kwaliteit zijn daarbij sleutelwoorden.


Ben jij die energieke Accountmanager die het team van Hoenderop zoekt? Bekijk dan de vacature!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als accountmanager sta jij midden in de maritieme markt. Je neemt goed in je op wat de klant nodig heeft en weet welke ontwikkelingen spelen in de binnenvaart, zeevaart en offshore. Zo kun je totaaloplossingen bieden aan bestaande en potentiële klanten en weet je nieuwe marktgebieden te signaleren en benaderen.

In deze afwisselende baan is geen dag hetzelfde. Je bezoekt klanten in de hele Benelux en bent (twee)wekelijks te vinden op kantoor in Ridderkerk om af te stemmen met je collega’s en de commercieel directeur.

Hoewel je functie heel zelfstandig is, met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, ben je zeker ook een teamspeler. Met de verkoop binnendienst werk je aan een zorgvuldige verwerking van orders en passende offertes, die jij vervolgens tijdig en kundig opvolgt. Samen bieden jullie de beste service voor de klant. Je denkt actief mee over de groei van het team en bouwt daaraan mee.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een commerciële denker met een positieve instelling. Je bent initiatiefrijk en ondernemend in het meedenken met de klant. Nee verkopen is voor jou geen optie.

Met jouw kennis van verkooptechnieken en sterke onderhandelingsvaardigheden ga je het gesprek met klanten vol vertrouwen aan. Het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties past helemaal bij jou.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Ervaren in sales en ontwikkelen van new business.

  • Kennis van de maritieme wereld zoals binnenvaart, zeevaart of offshore binnen de regio Benelux en mogelijk Duitsland.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

  • Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een grote pré.


Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Hoenderop is een echt familiebedrijf met een gezonde marktpositie. Eerlijkheid en vertrouwen zitten in het DNA van het bedrijf en de sfeer in het team van 15 medewerkers is zeer collegiaal.


Als Accountmanager kun jij rekenen op:

  • Een veelzijdige baan met veel vrijheid.

  • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Flexibel werken, deels op kantoor en deels vanuit huis.

  • Laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Hoenderop heeft alle scheepsbenodigdheden voor de beroepsvaart in huis, van de kleinste pakking tot een loopplank van acht meter lang. Met de beste producten, service en technische ondersteuning levert Hoenderop een totaalpakket aan haar klanten. Dankzij de vertrouwde kwaliteit en een innovatieve blik is het bedrijf vanaf haar oprichting in 1975 uitgegroeid tot de marktleider in de branche die Hoenderop nu is.

Accountmanager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Accountmanager

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Henk Westerduin: +31 (0)6 156 318 04 of h.westerduin@why-search.nl.

bottom of page