top of page

Administratief Medewerker Inkoop

PRESA

Locatie: Overijse

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23049

In deze functie als Administratief Medewerker Inkoop verzorg je voor Presa zowat alle aankoopwerkzaamheden en houd je het overzicht over het aankoopproces, waarbij je nauw samenwerkt met de verschillende afdelingen.


Ben jij een administratieve duizendpoot? En ben je enthousiast, initiatief nemend en oplossingsgericht?


Dan past deze functie bij jou!


Presa is reeds 40 jaar gespecialiseerd in de codering, etikettering en het verpakken van producten op de Belgische en Luxemburgse markt. Zij implementeert voor zowat alle belangrijke sectoren als Voeding, Drank, Farma, Cosmetica, Chemie, industrie, Logistiek de nodige oplossingen.


Heb jij de gedrevenheid en de servicegerichtheid die bij Presa horen? Ontdek dan de vacature van Administratief Medewerker Inkoop!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als Administratief Medewerker Inkoop verzorg je voor Presa zowat alle aankoopwerkzaamheden en houd je het overzicht over het aankoopproces, waarbij je nauw samenwerkt met de verschillende afdelingen. Hierbij bestel je niet alleen de benodigde goederen, maar bewaak je eveneens het aankoopproces, beheer en optimaliseer je de voorraden en denk je mee over verbeteracties. Hierbij houd je leveranciers scherp door ze regelmatig te beoordelen. Door jouw grondige opvolging en proactieve aanpak vermijd je mogelijke problemen of identificeer je deze tijdig en pak je ze aan en waar nodig ga je op zoek naar een creatieve manier van inkopen om een kortere levertijd te bekomen. Jouw hoofdverantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat de juiste producten op het juiste moment aanwezig zijn in de juiste hoeveelheden en je informeert jouw collega’s in de buitendienst over de status en levering van de bestelde artikelen. Daarnaast regel je inkooptransporten en ondersteun je de collega’s van de verkoop binnendienst met algemene werkzaamheden waaronder het aannemen van de telefoon.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een proactieve, assertieve, oplossingsgerichte en communicatief vaardige persoon met het vermogen om zelf je werk te organiseren en te prioriteren, zodat je steeds de deadlines haalt. Daarbij heb je een helicopterview en doorzie je de bedrijfsprocessen ook buiten de eigen afdeling en heb je een echte hands-on mentaliteit waarbij je handelt op een professionele manier.


Van jouw opleiding en of ervaring verwachten we:

  • Je hebt minstens een Bachelor Diploma of een gelijkwaardig denk- en werkniveau door ervaring.

  • Je hebt 3-5 jaar ervaring in een administratieve functie.

  • Je bent analytisch, goed met cijfers en je hebt reeds ervaring in voorraadbeheer.

  • Je bent perfect tweetalig Nederlands – Frans.

  • Gezien het internationale karakter van hun leveranciers is een goede kennis van het Engels ook van belang.

  • Kennis van SAP Business One en Excel is een pluspunt.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Administratief Medewerker Inkoop kun je rekenen op:

  • Een prima loon naargelang jouw kennis en ervaring dat wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groepsverzekering, 20 dagen verlof + 12 ADV-dagen op jaarbasis.

  • Je komt terecht in een leuk bedrijf met een hecht en warm team.

  • Een prettig en lichtrijk kantoor.

  • Leuke bedrijfsfeesten en personeelsactiviteiten.

Presa biedt jou de nodige bewegingsruimte in jouw dagelijkse werkzaamheden in een ambitieuze, kwaliteitsgerichte organisatie met een goed imago.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Presa is reeds 40 jaar gespecialiseerd in de codering, etikettering en het verpakken van producten op de Belgische en Luxemburgse markt en volgt de technologische ontwikkelingen op de voet. In februari 2023 heeft Presa het bedrijf Solidan uit Malle overgenomen en het hele team, met haar specialistische kennis van printers en etiketten, volledig geïntegreerd. De drijfkracht van beide bedrijven is duidelijk dezelfde: de klant tevredenstellen door hem een hoogwaardige oplossing, desgewenst op maat gemaakt, en met een lokale service aan te bieden! Presa implementeert voor zowat alle belangrijke sectoren de nodige oplossingen: Voeding, Drank, Farma, Cosmetica, Chemie, Extrusie, Zware industrie, Logistiek, enzovoorts. Vanzelfsprekend evolueren hun oplossingen mee met de - steeds veeleisender wordende - regelgeving. Het bedrijf telt momenteel ruim 35 medewerkers en is gevestigd in Overijse, ten oosten van Brussel waar de ruime showroom, kantoren, magazijn en de technische dienst onder één dak zitten.

Administratief Medewerker Inkoop
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Administratief Medewerker Inkoop

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met  Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of bel 06 -15 631804

bottom of page