top of page

Bouwkundig Commercieel Adviseur

TREMCO CPG

Locatie: Noord-Brabant en Limburg

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23044

Heb jij bouwkundige ervaring en commercieel inzicht? Mooi! Maar neem je ook een goede dosis enthousiasme en teamspirit mee?


Dan past deze functie echt bij jou!


Tremco CPG produceert en verkoopt hoogwaardige bouwproducten die voldoen aan de steeds complexere eisen binnen de bouwsector. Hoewel dit internationale bedrijf in de loop der jaren flink gegroeid is, is de sfeer er als in een familiebedrijf. Je maakt echt onderdeel uit van een team, waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen. In deze functie richt jij je vooral op de doelgroepen Aannemerij, prefab industrie en Applicateur.


Wil jij als Bouwkundig Commercieel Adviseur meedenken en sparren over de beste bouwproducten voor jouw doelgroep? Bekijk dan de vacature!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Tremco CPG produceert een breed scala een bouwproducten waarmee architecten, aannemers, ontwikkelaars en vaklui aan de uitdagingen binnen de bouwsector kunnen voldoen. Voegafdichting, verlijming en isolatie, passieve brandbeveiliging, vloercoatings, dakafdichting en betonbescherming/reparatie: het zijn belangrijke thema's voor de klanten van Tremco CPG – en dus ook voor jou.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de marktontwikkeling en -bewerking binnen de nieuwbouw en renovatiemarkt voor de concepten Luchtdicht Bouwen, Bouwkundige Brandveiligheid en Verduurzaming Bestaande Bouw. Je hebt contact met klanten uit de bouw en industrie. Je bezoekt bouwplaatsen en signaleert daar kansen. Je rapporteert je bevindingen aan de BU Manager Bouw en Industrie.


Samen met je collega Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de projectopvolging in jouw regio. Je staat volop in de markt met onder andere presentaties en producttrainingen. Daarnaast initieer je opstartgesprekken en voer je tussentijds controles uit. Je zorgt voor een goede verslaglegging en werkt proactief vanuit het CRM.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Als persoon ben je ondernemend, zelfstandig en flexibel. Uiteraard ben je daarnaast enthousiast, nieuwsgierig en leergierig en vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Daarnaast leg je makkelijk contact met mensen. Dat is uiteraard belangrijk vanuit commercieel opzicht, maar je hebt er ook gewoon plezier in om te sparren en kennis over te dragen. Met jouw bouwkundige kennis ben je bovendien een goede gesprekspartner voor de doelgroep. Je vindt het leuk om voor een groep te staan en beschikt over goede presentatietechnieken.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • een afgeronde opleiding Bouwkunde, minimaal op MBO-4 niveau

  • minimaal 3 jaar ervaring in een buitendienstfunctie

  • bij voorkeur ervaring met applicatietechnieken

  • theoretische kennis van bouwfysica, die goed van pas komt bij het concept Luchtdicht Bouwen

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Samenwerking, vertrouwen en transparantie zijn kernwoorden binnen Tremco CPG. Er heerst een open sfeer in deze platte organisatie. Iedereen is van waarde en men is altijd bereid om een ander te helpen. Ook kun je jezelf volop ontwikkelen.


Als Bouwkundig Commercieel Adviseur kun jij verder rekenen op:

  • een mooi salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

  • 30 vakantiedagen

  • een leaseauto met tankpas (ook voor het buitenland gratis!)

  • aandacht voor het individu

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Tremco CPG is een internationale organisatie en producent van gerenommeerde productmerken als Flowcrete, illbruck en Nullifire. Met meer dan 1.400 medewerkers in heel Europa zet het bedrijf ze zich in voor een wereld waarin gebouwen en constructies energie besparen, langer meegaan en de duurzaamheidsnormen overtreffen. In Nederland zijn zo’n 60 mensen werkzaam op het hoofdkantoor en zo’n 150 op de productielocatie die ernaast ligt.


De filosofie van Frank C. Sullivan, in 1947 oprichter van voorloper Republic Powered Metals, waart nog altijd rond in het bedrijf: "Neem de beste mensen aan die je kunt vinden. Creëer een sfeer die ze vasthoudt en laat ze dan hun werk doen."

Bouwkundig Commercieel Adviseur
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Bouwkundig Commercieel Adviseur

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of op 06 156 318 04.

bottom of page