top of page

Commerciële Buitendienstmedewerker Eindhoven

SIKKENS ZUID OOST

Locatie: Eindhoven en omstreken

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 24025

‘Vakmanschap is mensenwerk.’ Dat typeert het DNA van onze opdrachtgever. Iedere medewerker draagt een steentje bij aan het succes van de organisatie. Dat geldt ook voor de Commerciële Buitendienstmedewerker die Sikkens Zuid Oost zoekt. In deze functie bezoek je (toekomstige) klanten in regio Eindhoven om hen te ondersteunen bij hun schilderprojecten. Je adviseert over verfproducten, applicatietechnieken en apparatuur. Krijg jij er energie van om klanten te helpen het beste eindresultaat te behalen?


Dan past deze functie bij jou!


Sikkens Zuid Oost is een verfgroothandel met de merken Sikkens en Herbol. Met enthousiasme en trots helpt men schilders vooruit. Commerciële Buitendienstmedewerkers zijn het vaste aanspreekpunt als het gaat om schilderprojecten in de regio.


Heb jij de teamspirit en klantgerichtheid die bij Sikkens Zuid Oost past? Ontdek dan de vacature van Commerciële Buitendienstmedewerker!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

In de functie van Commerciële Buitendienstmedewerker ben je vaak onderweg. Je bezoekt de projecten van klanten, voert commerciële gesprekken met prospects en brengt aanbiedingen onder de aandacht bij bestaande klanten in de regio. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en opdrachtgevers, maar werft ook nieuwe klanten. Hierbij ga je offertes en projectbegrotingen opstellen en opvolgen. Schilders – maar ook vastgoedonderhoudsbedrijven – kloppen regelmatig bij je aan voor advies over techniek, duurzaamheid en innovaties. Jij adviseert en denkt mee, zodat zij hun opdracht zo goed mogelijk uit kunnen voeren.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Als persoon ben je vriendelijk, representatief en sociaal. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, bent proactief en servicegericht. Daarnaast ben je in staat om oplossingsgericht mee te denken met de schilder. Tevens heb je een positieve uitstraling en bezit je een ondernemende mindset.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • MBO werk- en denkniveau.Relevante werkervaring.

  • De bereidheid om kennis regelmatig bij te spijkeren. Kennis van verf en de verfbranche is een pré.

  • Een goed gevoel voor de markt, de producten en het type klanten.

  • Basis beheersing computerprogramma’s.

  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Commerciële Buitendienstmedewerker kun jij rekenen op:

  • Een fijne organisatie met gezellige collega’s.

  • Een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Trainingen en opleidingen om je kennis te verbreden of verdiepen.

  • Een auto, telefoon en laptop van de zaak.

  • Minimaal 27 vakantiedagen per jaar, pensioenopbouw en veel vrijheid om je eigen werk in te vullen.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Sikkens Zuid Oost is onderdeel van de Verfsterk Groep, een familiebedrijf bestaande uit vier organisaties, 28 winkels en 150 medewerkers met ieder een eigen expertise op het gebied van verf.


De eerste vestiging van Sikkens Zuid Oost is in 2017 geopend. Inmiddels telt het bedrijf 14 locaties in Noord-Brabant en Limburg. In de vestigingen van Sikkens Zuid Oost vind je verfproducten van A-merken en topservice van vakspecialisten. Sikkens Zuid Oost ondersteunt de schilder met kwaliteitsproducten en de juiste kennis van verf en techniek. Aangevuld met de slimste service die de schilder verder helpen en de juiste aandacht en waardering. Vakmanschap is mensenwerk.

Commerciële Buitendienstmedewerker Eindhoven
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Commerciële Buitendienstmedewerker Eindhoven

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie hier contact opnemen met Jelle Brok. Dit kan zowel telefonisch +31642889345 als per mail jelle.brok@why-search.nl.

bottom of page