top of page
Commercieel adviseur

Commercieel adviseur

MASTERMATE

Locatie: Ede 

Dienstverband: 32-40 uur

Vacaturenummer: 23036

Voel jij je op je plaats in de bouwwereld en vind je het heerlijk als je klanten mag adviseren over de beste oplossing voor hun bouwproject?


Dan past deze functie bij jou!


Mastermate is een technische groothandel voor bouwpartijen en bouwgerelateerde bedrijven. Als Commercieel adviseur heb jij een spilfunctie: jij gaat in gesprek met nieuwe en bestaande klanten en geeft precies het vakkundige advies dat de klant nodig heeft. Daar sta je zeker niet alleen voor. In dit zeer collegiale bedrijf werk je samen met je betrokken collega’s om het maximale resultaat voor de klant te bereiken.


Ben jij die klantgerichte Commercieel adviseur die Mastermate zoekt? Lees dan verder!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

In deze functie ben je het grootste deel van de tijd op pad. Je gaat in gesprek met nieuwe en bestaande klanten van Mastermate. Meestal zijn dit kleine aannemersbedrijven en zelfstandigen in de bouw. Het is belangrijk dat je de taal van de klant spreekt en weet waar je het over hebt.


Je plant je bezoeken aan de klant van tevoren in en zorgt dat je goed voorbereid bent. Je luistert goed naar de wens van de klant en vraagt door – net zolang tot je precies weet wat de klant nodig heeft.


Je kent het productassortiment van Mastermate en werkt daarnaast nauw samen met de productspecialisten en de collega’s op de vestiging van Mastermate. Samen weten jullie de klant zo de beste service en producten te bieden.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent commercieel ingesteld en hebt de drive om nieuwe klanten aan Mastermate te binden. Daarbij heb je veel oog voor de waarde van een goede relatie. Je kunt nieuwe relaties opbouwen en bestaande contacten onderhouden. Je kunt goed luisteren en doorvragen.


Je bent daarnaast collegiaal en werkt graag samen. Je hebt ervaring en/of interesse in de bouw en bent leergierig. Mastermate en je collega’s helpen je graag je vakkennis en competenties te vergroten.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

 • MBO+ werk- en denkniveau in een commerciële of bouwkundige richting of werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie

 • kennis van producten als ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingstechnieken, gereedschappen

 • goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)

 • liefst woonachtig in regio Ede

 • een netwerk in deze regio

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Mastermate bestaat uit 5 familiebedrijven die intensief samenwerken. Jij komt te werken bij Mastermate Brinkman. De bedrijfscultuur is informeel en het team is hecht en betrokken. 

Je krijgt de ruimte om te groeien in je functie en binnen de organisatie.


Als Commercieel adviseur kun jij rekenen op:

 • een goed salaris dat aansluit op je opleiding en ervaring

 • 8% vakantiegeld

 • een goede pensioenregeling

 • een (elektrische) leaseauto die ook privé gebruikt mag worden

 • een laptop en telefoon

 • ruime mogelijkheden om jezelf en je vakkennis verder te ontwikkelen

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Mastermate gaat voor het maximale resultaat van haar klanten, maar ook voor een duurzaam resultaat. Mastermate kiest er bewust voor om samen met medewerkers, klanten en partners te bouwen aan een schone en duurzame wereld. Met gelijke kansen voor iedereen. Dat zie je zeker terug in de bedrijfscultuur, waarin medewerkers, vestigingen en afdelingen zo zelfstandig mogelijk werken en medewerkers alle ruimte krijgen voor hun eigen ontwikkeling.

Commercieel adviseur
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Commercieel adviseur

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Stefan van Grieken: +31 (0)6 466 150 16 of s.van.grieken@why-search.nl.

bottom of page