top of page

Commercieel Medewerker Binnendienst

BEVELA, VAN EIJK GROEP

Locatie: Regio Utrecht

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24014

In deze functie kun je jouw talent voor verkoop en het up-en-running houden van verschillende vestigingen volledig tot haar recht laten komen. Ben jij die klantgerichte en enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst die breed inzetbaar is en het leuk vindt om bij een familiebedrijf met groeiambities te werken?


Dan past deze functie bij jou!

De Van Eijk Groep is een professionele verfgroothandel die bestaat uit meerdere Bevela vestigingen waar diverse verf merken worden verkocht en Sikkens Center Van Eijk vestigingen waar alleen het verf merk Sikkens (producent Akzo Nobel) wordt verkocht. Zij biedt oplossingen voor schildersbedrijven en andere opdrachtgevers. Op hun diverse vestigingen is het jouw hoofdtaak om klanten te helpen met het juiste advies en de verkoop van de daarbij horende producten.


Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij Bevela past? Ontdek dan de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Het bijzondere aan deze dynamische en afwisselende functie is dat je niet verbonden bent aan maar 1 vestiging maar dat je werkzaam zult zijn voor meerdere vestigingen in jouw regio en dat kunnen zowel Bevela als Sikkens van Eijk vestigingen zijn. Het verschil zit hem met name in de merken die worden gevoerd, want naast jouw hoofdtaak om klanten te helpen met het juiste advies en de verkoop van de daarbij horende producten bestaan de werkzaamheden uit: het maken van bestellingen op de kleurmengmachines, zorgen voor de juiste voorraad en de controle hierop, ordelijk en schoonhouden van de vestiging en het afhandelen van verkopen aan de kassa en het beheren van de kassa. Daarnaast werk je nauw samen met jouw (buitendienst) collega waarmee je veel zaken rondom klanten afstemt en voer je administratieve taken uit zoals het bijhouden van klantgegevens. Om jouw productkennis up-to-date te houden volg je met regelmaat cursussen.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Qua persoon ben je ondernemend, meedenkend en proactief en heb je een flexibele instelling. Het werken op verschillende vestigingen is voor jou dan ook geen enkel probleem. Je beschikt over relativeringsvermogen en kunt daardoor goed onder druk werken. Tevens ben je klant- en resultaatgericht en beschik je over commerciële voelsprieten die je met jouw communicatieve vaardigheden effectief kunt inzetten. Daarnaast ben je een teamspeler en ben je woonachtig in de regio Utrecht.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • MBO werk- en denkniveau.

  • Ervaring in een soortgelijke rol in de binnendienst, bij voorkeur bij een groothandel.

  • Commerciële ervaring in- of een sterke affiniteit met de schilders- of bouwbranche.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Commercieel Medewerker Binnendienst kun jij rekenen op:

  • Een uitdagende en afwisselende baan bij een commerciële organisatie.

  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden (door het volgen van relevante cursussen).

  • De leukste bedrijfsevenementen.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Onder de naam Bevela en Sikkens Center Van Eijk zijn de vestigingen van de Van Eijk Groep al lang bekend. Naast een volledig assortiment verf, coatings en wandbekleding kunnen professionals op hen rekenen op een onafhankelijk en deskundig advies, gerichte opleidingen en het nieuwste van het nieuwste op technisch gebied. Er zijn in totaal 21 vestigingen in Midden- en West-Nederland. Bij Van Eijk Groep staat plezier voorop: in je werk maar ook in de samenwerking met collega’s. Het zijn stuk voor stuk zelfstandige, gedreven professionals. Echte aanpakkers dus, met passie voor hun vak, nieuwsgierig, betrokken, open en collegiaal.

Commercieel Medewerker Binnendienst
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Commercieel Medewerker Binnendienst

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie opnemen met Stefan van Grieken. S.van.grieken@why-search.nl en/of 06 46615016.

bottom of page