top of page

Commercieel Medewerker Binnendienst

BLICKLE WIELEN

Locatie: Houten

Dienstverband: 32-40 uur

Vacaturenummer: 24007

Klopt jouw hart sneller van sales en houd je van een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving met een no-nonsense mentaliteit?


Dan past deze functie bij jou!


Blickle Wielen is een groeiende technische organisatie die hoogwaardige producten voor de wereldwijde transport- en industriemarkt fabriceert, assembleert en verkoopt. Het hoofdkantoor en de productielocatie zijn gevestigd in Duitsland, waar meer dan 1200 medewerkers werken. Het team in Houten zet mooie stappen op de Nederlandse markt! Jij bent de schakel die de commerciële binnendienst gaat helpen het bedrijf verder op de kaart te zetten.


Ben jij die initiatiefrijke Commercieel Medewerker Binnendienst die Nederland verder laat kennismaken met de kwaliteitsproducten van Blickle Wielen? Bekijk dan de vacature!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

In deze brede binnendienstfunctie kun je jouw kennis en ervaring uitbreiden. Enerzijds sta je direct in contact met nieuwe en bestaande klanten, anderzijds ben je bezig om nieuwe markten te bereiken, onder andere door klanten te bellen en mee te denken op welke andere manieren er meer bekendheid kan worden gegeven. 


Persoonlijk contact met klanten is zeer belangrijk voor deze organisatie. Je weet nieuwe relaties te leggen en bestaande contacten te onderhouden. Daarmee kun je ook precies boven tafel krijgen welke behoefte in de markt leeft – en daar kun je samen met je collega’s gericht actie op ondernemen.


In deze functie werk je nauw samen met je team. Je ondersteunt de binnendienst in drukke tijden en staat de buitendienst bij met de opvolging van offertes of salesactiviteiten. Je hebt de kans om met elkaar te ontdekken hoe je de functie precies gaat inrichten om het beste resultaat te boeken.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent initiatiefrijk, leergierig en hebt een proactieve houding. Door jouw overtuigingskracht en empatisch vermogen ben je in staat om duurzame relaties op te bouwen met (nieuwe)klanten. Daarnaast ben je een teamplayer en werk je graag nauw samen met je collega’s. Door jouw actie- en resultaatgerichtheid zoek je naar oplossingen en zorg je voor tevreden klanten en collega's. 


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • minimaal een MBO+werk- en denkniveau

  • aantoonbare commerciële binnendienst ervaring

  • interesse in de technische branche

  • kennis van SAP is een grote pre

  • goede beheersing van de Nederlandse taal

  • goede beheersing van de Duitse en/of Engelse taal

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

In deze organisatie kun je jezelf volop ontwikkelen. Je mag deze functie helpen vormgeven en krijgt ook de ruimte om in de toekomst door te groeien. Je komt terecht in een gezellig en gemotiveerd team, dat je goed inwerkt én je van harte welkom heet op de vrijdagmiddagborrel.


Als Commercieel Medewerker Binnendienst kun jij verder rekenen op:

  • goede werk/privé-balans door 38 vakantiedagen

  • direct in dienst op basis van een jaarcontract

  • goede pensioenregeling, waarbij 50% voor rekening van de organisatie is

  • volop producttrainingen

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Blickle Wielen bevindt zich in een nichemarkt.  Vanuit 18 verkoopkantoren bedient zij wereldwijd klanten met producten van hoogwaardige kwaliteit. Het Nederlandse team telt momenteel 8 leden en wordt nu uitgebreid met 2 functies. In deze open en informele organisatie worden jouw inbreng en ideeën zeer gewaardeerd!

Commercieel Medewerker Binnendienst
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Commercieel Medewerker Binnendienst

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Henk Westerduin: +31 (0)6 156 318 04 of h.westerduin@why-search.nl.

bottom of page