top of page

Commercieel Medewerker Binnendienst

SIKKENS GELDERSE POORT

Locatie: Tiel

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23046

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt! Heb je zin om jouw commerciële talent verder te ontwikkelen en wil je werken in een omgeving waar je verder kunt groeien?


Dan past deze functie bij jou!


Sikkens Gelderse Poort is exclusief distribiteur van Akzo Nobel welke wereldwijd behoort tot één van de grootste fabrikanten van verven en lakken ter wereld. Sikkens beschikt over een landelijk netwerk van verkooppunten en vanuit deze filialen staan zij in contact met de eindgebruikers, de professionele schilders. Daarnaast ondersteunen ze bij projecten: van het opstarten bij de eerste spuitklus tot toolboxen, demo’s, fabrieksbezoeken en trainingen.

Zij heeft vestigingen in Arnhem, Doetinchem, Nijmegen, Tiel en Oss en voor de regio Tiel zijn wij nu op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.


Heb jij de teamspirit en klantgerichtheid die bij Sikkens Gelderse Poort past? 


Ontdek dan de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Jouw hoofdtaken bestaan uit het verzorgen van alle balieverkoopactiviteiten en het verstrekken van informatie en adviezen aan klanten op een directe manier en middels telefonisch contact. Hierbij verzorg je zelfstandig de orderbehandeling en maak je bestellingen op de kleurmengmachine. Daarnaast beheer je de voorraden conform de schappenplannen en zorg je voor een nette winkelpresentatie. Je bent medeverantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van promotionele acties en activiteiten in de vestiging en hebt tevens een actieve rol in het beheren van de kassa en de debiteuren. In dit alles werk je nauw samen met jouw collega in de buitendienst.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Jij bent een salesgerichte topper met een ‘’hands-on-mentaliteit’’. Wanneer je affiniteit met verf en/of een achtergrond in de schildersbranche hebt, dan is dat absoluut een pre. Vak- en productkennis is erg belangrijk, daarom ben jij leergierig en bereid om je kennis te vergroten. Naast de technische kennis, beschik jij over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om met klanten bezig te zijn en hen zo goed mogelijk te helpen. Jij bent een teamplayer en beschikt over een flexibele instelling.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • MBO werk- en denkniveau.

  • Minimaal 3 jaren binnendienst/ balie ervaring bij voorkeur bij een groothandel.

  • Ruime commerciële ervaring en/of een sterke affiniteit met de schilders- of bouwbranche.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Commercieel Medewerker Binnendienst kun jij rekenen op een leuke, uitdagende fulltimebaan met veel verantwoordelijk- en zelfstandigheid binnen een informele organisatie. Een prima salaris; afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, word je ingeschaald in een passende functieschaal. Naast een goed salaris, bieden zij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse doorgroeimogelijkheden:

  • Je start op een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd.

  • Je krijg 29 vakantiedagen en 2 extra dagen indien je één jaar niet ziek bent geweest.

  • Er is een goede pensioenregeling.

  • Producttrainingen en vakkennis opdoen bij leveranciers.

  • Een organisatie die open staat voor jouw mening en verbetervoorstellen.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Sikkens Gelderse Poort heeft zich ontwikkeld tot een leverancier die een vertrouwde plaats heeft ingenomen bij opdrachtgevers en schildersbedrijven in de regio Gelderland en Brabant. Gesteund door een duurzaam merk leveren zij een hoogwaardig verf en non-paint assortiment voor de professionele markt. Voor ieder werk het juiste product én advies. Daar zorgen zij voor. Eenieder voelt zich thuis bij Sikkens Center Gelderse Poort, de woonkamer voor de vakschilder waar iedere werkdag de koffie klaar staat. Zij geloven in de kracht van samenwerken. Het enthousiaste team van Sikkens Gelderse Poort bestaat uit betrokken en sociale collega’s die altijd klaar staan om elkaar en de klanten te helpen. Je krijgt hier een warm welkom en goede begeleiding tijdens je inwerkperiode en volop mogelijkheden om je vakkennis uit te breiden. Je hebt veel ruimte en vrijheid om je werk uit te voeren. Een organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jij in jouw rol als Commercieel Medewerker Binnendienst zeker van toegevoegde waarde kan zijn!

Commercieel Medewerker Binnendienst
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Commercieel Medewerker Binnendienst

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met  Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of bel 06 -15 631804

bottom of page