top of page

Commercieel Medewerker Buitendienst

BLÅKLÄDER

Locatie: Nieuwegein en omgeving

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24009

In deze functie als Commercieel Medewerker Buitendienst Blåkläder Workwear Center ben je commercieel ingesteld en adviseer je de klanten en potentiële klanten op het gebied van werkkleding, werkschoenen, handschoenen en bijbehorende accessoires. In deze functie ben je veel onderweg en ben je continue op zoek naar potentiele klanten en weet je deze om te zetten in klanten.

Ben jij hands-on ingesteld? Vind jij het leuk om te werken binnen een mannencultuur, waar hard gewerkt wordt maar ook hard gelachen? Zoek jij een volgende stap in je carrière binnen een warm familiebedrijf, waar je verkoop maar ook actieve prospectie mag bedrijven?


Dan past deze functie bij jou!


Blåkläder heeft zijn roots in de Zweedse textielindustrie. Met trots runnen zij al sinds 1959 dit familiebedrijf. Zij produceren en verkopen een breed assortiment aan functionele werkkleding, handschoenen en schoenen wat huidig wordt verkocht in 23 landen. Voor de vestiging in Nieuwegein zijn zij op zoek naar een Commercieel Medewerker Buitendienst Blåkläder Workwear Center.


Heb jij de gedrevenheid en eigenzinnige persoonlijkheid die bij Blåkläder, horen? Ontdek dan de vacature van Commercieel Medewerker Buitendienst!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als Commercieel Medewerken Buitendienst Blåkläder Workwear Center is 10% van jouw werk gericht op bestaande klanten en 90% op prospectie van potentiële klanten. Je benadert de potentiele klanten in de regio van de provincie Utrecht. Met jouw sociale en communicatieve skills kun jij snel de wensen van de (potentiele) klanten achterhalen en de beste oplossingen bieden. Je komt samen te werken met de (assistent) filiaalleider en met de andere commercieel medewerker buitendienst en samen runnen jullie de hele zaak. De werktijden zijn van 07.00 -17.00 uur en je gaat vier dagen doordeweeks aan de slag, waarvan gemiddeld 3 dagen in de buitendienst en 1 dag in het Workwear Center. Je hebt dus een dag vrij en in het weekend werk je niet.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je vindt het leuk om de telefoon te pakken en potentiële klanten te gaan bellen of er gewoon eens binnen te springen. Je bent flexibel, dynamisch en bovenal erg actief. Je werkt gestructureerd, planmatig en accuraat. Je bent communicatief en sociaalvaardig, zelfstandig en beschikt over een dosis humor.


Van jouw opleiding en of ervaring verwachten we:

  • Je hebt ervaring opgedaan als Accountmanager en hebt kennis van de regio waarin je gaat werken.

  • Je hebt kennis van werkkleding of bereid om deze kennis op te doen.

  • Je hebt affiniteit met verschillende CRM- en andere computersystemen.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Commercieel Medewerker Buitendienst kun je rekenen op:

  • Een zelfstandige afwisselende functie met ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden.

  • Een salaris in lijn met jouw kennis, kunde en ambitie.

  • Een laptop, GSM en bestelwagen om bezoeken af te leggen.

  • Een sterk en hecht team die er keihard samen voor gaat en waarmee ze jaarlijks samen enkele leuke teamactiviteiten doen.

Blåkläder is een vooruitstrevend en ondernemend bedrijf met een familiegevoel. Bij hen heb je alle gelegenheid om je te ontwikkelen zover je wilt met de vaardigheden die je hebt.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Blåkläder is een familiebedrijf dat, met hun lokale touch, een lange weg heeft afgelegd om de grote wereld van werkkleding over te nemen. Ze zijn een internationaal hechte groep van ongeveer 350 familieleden in 16 verschillende landen die diversiteit, bedrijfscultuur, duurzaamheid en kwaliteit bij alles wat ze doen bovenaan de prioriteitenlijst plaatsen. Vanuit hun hoofdkantoor in Svenljunga (Zweden) doen ze alles van productontwikkeling, logistiek en opslag tot marketing. Grote delen van het totale assortiment worden geproduceerd in hun fabrieken in Azië.

Commercieel Medewerker Buitendienst
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Commercieel Medewerker Buitendienst

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie opnemen met Stefan van Grieken.  S.van.grieken@why-search.nl en/of 06 46615016.

bottom of page