top of page
Inside Sales Medewerker

Inside Sales Medewerker

BLICKLE WIELEN

Locatie: Houten

Dienstverband: parttime/ fulltime

Vacaturenummer: 23038

Klopt jouw hart sneller van sales en marketing en vind je het een mooie uitdaging om een nieuwe functie zelf in te richten?


Dan past deze functie bij jou!


Blickle Wielen is een groeiende technische organisatie die hoogwaardige producten voor de wereldwijde transport- en industriemarkt fabriceert, assembleert en verkoopt. Het hoofdkantoor en de productielocatie zijn gevestigd in Duitsland, waar meer dan 1200 medewerkers werken. Het team in Houten zet mooie stappen op de Nederlandse markt!  Jij bent de schakel die de commerciële binnendienst gaat helpen het bedrijf verder op de kaart te zetten.


Ben jij die initiatiefrijke Inside Sales Medewerker die Nederland verder laat kennismaken met de kwaliteitsproducten van Blickle Wielen? Bekijk dan de vacature!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

In deze brede binnendienstfunctie kun je jouw kennis van sales en marketing combineren. Enerzijds sta je direct in contact met nieuwe en bestaande klanten, anderzijds ben je met marketingplannen bezig om nieuwe markten te bereiken, onder andere via social media.


Persoonlijk contact met klanten is zeer belangrijk voor deze organisatie. Je weet nieuwe relaties te leggen en bestaande contacten te onderhouden. Daarmee kun je ook precies boven tafel krijgen welke behoefte in de markt leeft – en daar kun je samen met je collega’s gericht actie op ondernemen.


In deze functie werk je nauw samen met je team. Je ondersteunt de binnendienst in drukke tijden en staat de buitendienst bij met de opvolging van offertes of salesactiviteiten. Je hebt de kans om met elkaar te ontdekken hoe je de functie precies gaat inrichten om het beste resultaat te boeken.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je hebt commerciële ervaring en vindt het leuk om in de technische branche te werken.  Je bent initiatiefrijk, ondernemend en doet er alles aan om een oplossing voor een probleem te bedenken.


Je werkt graag nauw samen met je collega’s en legt makkelijk contact, zowel met klanten als binnen de organisatie. Je hebt korte lijnen met het hoofdkantoor in Duitsland, dus het is belangrijk dat je, naast de Nederlandse taal, ook de Engelse en/of Duitse taal goed beheerst.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • aantoonbare commerciële ervaring

  • kennis van marketing en sales

  • interesse in de technische branche

  • goede beheersing van de Nederlandse taal

  • goede beheersing van de Duitse en/of Engelse taal

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

In deze organisatie kun je jezelf volop ontwikkelen. Je mag deze functie helpen vormgeven en krijgt ook de ruimte om in de toekomst door te groeien. Je komt terecht in een gezellig en gemotiveerd team, dat je goed inwerkt én je van harte welkom heet op de vrijdagmiddagborrel.


Als Inside Sales Medewerker kun jij verder rekenen op:

  • goede werk/privé-balans door 38 vakantiedagen

  • direct in dienst op basis van een jaarcontract

  • goede pensioenregeling, waarbij 50% voor rekening van de organisatie is

  • werktijden van 8.00 tot 17.00 uur

  • volop producttrainingen

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Blickle Wielen bevindt zich in een nichemarkt.  Vanuit 18 verkoopkantoren bedient zij wereldwijd klanten met producten van hoogwaardige kwaliteit. Het Nederlandse team telt momenteel 8 leden en wordt nu uitgebreid met 2 functies. In deze open en informele organisatie worden jouw inbreng en ideeën zeer gewaardeerd!

Inside Sales Medewerker
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Inside Sales Medewerker

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Henk Westerduin: +31 (0)6 156 318 04 of h.westerduin@why-search.nl.

bottom of page