top of page

Manager Innovatie

OLYSLAGER

Locatie: Bunschoten-Spakenburg

Dienstverband: 32 - 40 uur

Vacaturenummer: 23051

Als Manager Innovatie ben je de cruciale schakel tussen IT, projectteams en de klant. Je identificeert klantwensen en zet deze om naar strategische verbeteringen. Je initieert en begeleidt technische innovaties, waarbij je zowel de inhoudelijke kant beheert als het proces bewaakt en zorgdraagt voor een succesvolle lancering van de innovaties. Je werkt hierbij samen in een team waarbij je verantwoordelijkheid durft te nemen en anderen uitdaagt om datzelfde te doen.

Ben jij de schakel tussen de wensen van de klant en Olyslager? Kun je hierbij de juiste prioriteiten stellen en deze effectief overbrengen naar de organisatie?


Dan past deze functie bij jou!


Olyslager is de wereldwijde marktleider in het verstrekken van gegevens voor de olie-industrie. Deze gegevens zijn essentieel voor hun klanten bij het beantwoorden van de cruciale vraag: "Welk smeermiddel heeft mijn voertuig nodig?". De informatie wordt rechtstreeks verkregen van meer dan 2600 OEM's, wat garant staat voor nauwkeurigheid en authenticiteit. De organisatie legt een sterke nadruk op innovatie en voortdurende verbetering, en in het kader van het versnellen van de scale up fase zijn ze op zoek naar een Innovatiemanager.


Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij Olyslager past? Ontdek dan de vacature van Innovatiemanager!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Je gaat klantbehoeften in kaart brengen door directe interactie, initieert en implementeert innovaties en procesverbeteringen. Hierbij beheer je de strategische roadmap en de prioritering van innovaties. Je draagt zorg voor de uitvoering van sprints, in samenwerking met het IT-team. Bovendien informeer je klanten over vernieuwingen en verzorg je trainingen voor het juiste gebruik ervan. Samen met het marketing & communicatieteam, zorg je voor een succesvolle lancering van innovaties. Het is hierbij belangrijk dat je anderen op een objectieve en constructieve manier aanspreekt en zelf ook aanspreekbaar bent met als doel stappen te maken. Je presenteert de resultaten en staat voor de kwaliteit van alles wat opgeleverd wordt.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een sterke en gedreven persoonlijkheid die goed kan verbinden op een natuurlijke wijze. Door jouw proactieve aanpak komt men niet voor verrassingen te staan. Je hebt passie voor data, IT en innovatie en beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en organiserend vermogen. Hierbij gaat jouw innoverend vermogen hand-in-hand samen met oog op realisatie en het meenemen van anderen hierin. Je schakelt snel en volgt daarin meer een praktische dan theoretische lijn. Daarbij durf je verantwoordelijkheid op je te nemen en straalt dit ook uit.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt ervaring als product owner, innovatiemanager of vergelijkbaar.

 • Je werkt gestructureerd en hebt ervaring met procesverbeteringen/ optimalisatie.

 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Innovatiemanager bij Olyslager kun jij rekenen op:

 • Goed salaris en variabele eindejaar bonus. 

 • 25 verlofdagen, op basis van 40 uur plus 5 dagen bij geen ziekte.

 • Elke dag gratis en vers fruit op kantoor en gesubsidieerde lunch.

 • Mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken.

 • Mobiele telefoon die ook privé gebruikt kan worden.

 • Pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling.

 • Regelmatige borrels, reisjes en andere uitjes.

 • Gratis fitnessabonnement met mogelijkheid om 1,5 uur per week onder werktijd te sporten.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Olyslager is een innovatief opererend bedrijf in data voor de oliesector. Medewerkers krijgen de kans om hun (werk)ambities waar te maken. Ze werken zij-aan-zij met collega’s en klanten. Olyslager is een gedreven organisatie en bestaat uit 40 betrokken medewerkers met passie voor data en de automotive sector en hun producten. Ze hechten veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Hun motto? Eerst geloven, dan zien! Daarbij richten ze zich op dat wat goed gaat en borduren ze daarop voort.

Manager Innovatie
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Manager Innovatie

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of bel 06 -15 631804

bottom of page