top of page

Marketing Medewerker

ALLIANCE AUTOMOTIVE GROUP BENELUX

Locatie: Ede 

Dienstverband: 32-40 uur

Vacaturenummer: 24010

Gaat jouw hart sneller kloppen van marketingformules uitdenken en in de markt zetten en kom jij tot je recht in een dynamische rol waarin je kunt meebouwen aan de Belgische markt?


Dan past deze functie echt bij jou!


Alliance Automotive Group is een grote speler op de automotive markt. Vanuit 5 locaties levert het bedrijf auto-onderdelen aan maar liefst 2500 grossiers en eigen verkooppunten in heel Europa. Met dank aan de combinatie van lokale expertise en een flinke productiekracht, is Alliance Automotive Group een groot bedrijf dat klein voelt. In deze functie richt jij je samen met je Belgische collega’s op het vernieuwen en uitbouwen van de Belgische markt met verschillende marketingformules en concepten.


Krijg jij energie van deze rol met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng? Bekijk dan de vacature voor Marketing Medewerker!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt Alliance Automotive Group er een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is: van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen.


Als Marketing Medewerker ga je onderdeel uitmaken van de afdeling marketing die bestaat uit een enthousiaste groep van 25 collega’s die zich naast marketing voor de grossiers ook bezighoudt met het ontwikkelen en beheren van marketingformules voor het autobedrijf. Je rapporteert aan en wordt beoordeeld door de Retail Marketing Manager.


Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketingformules en concepten zoals Tech360, CarProf, NexDrive en andere nog te ontwikkelen merken voor de Belgische markt. In deze relatief nieuwe rol richt je je bovendien actief op het uitbouwen van het aantal klanten in België. Dat maakt je functie absoluut afwisselend en uitdagend!

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Als persoon ben je energiek, enthousiast en creatief. Je werkt nauwkeurig en kunt goed in teamverband werken. Natuurlijk ben je klantgericht en ligt je focus altijd op het leveren van de beste kwaliteit.


In jouw rol spar je met reclamebureaus en lever je je inbreng op het gebied van social media, evenementen, nieuwsbrieven en onboarding. Daarnaast sta je met je collega’s klaar wanneer grossiers of nieuw deelnemende verkooppunten jouw aandacht vragen.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van marketing of communicatie.

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  • Je kunt je goed redden in het Frans of bent bereid dit te leren.

  • Uitstekende kennis van Microsoft Office.

  • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

In deze functie kun jij je echt laten zien. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en je persoonlijke ontwikkeling wordt actief aangemoedigd.


Als Marketing Medewerker kun jij rekenen op:

  • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling.

  • De mogelijkheid gebruik te maken van een goede spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door een van de 150 inspirerende onlinetrainingen van Alliance Academy te volgen.

  • Een aantrekkelijk vitaliteitsprogramma met e-bikeregeling en korting op je sportschoolabonnement.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Alliance Automotive Group is een leidende distributeur van auto-onderdelen aan de onafhankelijke aftermarket in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal, Spanje en Polen. PartsPoint Group maakt sinds het voorjaar van 2019 deel uit van Alliance Automotive Group, dat weer onderdeel uitmaakt van het beursgenoteerde (NYSE) Genuine Parts Company.


Samen werken is samen winnen. Dat geldt bij Alliance Automotive Group en ook bij het Benelux kantoor. Vanuit Ede werk je samen met 2400 medewerkers over 135 eigen vestigingen aan het succes van het bedrijf.

Marketing Medewerker
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Marketing Medewerker

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Henk Westerduin: +31 (0)6 156 318 04 of h.westerduin@why-search.nl.

bottom of page