top of page
Medewerker Verkoop Binnendienst

Medewerker Verkoop Binnendienst

LASTECHNIEK HOLLAND

Locatie: IJsselstein

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23043

Voor onze opdrachtgever zoeken we een Medewerker Verkoop Binnendienst die het aanspreekpunt is voor klanten en leveranciers, zowel telefonisch als via e-mail. Je adviseert hierbij klanten, verwerkt orders en neemt bestellingen aan.

Heb jij affiniteit met techniek én vind je het leuk om met commercie bezig te zijn in een dynamisch familiebedrijf?


Dan past deze functie bij jou!


Lastechniek Holland is dé onafhankelijke leverancier van gassen, las- en snijapparatuur. De beste machines, goede producten en beschermingsmiddelen van betrouwbare merken. Maar vooral ook goed advies, op basis van jarenlange kennis en ervaring. Dit bieden ze vanuit hun showroom in IJsselstein of persoonlijk op de zaak. De Medewerker Verkoop Binnendienst ondersteunt het gehele verkoopproces waarbij het contact met de klant voorop staat, zowel bij het voeren van het verkoopgesprek als bij het maken van offerte of een orderbevestiging.


Heb jij de teamspirit en het enthousiasme die bij Lastechniek Holland past? Ontdek dan de vacature van Medewerker Verkoop Binnendienst!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Het betreft een brede en afwisselende functie waarbij je alle handelingen verricht rondom aanvragen, offertes, bestellingen en het informeren en adviseren van klanten. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s in de buitendienst en vormen jullie samen een hecht team. Je bent tevens betrokken bij het maken en inplannen van service & onderhoud afspraken en de administratieve (af)handelingen daaromtrent. Uiteraard ben je ook verantwoordelijkheid voor de juistheid van de klant- en leveranciersgegevens in het systeem en onderneem je actie wanneer zaken incorrect zijn danwel wanneer er klachten binnenkomen.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je ben klantgericht, prettig in het contact en weet relaties op te bouwen met klanten. Daarnaast ben je uiteraard schriftelijk en mondeling uitstekend vaardig in de Nederlandse taal en ben je accuraat en heb je kwaliteit van jouw eigen werk hoog zitten. Je bent initiatief nemend, actiegericht en kunt goed schakelen tussen diverse taken waarbij je het overzicht goed bewaart en de juiste prioriteiten weet te stellen waarbij service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent stressbestendig en jouw energie en enthousiasme zorgen er elke dag weer voor dat er weer veel tevreden klanten zijn!


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • Afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur met technische achtergrond.

  • Affiniteit met (las)techniek.

  • Goed commercieel inzicht, kansen signaleren.

  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.

  • Gedegen kennis van MS Officepakket.

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Medewerker Verkoop Binnendienst kun jij rekenen op:

  • Een prima salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

  • 24 vakantiedagen.

  • Een leuk en enthousiast team waar je in terecht komt!

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Lastechniek Holland is opgericht in 1974 door de vader van de huidige directeur-eigenaar. De zoon Ron is in 1986 na zijn militaire dienst gelijk in dienst gekomen van het bedrijf van zijn vader. Zij doen in Industriële las en snijapparatuur en daarnaast leveren zij gassen aan allerlei bedrijven die je maar kunt bedenken in met name de maakindustrie en dat doen ze hoofdzakelijk in een straal van rond de 35 kilometer rond IJsselstein. Ze verkopen KENNIS, dat is hun toegevoegde waarde. Ze hebben kennis van alles wat met lassen te maken heeft en verkopen apparatuur en alles wat daarbij hoort. Maar ook kleding en schoenen. Lastechniek Holland is een mooi familiebedrijf waarbij de lijnen kort zijn en iedereen met even veel enthousiasme zijn best doet om de klanten optimaal tot dienst te zijn. Er werken inmiddels 9 mensen en vanwege de groei is nu behoefte aan een Medewerker Verkoop Binnendienst die het verkoopproces intern verder gaat stroomlijnen.

Medewerker Verkoop Binnendienst
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Medewerker Verkoop Binnendienst

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of op 06 156 318 04.

bottom of page