top of page

Sales Promotor Noord-Oost Nederland

BLÅKLÄDER

Locatie: Noord-Oost Nederland

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24023

In deze functie als Sales Promotor ben je het eerste aanspreekpunt van de verkooppunten van Blåkläder, onderhoud je het contact met hen en ondersteun je hen bij de inrichting en productpresentatie t.b.v. vergroting van de kennis en omzet van de producten van Blåkläder. Naast fysieke verkoop en merchandising manage je de lopende commerciële afspraken in jouw regio om relaties in het netwerk te overtuigen om de verkoop van de Blåkläder producten te stimuleren.


Wil jij een sterk merk vertegenwoordigen van ’s werelds leidinggevende fabrikant van werkkleding en wil je onderdeel zijn van een hecht team die er steeds keihard voor gaat?


Dan past deze functie bij jou!


Blåkläder is een familiebedrijf die sinds 1959 werkkleding produceert in zijn eigen fabrieken. Ondertussen is Blåkläder actief in 24 verschillende landen, gaande van de USA, Europa tot en met Japan.


Heb jij de gedrevenheid en eigenzinnige persoonlijkheid die bij Blåkläder, horen? Ontdek dan de vacature van Sales Promotor!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Ondersteunen van accountmanagers bij de grotere accounts met het inrichten en bijhouden van de inrichting en dergelijke en je bent commercieel verantwoordelijk voor de kleinere dealers in de regio. Tevens draag je kennis over en neem je deel aan open dagen en beurzen. Je volgt leads op en bent de ogen en oren bij de kleinere dealers waardoor je de nodige informatie tot je krijgt. Voor het realiseren van de salestargets stel, manage en onderhoud je (lokale) marktbewerkingsplannen in eigen regio. Daarnaast verwerk je klantdata, beschikbaarheid en salesresultaten in CRM.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een gedreven, energieke persoon die dienstverlenend is ingesteld. Daarbij heb je een no-nonsense houding en ben je een open communicator, zelfstandig, sociaalvaardig en ondernemend. Je bent een echte partner voor jouw klanten en collega’s.


Van jouw opleiding en of ervaring verwachten we:

  • MBO werk- en denkniveau.

  • Commerciële ervaring met direct klantcontact is een pre.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Sales Promotor kun je rekenen op:

  • Een marktconforme verloning.

  • Een laptop, een gsm en een bedrijfswagen.

  • Een gedegen inwerktraject met veel praktische training.

  • Een sterk en hecht team die er keihard samen voor gaat en waarmee ze jaarlijks samen enkele leuke teamactiviteiten doen.

Blåkläder is een vooruitstrevend en ondernemend bedrijf met een familiegevoel. Bij hen heb je alle gelegenheid om je te ontwikkelen zover je wilt met de vaardigheden die je hebt.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Blåkläder is een familiebedrijf dat, met hun lokale touch, een lange weg heeft afgelegd om de grote wereld van werkkleding over te nemen. Ze zijn een internationaal hechte groep van ongeveer 350 familieleden in 16 verschillende landen die diversiteit, bedrijfscultuur, duurzaamheid en kwaliteit bij alles wat ze doen bovenaan de prioriteitenlijst plaatsen. Vanuit hun hoofdkantoor in Svenljunga (Zweden) doen ze alles van productontwikkeling, logistiek en opslag tot marketing. Grote delen van het totale assortiment worden geproduceerd in hun fabrieken in Azië.

Sales Promotor Noord-Oost Nederland
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Sales Promotor Noord-Oost Nederland

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Stefan van Grieken.  S.van.grieken@why-search.nl en/of 06 46615016.

bottom of page