top of page
Salesmanager

Salesmanager

OTTO WORK FORCE

Locatie: Midden Nederland

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23041

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gedreven Salesmanager. Wil jij OTTO verbinden met de mooiste werkgevers en baankansen voor hun medewerkers? En zie jij het als een uitdaging om de marktleider in internationale arbeidsmiddeling nog verder te laten groeien en wil je dit avontuur graag aangaan?


Dan past deze functie bij jou!


Otto Work Force laat internationale mensen naar Nederland komen voor een nieuwe carrièrekans en zetten alles in het werk om hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij wonen, werken en integreren in Nederland. Samen met 1000 collega’s maak jij elke dag het verschil in het leven van deze internationale medewerkers.


Heb jij de gedrevenheid en het enthousiasme die bij Otto Work Force past? Ontdek dan de vacature van Salesmanager!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

De basis van de functie is het benaderen van nieuwe klanten en die weten te overtuigen van de vele kansen die werken met internationaal talent met zich mee brengt. Hiervoor verricht je regelmatig marktonderzoek naar prospects in jouw regio. Niet alleen welke prospects je het beste kan benaderen, maar ook hoe. Want jij wil niet alleen het contact leggen, maar vervolgens ook een offerte opstellen om naar de deal toe te werken. Of je nou direct beethebt, moet onderhandelen of een klant meermalen opnieuw van informatie moet voorzien, alles doe jij even enthousiast en gedreven. Wekelijks heb je overleg met jouw Sales team bestaande uit 3 collega’s. Ondanks dat ieder een eigen regio heeft, zijn jullie wel elkaars sparringspartners. Daarnaast verzorg je met gemak ook de administratievere kant van jouw job. Denk aan het CRM en je salesfunnels up-to-date houden, offertes opstellen, voorstellen uitwerken en samenwerkingscontracten opmaken. Tijdens jouw werkweek heb je volop afwisselend contact met jouw Sales team, projectmanagement, marketing, prospects en klanten.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je beschikt over resultaatgerichte en commerciële krachten. Jij hebt duidelijk een talent om voortdurend prospects te overtuigen en hiervoor zet je jouw uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden in. Je wil succesvol zijn en neemt daarin eigen verantwoordelijkheid. Je bent proactief, ondernemend, energiek en hebt een aanstekelijk enthousiasme om ervoor te gaan! Daarnaast hou je van korte lijnen en directe feedback. Zit hard werken in jouw DNA evenals het samen ontspannen en vieren van successen. Vanzelfsprekend hou je ontwikkelingen en trends in de markt in het oog. Jij streeft immers naar goede resultaten en verbeteringen.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

 • Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau.

 • Ervaring in de uitzendwereld, zodat je zelfstandig aan de slag kan.

 • Je spreekt goed Nederlands en Engels, want op het hoofdkantoor werken ze met collega’s van 13 nationaliteiten.

 • Voor het bezoeken van prospects is het natuurlijk belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Salesmanager kun jij rekenen op:

 • Een goed salaris, reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke bonusregeling.

 • Flexibele werktijden die passen bij je privé verplichtingen.

 • Een laptop en iPhone.

 • Toegang tot het OTTO Development program.

 • Flinke korting op sporten bij een van de 3.600 locaties in Nederland via Bedrijfsfitness Nederland.

 • 4-wekelijks OTTO Café om onder het genot van een hapje, drankje en gezelligheid de maand af te sluiten.

 • Sfeervolle kerstdiner met afterparty aan het einde van het jaar om het jaar groots af te sluiten.

 • Onvergetelijke Teambuildingsweekenden van OTTO!

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

De geschiedenis van Otto Work Force is een inspirerend verhaal van ambitie en doorzettingsvermogen. Wat begon met slechts 4 Poolse medewerkers bij Gipmans in Venlo, groeide uit tot een krachtige organisatie met Europa breed 27.000 internationale medewerkers en meer dan 50 kantoren. Werken bij OTTO betekent onderdeel zijn van een warme internationale familie van vele nationaliteiten. Ondanks de groei in 23 jaar OTTO houden ze vast aan de informele en persoonlijke cultuur die bij hen past. Onder begeleiding van een buddy leer je het bedrijf en de cultuur kennen zodat je je snel thuis zult voelen.

Salesmanager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Salesmanager

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of op 06 156 318 04.

bottom of page