top of page
Service Accountmanager

Service Accountmanager

MOOIJ VERF

Locatie: Regio Rotterdam

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23035

Ben jij in voor een nieuw concept? Heb je zin om samen met een gevestigde naam uit de verfwereld een geheel nieuw avontuur aan te gaan?


Dan past deze functie bij jou!


Mooij Verf is een solide naam in de schildersbranche. Met 18 vestigingen heeft de verfgroothandel het prima voor elkaar. Maar Mooij Verf wil haar klanten vooral de beste service blijven bieden. En daarom wordt in de regio Rotterdam de eerste rijdende vestiging gelanceerd, die schilders- en onderhoudsbedrijven op locatie van de beste producten gaat voorzien. Ben jij de ondernemende Service Accountmanager Verf die deze pioniersrol gaat invullen?


Ontdek meer over de vacature van Service Accountmanager Verf bij Mooij Verf!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

In deze functie ben jij uiteraard veel op pad. Je gaat langs bij professionele klanten die op locatie aan het werk zijn. Je geeft advies over verf- en non-paintproducten en mengt de verf in de gewenste kleur terwijl de klant wacht.


Daarnaast werk je aan je klantenportfolio van schilders- en onderhoudsbedrijven in de regio Rotterdam. Je zorgt goed voor bestaande klanten en bent actief op zoek naar nieuwe klanten. Je stelt verkoopplannen met bijbehorende doelen op en gaat resultaatgericht aan het werk om deze te realiseren.


Met een geheel nieuw team mag je deze nieuwe tak van Mooij Verf zo vormgeven. Je neemt daarvoor veel initiatief en past je makkelijk aan bij veranderingen.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Jij bent ondernemend, enthousiast en pakt deze uitdaging met beide handen aan! Je bent commercieel en werkt graag zelfstandig. Daarnaast ben je absoluut sociaal en communicatief sterk. Dat past het beste bij de informele cultuur van Mooij Verf en haar klanten en helpt je zeker je netwerk te ontwikkelen.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

 • MBO werk- en denkniveau

 • een commerciële opleiding

 • interesse in en affiniteit met de onderhouds- en/of bouwbranche

 • enkele jaren commerciële ervaring

 • goede kennis van de Nederlandse taal

 • woonachtig in (de nabije omgeving van) Rotterdam

 • in het bezit van rijbewijs B

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Mooij Verf is een dynamische en professionele organisatie met gedreven verkoopteams. De sfeer is absoluut open en gezellig. Jouw inbreng is zeker welkom!

Als Service Accountmanager Verf kun jij rekenen op:

 • een goed salaris dat aansluit op je kennis en ervaring

 • 30 vakantiedagen o.b.v. 40 uur

 • een uitdagende baan met de mogelijkheid om trainingen te volgen

 • een laptop en telefoon

 • korting op het assortiment

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Mooij Verf is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in 1936. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot de huidige verfgroothandelsorganisatie met 18 vestigingen in Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. Met een uitgebreid en kwalitatief pakket aan producten en diensten heeft Mooij Verf al jaren een sterke marktpositie in de schilders- en bouwbranche.

Service Accountmanager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Service Accountmanager

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Stefan van Grieken: +31 (0)6 466 150 16 of s.van.grieken@why-search.nl.

bottom of page