top of page
Technisch Adviseur

Technisch Adviseur

REPAIR CARE

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23040

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Waalwijk zoeken wij een energieke Technisch Adviseur. Ligt jouw hart bij de bestaande bouw en renovatie? Vind je het leuk om telkens weer op andere locaties te werken? Loop jij warm voor het inventariseren, inspecteren en inmeten van de complexen van onze opdrachtgevers?


Dan past deze functie bij jou!


Als Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor jouw project, van aanvraag tot aan het opstellen en bespreken van de rapportage met de klant. Dat kan een vastgoedbeheerder zijn of een onderhoudsbedrijf. Deze functie biedt veel flexibiliteit, maar vraagt ook veel zelfstandigheid. De Technisch adviseur rapporteert aan de Manager Services en Development. Je komt te werken in een gemotiveerd team van experts, waar niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook klant- en servicegerichtheid.


Heb jij de teamspirit en het enthousiasme die bij Repair Care past? Ontdek dan de vacature van Technisch Adviseur!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor jouw project, van aanvraag tot aan het opstellen en bespreken van de rapportage met de klant. Samen met een collega voer je inspecties uit, leg je de bevindingen vast in geautomatiseerde systemen en maak je de rapportage op. Als het nodig is, overleg je met de opdrachtgever om de inspectiecriteria af te stemmen. Eventuele benodigde vergunningen voor het uitvoeren van inspecties vraag je zelf aan bij de gemeentelijke instanties. Jouw eindrapportage geeft de klant vervolgens een waardevol inzicht in de onderhoudskosten voor het vastgoed op de lange termijn.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een buitenmens en vindt werken op hoogte geen probleem. Als persoon ben je kritisch (beetje Pietje Precies) en gaat nauwkeurig te werk. Uiteraard ben je daarnaast dienstverlenend, klantgericht en pragmatisch en heb je ook wat ondernemends in je.  Op communicatief vlak ben je open en kom je prettig en duidelijk over en maak je gemakkelijk contact.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding bouwkunde (of vergelijkbaar) òf aantoonbare ervaring/affiniteit op dit gebied.

 • Je beschikt over minimaal twee jaar ervaring als Bouwkundig Inspecteur/Technisch Adviseur.

 • Excel en Word hebben geen geheimen voor jou, ervaring met Autocad is een pre.

 • Je beschikt over een VCA-diploma (of bereid deze te halen) en rijbewijs B.

 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed en daarnaast is communiceren in het Engels ook geen probleem voor je.

 • Enige ervaring met het werken op ladders en hoogwerkers is een pre.

 • Je woont enigszins centraal in het land.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Technisch Adviseur kun jij rekenen op:

 • Een uitdagende baan waar je veel verantwoordelijkheid krijgt.

 • Goede primaire - en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Goede pensioenregeling.

 • 25 vakantiedagen plus 12 ATV-dagen.

 • 13e maand.

 • Auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.

 • Een open en no-nonsense cultuur waar humor belangrijk is!

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Repair Care International, gevestigd in Waalwijk, levert zeer hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten voor duurzaam onderhoud op het gebied van hout- en kozijnreparatie. Als marktleider in Nederland, Duitsland en de UK is Repair Care International een bijzonder bedrijf.  Werken bij Repair Care betekent werken bij een innovatief bedrijf met een heldere visie, in een team van enthousiaste en gedreven mensen die altijd het perfecte plaatje willen afleveren. Er is grote eigen verantwoordelijkheid, een open en eerlijke cultuur en zij vinden daarbij creativiteit en plezier in het werk een sleutel voor succes. Daarnaast hebben zij ook zaken als klantgerichtheid, respect, ondernemingslust en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ze zijn gemakkelijk te bereiken, hechten veel waarde aan fijne contacten en maken zich sterk voor langdurige relaties.

Technisch Adviseur
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Technisch Adviseur

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of op 06 156 318 04.

bottom of page