top of page

Verkoopadviseur

EAZYFIX

Locatie: Nederland

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23047

Als Verkoop Adviseur ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhouden van de productpresentatie bij alle verkooppunten van EAZYFIX©, zowel in de verfspeciaalzaken als bij de bouwmarkten en hun hoofdkantoren. Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn van de winkels waar de producten van EAZYFIX© verkocht worden en deze optimaal ondersteunen om hun kennis en omzet van EAZYFIX© producten te verhogen?


Dan past deze functie bij jou!


Repair Care Home is dé kennisspecialist op het gebied van hout- en kozijnreparatie voor de Doe-Het-Zelver. Werken bij Repair Care Home betekent aan de slag gaan voor een merk (EAZYFIX©) dat de beste oplossing biedt voor doe-het-zelvers. Hun houtreparatie-producten liggen al in meer dan 250 winkels verspreid over heel Nederland. Bij EAZYFIX® krijg je een divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is.


Heb jij het enthousiasme en de ambitie om het merk EAZYFIX© binnen Nederland uit te bouwen tot dé expert op het gebied van houtreparatie voor de Doe-Het-Zelver? Ontdek dan de vacature van Verkoopadviseur!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Je bent het eerste aanspreekpunt van de winkels waar de producten van EAZYFIX© verkocht worden en ondersteunt deze optimaal met jouw kennis om de omzet van EAZYFIX© producten te verhogen. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van het aantal verkooppunten binnen Nederland; een groei in de landelijke dekkingsgraad zorgt ervoor dat (toekomstige) EAZYFIX© gebruikers de producten bij hen ‘om de hoek’ kunnen kopen, voorzien van vakkundig advies door de betreffende winkel. Je organiseert en verzorgt diverse presentaties en workshops, veelal op locatie bij de verkooppunten, maar ook online. Mede hierdoor ben je de ogen, oren en het gezicht van EAZYFIX© op de winkelvloer en daarbuiten en help je mee de beste ondersteuning te creëren die de winkels nodig hebben. Het gaat om werkzaamheden op diverse locaties in heel Nederland, dus je zult veel onderweg zijn.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

De Verkoopadviseur die wij zoeken is klant- en service gericht, flexibel, kritisch, precies, beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en is representatief, passend bij de kwaliteitsuitstraling van EAZYFIX©. Daarbij beschikt hij/zij over een zelfstandige werkhouding, heeft technische affiniteit (moet houden van doe-het-zelven/ ‘klussen’) en beschikt over enthousiasme en ambitie om EAZYFIX uit te bouwen tot dé marktleider in Nederland.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding.

 • Relevante werkervaring, bij voorkeur in de verf/ DHZ-branche.

 • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré.

 • Ervaring met gebruikelijke software, zoals Word, Excel, Outlook.

 • Rijbewijs B is noodzakelijk vanwege werkzaamheden op diverse locaties in Nederland.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Verkoopadviseur kun jij rekenen op:

 • Werken in een jong, ambitieus team met een heldere visie.

 • Een modern kantoor met flexibele werkplekken

 • Grote eigen verantwoordelijkheid en een open, eerlijke cultuur.

 • Ruimte voor creativiteit en plezier in het werk.

 • Persoonlijke aandacht en ruimte voor professionele ontwikkeling.

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: 25 vakantiedagen, 12 ATV-dagen (bij fulltime dienstverband), auto van de zaak, laptop, mobiele telefoon.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Repair Care Home is dé hout- en kozijnreparatiespecialist voor de Doe-Het-Zelvers. EAZYFIX® is de productlijn van Repair Care Home; een zusteronderneming van Repair Care International, marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt. Werken bij Repair Care Home betekent werken bij een jong en ambitieus bedrijf met een heldere visie, in een klein team van enthousiaste en gedreven jonge mensen die altijd het perfecte plaatje willen afleveren.

Verkoopadviseur
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Verkoopadviseur

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met  Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl of bel 06 -15 631804

bottom of page