top of page

Vestigingsmanager

MEESTERSGILDE

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24024

Als vestigingsmanager Hoofddorp geef je leiding aan een team van drie accountmanagers. Met elkaar hebben jullie één doel: de beste intermediair zijn in de regio in de bouw en het vastgoedonderhoud. Daarbij werk je als teammanager zowel aan je eigen ontwikkeling als aan de ontwikkeling van Meestersgilde.


Ben jij toe aan een volgende stap en heb jij zin om je eigen ‘winkel’ te creëren binnen een groeiende intermediair?


Dan past deze functie bij jou!


Meestersgilde is actief in het projectmatig uitlenen van vaklieden in de bouw en vastgoedzorg. Denk hierbij aan schilders, timmerlieden, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Deze vakmensen zijn in dienst van Meestersgilde, wat betekent dat het inlenende bedrijf alleen een factuur ontvangt voor de werkzaamheden die de vakmensen verrichten. Dankzij deze werkwijze kunnen bouwbedrijven, schildersbedrijven, betonherstelbedrijven en multidisciplinaire onderhoudsbedrijven beschikken over het benodigde vakmanschap op het moment dat de orderportefeuille daar om vraagt.


Heb jij het enthousiasme en de betrokkenheid die bij Meestersgilde past? Ontdek dan de vacature van vestigingsmanager!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van het gehele team. Hiervoor stel je de doelstellingen, houd je het overzicht en het bewaak je de voortgang.  Je neemt het voortouw, analyseert de resultaten en plaatst zelf ook vakkrachten bij opdrachtgevers, zodat je precies weet waar je het over hebt. Hiervoor onderhoud je contacten met opdrachtgevers en vakkrachten om ze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor het team ben je dé coach om te motiveren, te enthousiasmeren en te inspireren. Je ondersteunt waar nodig, geeft vertrouwen en laat je teamleden groeien in hun (persoonlijke) ontwikkeling. Ook werk je nauw samen met de drie andere vestigingen in Rijswijk, Ridderkerk en Vianen. Samen met de andere teamleiders bundel je de krachten om Meestersgilde te laten groeien!

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Als persoon ben je gedreven, positief, sociaal sterk en betrokken en kun je zowel aansturen als een luisterend oor bieden. Met jouw enthousiaste werkhouding ben je in staat om mensen te binden en te inspireren.  Je bent sterk in het bewaren van het overzicht en het stellen van prioriteiten en kunt goed met targets en onder druk werken. Je hanteert hierbij een proactieve en commerciële instelling en bent vasthoudend. Je weet van aanpakken, wil graag doelen realiseren en krijgt de neuzen van het team dezelfde kant op.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Een aantal jaar (commerciële) werkervaring in de uitzendbranche.

 • Je bent communicatief vaardig en in staat om verbindingen te maken zowel op directie als op uitvoerend niveau.

 • Je hebt aantoonbare interesse en affiniteit met de bouw- en vastgoedzorg.

 • Je beschikt over een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als vestigingsmanager bij Meestersgilde kun jij rekenen op:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

 • Een mooie werkplek binnen een modern kantoor.

 • Een uitstekend salaris aangevuld met een aantrekkelijke (team)bonusregeling.

 • Een auto van de zaak die je ook privé kunt rijden.

 • Een laptop en telefoon van de zaak.

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om aanvullend verlof op te nemen.

 • Flexibiliteit in werktijden (start tussen 8:00 – 9:00 eindtijd tussen 16:30 – 17:30).

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Al vanaf 2004 is Meestersgilde actief in het projectmatig uitlenen van vaklieden in de bouw en vastgoedzorg. Met een team van 26 enthousiaste collega’s zorgen ze ervoor dat de juiste vakkracht op de juiste plaats werkt, namelijk bij hun gewaardeerde opdrachtgevers. Het groeiend personeelsbestand bestaat op dit moment uit ruim 700 vakmensen. Als je bij Meestersgilde komt werken, kom je terecht in een open, no nonsens cultuur. Als collega’s zijn ze benaderbaar en is er zowel zakelijk als privé aandacht voor elkaar. Ze streven ernaar om betekenisvol te zijn in wat ze doen en hoe ze dat doen. Hard werken wordt altijd gecombineerd met veel plezier en ruimte voor ontspanning tijdens de gezamenlijke lunch, de vele potjes tafelvoetbal en de gezellige teamuitjes.

Vestigingsmanager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Vestigingsmanager

Enthousiast over deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Henk Westerduin:

+31 (0)6 156 318 04 

h.westerduin@why-search.nl

bottom of page