top of page
opdrachtgevers_edited.png
Beeldmerk DB.png

Met wie werken wij?

Onze klanten opereren hoofdzakelijk in de maakindustrie. Wij kennen die business goed en streven ernaar ook onze opdrachtgevers goed te kennen. We willen begrijpen welke ontwikkelingen er binnen een bedrijf spelen. Hierdoor vullen we niet zomaar een functie in maar bieden we kandidaten aan die echt passen bij het gevraagde profiel en de bedrijfscultuur. 

 

Wij werken graag samen met opdrachtgevers die groeipotentieel hebben. Onze meeste kandidaten zitten namelijk in een levensfase waarin zij een baan met toekomstperspectief ambiëren. Hebben zij de kans om zich binnen het bedrijf verder te ontwikkelen of richting een managementfunctie te groeien? Dan levert dat op voorhand al een duurzame match op.

 

Het komt voor dat een nieuwe opdrachtgever ons inschakelt en binnen een week een lijst met topkandidaten verwacht. Sorry, zo werken wij niet. Onze vaste opdrachtgevers weten inmiddels waarom. Het WHY Search V5 Matching Proces vereist dat wij ons intensief in potentiële kandidaten en in onze opdrachtgevers verdiepen. Hierin doen wij geen concessies. 

 

De verantwoordelijkheden van WHY Search houden niet op bij het afronden van een opdracht. Wij blijven in contact met alle partijen om te weten of iedereen na enkele maanden nog tevreden is. Zo nodig kunnen wij dan bijsturen. Ook dat is WHY Search. 

Met wie werken wij?
Onze tevreden klanten
Beeldmerk DB.png

Tevreden klanten

Asiades.png
Bevela.png
Red Pharma ZWW.png
Eazyfix.png
De Koningh.png
rc-no-image.png
Akzo.png
Eurol.png
Simonis NIEUW.png
Epi.png
Blickle.png
nelf.png
Optimum.png
Mastermate.png
tremco-cpg.png
VVBHUSAN.png
Blaklader.png
MooijLogo[1].jpg
Meestersgilde.png
DeJ coatings.png
Systemair.png
Presa-1000x400px.png
sentho logo.png
Graphicall.png
Sikkens Center ZWW.png
olyslager-logo-RGB-01.png
Miron.png
Rivertex.png
Storch.png
GP.png
AGC.png
Collall.png
bolton-adhesives-logo-vector.png
Hoenerop.png
Konijnenburg Wielen.png
bottom of page