top of page
WS-LR-5046.jpg
Beeldmerk DB.png

Met wie werken wij?

Onze klanten opereren hoofdzakelijk in de maakindustrie. Wij kennen die business goed en streven ernaar ook onze opdrachtgevers goed te kennen. We willen begrijpen welke ontwikkelingen er binnen een bedrijf spelen. Hierdoor vullen we niet zomaar een functie in maar bieden we kandidaten aan die echt passen bij het gevraagde profiel en de bedrijfscultuur. 

 

Wij werken graag samen met opdrachtgevers die groeipotentieel hebben. Onze meeste kandidaten zitten namelijk in een levensfase waarin zij een baan met toekomstperspectief ambiëren. Hebben zij de kans om zich binnen het bedrijf verder te ontwikkelen of richting een managementfunctie te groeien? Dan levert dat op voorhand al een duurzame match op.

 

Het komt voor dat een nieuwe opdrachtgever ons inschakelt en binnen een week een lijst met topkandidaten verwacht. Sorry, zo werken wij niet. Onze vaste opdrachtgevers weten inmiddels waarom. Het WHY Search V5 Matching Proces vereist dat wij ons intensief in potentiële kandidaten en in onze opdrachtgevers verdiepen. Hierin doen wij geen concessies. 

 

De verantwoordelijkheden van WHY Search houden niet op bij het afronden van een opdracht. Wij blijven in contact met alle partijen om te weten of iedereen na enkele maanden nog tevreden is. Zo nodig kunnen wij dan bijsturen. Ook dat is WHY Search. 

Tevreden klanten

Beeldmerk DB.png
Akzo.png
Eurol.png
Optimum.png
Telrol.png
Bevela.png
Collall.png
Simonis NIEUW.png
Systemair.png
AGC.png
Presa-1000x400px.png
Eazyfix.png
Graphicall.png
Red Pharma ZWW.png
rc-no-image.png
De Koningh.png
Blana ZWW.png
Otto.png
sentho logo.png
Sikkens Center ZWW.png
Rivertex.png
Miron.png
Asiades.png
olyslager-logo-RGB-01.png
Storch.png
nelf.png
Blickle.png
Renoparts.png
Epi.png
DeJ coatings.png
GP.png
MooijLogo[1].jpg
VVBHUSAN.png
Met wie werken wij?
Onze tevreden klanten
bottom of page