Beeldmerk DB.png

Met wie werken wij?

Het komt voor dat een nieuwe opdrachtgever ons inschakelt en binnen een week een lijst met topkandidaten verwacht. Sorry, zo werken wij niet. Onze vaste opdrachtgevers weten inmiddels waarom. Het WHY Search V4 Sales Matching Proces vereist dat wij ons intensief in potentiële kandidaten en in onze opdrachtgevers verdiepen. Hierin doen wij geen concessies. 

 

Onze klanten opereren hoofdzakelijk in de maakindustrie, IT & Telecom en eCommerce. Wij kennen die business goed en streven ernaar ook onze opdrachtgevers goed te kennen. We willen begrijpen welke ontwikkelingen er binnen een bedrijf spelen. Hierdoor vullen we niet zomaar een commerciële functie in maar bieden we kandidaten aan die echt passen bij de functie en de bedrijfscultuur. 

 

Wij werken graag samen met opdrachtgevers die groeipotentieel hebben. De meeste kandidaten zitten in een levensfase die een toekomst perspectief willen. Dus als zij de kans hebben om zich binnen het bedrijf verder te ontwikkelen in hun vak of richting een managementfunctie levert dat op voorhand al de meest duurzame matches op.

 

De verantwoordelijkheden van WHY Search houden niet op bij een succesvolle invulling. Wij houden graag contact met alle partijen om te weten of iedereen na enkele maanden nog tevreden is. Mocht binnen een half jaar blijken dat de match toch niet aan elkaars

verwachtingen voldoet, dan vinden wij een nieuwe kandidaat. Ook dat is WHY Search. 

Tevreden klanten

Beeldmerk DB.png
Akzo.png
Eurol.png
Optimum.png
Telrol.png
Bevela.png
Collall.png
Simonis NIEUW.png
Systemair.png
AGC.png
Presa-1000x400px.png
Eazyfix.png
Graphicall.png
Sikkens Center ZWW.png
Miron.png
Red Pharma ZWW.png
rc-no-image.png
De Koningh.png
Blana ZWW.png
Otto.png
sentho logo.png