Met wie werken wij?

Het komt voor dat een nieuwe klant ons inschakelt en binnen een week een lijst met topkandidaten verwacht. Sorry. Zo werken wij niet. Onze vaste opdrachtgevers weten waarom. Ons V4 Sales Matching Proces vereist dat wij ons intensief in potentiële kandidaten én in onze opdrachtgevers verdiepen.

 

Onze klanten opereren overwegend in de maakindustrie. Wij kennen die business goed en streven ernaar ook onze opdrachtgevers door en door te kennen. We willen weten welke ontwikkelingen er binnen een bedrijf spelen, zodat we niet zomaar een salesfunctie invullen, maar iemand aanbieden die écht binnen de bedrijfscultuur past.

 

Wij werken graag samen met opdrachtgevers die groeipotentieel hebben. Onze meeste kandidaten zitten in de leeftijdsklasse 28-40 jaar. Velen van hen willen uiteindelijk manager worden. Dus als zij de kans hebben om zich binnen het bedrijf te ontwikkelen, levert dat op voorhand al de duurzaamste matches op.

 

De verantwoordelijkheid van Why Search houdt niet op bij een succesvolle plaatsing. Wij houden graag contact om te weten of alles na enkele maanden nog steeds klopt.

Zo niet, dan springen wij bij met begeleiding. Mocht binnen een half jaar blijken dat de match toch niet aan

de verwachtingen voldoet, dan vinden wij een nieuwe kandidaat.

Tevreden klanten

Akzo.png
Eurol.png
Optimum.png
Telrol.png
Bevela.png
Collall.png
Simonis NIEUW.png
Systemair.png
AGC.png
Presa-1000x400px.png
Eazyfix.png
Sikkens Center ZWW.png
Red Pharma ZWW.png
rc-no-image.png
De Koningh.png
Blana ZWW.png
Otto.png
sentho logo.png
 
 

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2021 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png