Beeldmerk DB.png

Wie zoeken we?

Natuurlijk vinden wij als WHY Search de kennis en professionele vaardigheden van potentiële kandidaten belangrijk. Wie ze zijn als mens, weegt voor ons nog zwaarder. Hoe zit iemand in elkaar en waar staat zij of hij voor in het leven? Ben je een prettige persoonlijkheid en pas je goed binnen de cultuur van een specifiek bedrijf?

 

Onze kandidaten hebben doorgaans MBO of HBO niveau. Een degelijke opleiding, een smetteloos CV en prachtige referenties zijn mooi, maar zeker niet alles bepalend. Daarom leren wij onze kandidaten graag eerst goed kennen. In ons contact staat openheid en eerlijkheid voorop. Ook wij zijn professionals en weten met de verstrekte informatie en privé zaken vertrouwelijk om te gaan. 

 

WHY Search richt zich op bedrijven met name in de maakindustrie. Dit houdt in dat wij commerciële talenten zoeken die zich bij voorkeur in deze markten thuis voelen. Kandidaten waar wij graag mee in contact komen, weten precies welke commerciële rollen in deze segmenten van toepassing zijn. Schroom niet om ons te benaderen, want we zijn er om jullie ambities in te vullen. 

 
 
Beeldmerk DB.png

Aanmelden

Bedankt voor uw inzending!