top of page
WS-LR-1312.jpg
Beeldmerk DB.png

Talenten Motivatie 
Analyse (TMA)

WHY Search doet meer dan de juiste kandidaat zoeken en verbinden aan de opdrachtgever. Wij zijn gecertificeerd om bij kandidaten (of reeds zittende werknemers) hun daadwerkelijke motivaties in kaart te brengen die (mede) bepalend zijn voor het succesvol zijn van mensen binnen hun rol.

 

Middels het online invullen van stellingen wordt inzichtelijk gemaakt wat de Drijfveren en Talenten zijn van een persoon. Vervolgens zal Miranda, die naast TMA gecertificeerd ook afgestudeerd is in Organisatiepsychologie én Bedrijfskunde, de uitgebreide rapportages inhoudelijk bespreken met de kandidaat en met een samenvatting en advies komen richting de opdrachtgever.

 

Daarnaast kan ook een Competentiematch Analyse gemaakt worden waarbij de kandidaat gematcht wordt met de functie (opgesteld competentieprofiel) waar de kandidaat voor in de procedure is. Ten derde zou het kunnen worden ingezet als Teamontwikkeling/ Samenwerking waarbij meerdere personen de Talentenanalyse afnemen én daarnaast online feedback geven op de competenties van de andere teamleden.

01.

Talenten Analyse

(voorbereiding, validering, terugkoppeling kandidaat én samenvatting voor opdrachtgever)

€ 695,-

02.

Talenten Analyse + Competentiematch op functie

(voorbereiding, validering, terugkoppeling kandidaat én samenvatting en terugkoppeling voor opdrachtgever)

€ 995,-

03.

Teamanalyse tot 4 personen

(talentenanalyse +

feedback competentie-analyses)

€ 1995,-

Investering

Beeldmerk DB.png
bottom of page