Wie zijn wij?

Uniek aan Why Search is dat onze consultants niet alleen ervaren zijn in recruitment. Wij hebben ook decennia aan expertise in huis wat betreft het aansturen van salesteams binnen grote organisaties. Daardoor voelen wij sneller aan waar een bedrijf echt behoefte aan heeft en wie daar het beste bij past.

 

Bij Why Search zijn wij ontzettend gepassioneerd over ons werk. Dit komt sterk tot uitdrukking in onze kernwaarden: Doorzetten, Samenwerken, Trots, Plezier en Duurzaam.

 

Dat wij duurzaamheid hoog hebben zitten, is niet vreemd. Why Search is immers een familiebedrijf. Alleen al vanuit die achtergrond ligt onze focus op continuïteit. Daarom zijn wij, zoals het een familiebedrijf betaamt, gericht op kwaliteit, duurzaam persoonlijk contact en verbinden.

 

Als familiebedrijf hebben wij korte communicatielijnen en volgen wij onze eigen koers. Onze focus ligt niet op snel scoren of het halen van targets. Wij ambiëren kwaliteit en stabiliteit voor de lange duur. En daar profiteren onze opdrachtgevers en kandidaten optimaal van.

 
 

Ons team

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2021 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png