WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2020 | Algemene Voorwaarden

Vacatures

Verkoop Medewerker Binnendienst

Locatie: Zwolle

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20009

Als Verkoop Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt!

VERFGROOTHANDEL

Accountmanager

Locatie: Almere

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20008

Als accountmanager bij een producent & conceptontwikkelaar binnen de medische en cosmetische industrie heb je een veelzijdige functie, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je staat in contact met bestaande en nieuwe klanten, denkt mee over nieuwe productontwikkelingen en bent betrokken bij het in de markt zetten van bestaande producten. Dit alles binnen een bedrijf waar er korte schakels zijn en snel kan anticiperen op de veranderingen binnen de markt.

PRODUCENT & CONCEPTONTWIKKELAAR VOOR DE MEDISCHE EN COSMETISCHE INDUSTRIE

Accountmanager

Locatie: Benelux & Noord-Duitsland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20007

Binnen een nichemarkt binnen de grafische industrie ben je als accountmanager verantwoordelijk voor de Benelux en Noord Duitsland. Met jouw kennis, ervaring en creativiteit help je klanten om tot de juiste verpakkingsoplossing te komen. Daarbij denk je aan mogelijkheden voor een milieubewuste oplossing, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Daarnaast ondersteun je klanten met het inrichten van de interne processen, zodat het eindproduct aan de juiste kwaliteit voldoet. Je werkt met een divers scala aan klanten binnen o.a. de food, retail, cosmetica, logistiek en pharma.

ORGANISATIE IN EEN NICHEMARKT BINNEN DE GRAFISCHE INDUSTRIE

Accountmanager

Locatie: Zwolle/Hoogeveen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20006

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de bestaande en nieuwe business in de regio Noordoost Nederland binnen de Labels & Packaging industrie. Je komt te werken in een groeiende organisatie waar kwaliteit, klanttevredenheid en plezier voorop staan. Als accountmanager word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie in te delen.

PRODUCENT ZELFKLEVENDE ETIKETTEN

Accountmanager

Locatie: Eindhoven

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20005

Word jij enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continue op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een toonaangevend merk binnen de verfbranche? Lees dan snel verder!

VERFPRODUCENT

Accountmanager Verf- en verfbenodigdheden

Locatie: Eindhoven

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20004

Zin om in een warm familiebedrijf op zoek te gaan naar nieuwe commerciële mogelijkheden en (nieuwe) klanten aan je te binden? Deel je het enthousiasme en de passie van deze organisatie en wil je graag voor een toonaangevend merk werken? We vertellen je graag meer!

VERFGROOTHANDEL

Senior Store Employee

Locatie: Eindhoven

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20003

Als Senior Store Employee ga je aan de slag in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier met elkaar wordt gemaakt! Je staat in contact met klanten, geeft advies en zorgt voor een goede service zodat er een relatie voor de lange termijn ontstaat. Als Senior Store Employee beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, durf je het voortouw te nemen en collega’s te helpen en ondersteunen waar nodig.

VERFPRODUCENT

Accountmanager Paint-Non-Paint

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19014

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun “armen-uit-de-mouwen-steken”? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar gedreven accountmanagers voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Verkoper Binnendienst Renovatie

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19011

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans!

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Technisch Verkoper Binnendienst

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19001

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans. Systemair is marktleider op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Het bedrijf zoekt een technisch verkoper binnendienst voor zijn locatie in Waalwijk. Je rapporteert aan de Manager Sales Back Office.

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Logo II.png