Vacatures

Field Service Engineer

Locatie:  Standplaats West-Zuid Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21013

De Koningh Coding & Labeling BV, Leverancier van industriële apparatuur Coding - Labeling - Inspection

Producenten en verpakkers uit allerlei sectoren maken dagelijks gebruik van de etiketteeroplossingen van De Koningh. De machines van de Koningh kunnen vrijwel op ieder product of verpakking (ofwel materialen of ondergronden) een codering of etiket aanbrengen. Of het product of verpakking nu van glas, kunststof, aluminium, metaal, hout, plastic of rubber is. Of dat er rechtstreeks op dozen bedrukt moet worden of hierop een etiket moet worden aangebracht. Met hun labelingmachines kunnen zij elke uitdaging aan! Om die machines optimaal te laten functioneren moet alles perfect zijn afgesteld en onderhouden. Daarvoor zijn zij op zoek naar een nieuwe collega. Krijg jij energie van het helpen van klanten met jouw technische kennis? En wil jij met jouw advies en vaardigheden het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Account- Productmanager Controle & Inspectie

Locatie:  Standplaats Duiven, werkgebied Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21012

De Koningh Coding & Labeling BV, Leverancier van industriële apparatuur Coding - Labeling - Inspection

Door de verdere groei van De Koningh zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager-productmanager in de buitendienst. Je richt je daarbij op Controle & Inspectie, een vrij nieuwe maar snelgroeiende tak. Jouw focus ligt op producenten en verpakkers waarbij productie efficiëntie, kwaliteitsborging, voedselveiligheid en wet en regelgeving als belangrijke normen worden gezien. De controlewegers, metaaldetectie- en X-ray systemen van De Koningh zijn in staat om producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Deze systemen staan borg voor het beste resultaat op de hoogste snelheid. De Koningh staat bekend om zijn marktkennis, productkennis, snelle opvolging van vragen en het standaard bieden van 24/7 helpdesk en support aan al haar klanten. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Je zult voornamelijk bezig zijn met het opzetten en verder opbouwen van de Business Unit Controle & Inspectie. Hierbij maak je tevens gebruik van leads van de overige Accountmanagers van de Business Units Coding & Labeling. Het huidige salesteam bestaat uit 12 personen en is opgedeeld in Coding (1 productmanager en 5 accountmanagers), Labeling (1 productmanager en 5 accountmanagers). Je rapporteert direct aan de directeur-eigenaar.

Accountmanager AkzoNobel Trimetal

Locatie:  Zuid-Holland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21011

AkzoNobel

Voor de commerciële ondersteuning van een grossier in de regio Zuid - Holland voor het merk Trimetal is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Accountmanager. Je werkt daarbij samen met de Accountmanagers van de betreffende grossier en probeert de omzet van het merk Trimetal te verhogen voor 5 vestigingen van de betreffende grossier. Je rapporteert aan de Rayonmanager van onze opdrachtgever. In deze zelfstandige commerciële functie word je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel bij de grossier in jouw regio. Je werkt mee aan het voorbereiden en uitvoeren van het marktbewerkingsplan en ondersteunt 'hands-on' de verkoopacties bij de grossier. Van belang is ook jouw technische begeleiding van de schilders en opdrachtgevende markt. Je krijgt een contactrijke commerciële baan in de verkoop van een topmerk bij een van de grootste en meest ambitieuze multinationale verfproducenten ter wereld. En dat in een zeer positief ingesteld, innovatief en sympathiek sales team, dat open staat voor jouw visie!

Accountmanager België

Locatie:  Standplaats Overijse, werkgebied België

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21010

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager in de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van Supplies voor de industrie waarbij je met name moet denken aan Etiketten en Inktlinten. Daarnaast verkoop je ook Desktop labelprinters en Full Colour Label Printers in de industrie. Denk dan aan bedrijven in o.a. de food, farma, cosmetica en dranken. Je werkgebied is geheel België en je krijgt veel ruimte om daar je eigen invulling aan te geven. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Het huidige salesteam bestaat uit 7 accountmanagers en jij zult werkzaam zijn binnen de Business Unit PresaLabel, je werkt nauw samen met dit team. Jouw focus ligt op de verkoop van Labels, Desktop- en Full Colour Label Printers. Je bent verantwoordelijk voor met name industriële afnemers.

Accountmanager Coding Wallonië (België)

Locatie: Regio Wallonië 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21009

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager in de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en krijgt veel ruimte om daar invulling aan te geven. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Je zult je voor 1/3 bezighouden met bestaande projecten, 1/3 acquisitie en 1/3 relatiebeheer/bezoeken van bestaande klanten plus cross-selling. Het huidige salesteam bestaat uit 7 accountmanagers waarvan 3 voor packaging en 4 voor coding & labelling. Je zult jouw focus hebben op coding.

Gestionnaire de compte/ Accountmanager Coding

Localisation: Région Wallone, Bruxelles e  Luxembourg

Contract: Temps plein 

Poste vacant: 21009

Presa NV, spécialiste de l'emballage, du codage et de l'étiquetage

En raison de la croissance continue de Presa, on recherche un nouveau collègue gestionnaire de compte de terrain. Vous êtes responsable de votre propre région et on vous laisse beaucoup de latitude pour l'interpréter. Presa est connue pour son expertise, son suivi rapide des questions et ses solutions rapides et efficaces. Cela nécessite un véritable intérêt pour les produits et leurs domaines d'application. Vous aimez vous plonger dans le produit, comprendre son fonctionnement et prendre plaisir à le transmettre aux clients. Vous vous occuperez pour un tiers de projets existants, pour un tiers d’acquisition et pour un tiers de gestion des relations avec les clients existants ainsi que des ventes croisées. L'équipe de vente actuelle se compose de 7 gestionnaires de clientèle, dont 3 pour l'emballage et 4 pour le codage et l'étiquetage. Vous vous concentrerez sur le codage.

Junior Field Service Engineer

Locatie: Regio Oost- en West Vlaanderen 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21008

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze direct op zoek naar een nieuwe collega Junior Field Service Engineer. Je wordt goed omringd en krijgt een uitgebreid opleidingstraject. Een afwisselende technische job met veel vrijheid waarbij jouw vakdeskundige kennis van het productassortiment doorslaggevend is voor het succes bij de klanten. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Het huidige technische team bestaat uit 9 mensen.

Verkoop Store Medewerker

Locatie:  Nijmege

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21007

Sikkens, onderdeel van AkzoNobel

Als Verkoop Store Medewerker ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt! Heb je zin om jouw commerciële talent verder te ontwikkelen en wil je werken in een omgeving waar je verder kan groeien? We vertellen je graag meer!

Accountmanager Paint-Non-Paint

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21006

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun “armen-uit-de-mouwen-steken”? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar gedreven accountmanagers voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie: Oud Gastel

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21004

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren.

Door de verdere groei van GraphicALL Systems op de Nederlandse en Belgische markt zijn ze op zoek naar een nieuwe collega voor de Verkoop Binnendienst! Als Verkoopmedewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten in Nederland en België. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het maken van offertes en het coördineren van het offertetraject. Je werkt in een hecht team met meerdere collega’s op de binnendienst, buitendienst en technische ondersteuning. Bij GraphicALL Systems staat samenwerking, plezier en klantgerichtheid centraal!

Technisch Product Specialist Buitendienst

Locatie: Zuidwest Nederland & Vlaanderen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21003

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren.

Door de verdere groei van GraphicALL Systems op de Nederlandse - en Belgische markt zijn ze op zoek naar een nieuwe collega in de buitendienst! Als Technisch Product Specialist Buitendienst ben je verantwoordelijk voor de regio’s Zuidwest Nederland en Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe apparatuur, het onderhoud en het oplossen van storingen. Verder geef je trainingen aan klanten en werk je nauw samen met de Commercieel Product Specialist Buitendienst voor eventuele technische ondersteuning.

Als Technisch Product Specialist Buitendienst ben je werkzaam tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag, dit is GEEN functie waar je met avond- en/of weekenddiensten of bereikbaarheidsdiensten werkt.

Commercieel Product Specialist Buitendienst

Locatie: Vlaanderen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21002

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren.

Door de verdere groei van GraphicALL Systems op de Belgische markt zijn ze op zoek naar een nieuwe collega in de buitendienst! Als Commercieel Product Specialist Buitendienst ben je volledig verantwoordelijk voor de Belgische markt. De meeste van de bestaande klanten zijn gevestigd in Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met zo’n 250 bestaande accounts. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen. Naast de bestaande accounts ben je ook verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe klanten op de Belgische markt.

Recruiter

Locatie: Midden Nederland (IJsselstein)

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21001

WHY Search

Waar droom je van en welke stip aan de horizon zie je voor onze organisatie? Dat is het uitgangspunt van de opdracht van deze functie. Het meebouwen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes geeft jou energie. Je kiest voor WHY Search om je te ontwikkelen in jouw vakgebied. Je wordt door ambitie gedreven om sales organisaties en professionals te laten groeien. Je hebt plezier in wat je doet en gaat door tot het resultaat bereikt is. Daarnaast heb je ervaring als Recruiter, of ben je ervan overtuigd dat dit de job voor jou is.

International Inside Accountmanager

Locatie: Regio Hoogeveen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20024

UNIEKE VERPAKKINGSPRODUCENT

Als Accountmanager Inside Sales heb je een brede commerciële binnendienstfunctie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Je staat in contact met de bestaande klanten en kijkt naar mogelijkheden om deze verder uit te bouwen, je richt je op bestaande en nieuwe klanten en je bent alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt om daar zo snel mogelijk op in te spelen. Het is inhoudelijk een volwaardige Accountmanager rol die van binnenuit wordt ingevuld en je wordt daarin ondersteund door de Customer Servicemedewerkers. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen! Je werkt in een internationale organisatie, met mooie producten die bijdragen aan een duurzame toekomst en met ambitieuze groeiplannen! Miron Violetglass neemt deel aan diverse internationale beurzen.

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie: Regio Den Haag, Leiden, Gouda

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20022

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Met veel enthousiasme en een klantgerichte instelling sta je dagelijks in contact met klanten! Je denkt mee met klanten, geeft advies en je werkt aan de lange termijn relatie. Je werkt in een informele omgeving bij een organisatie die volop in ontwikkeling en groei is. Om deze groei verder te verwezenlijken zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega voor op de Verkoop Binnendienst!

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2021 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png