Vacatures

Salesmanager

Locatie: Midden-Nederland/Brabant

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20016

UITZENDBRANCHE

Met een klein en hecht team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van goede contacten met bestaande accounts en het benaderen van nieuwe accounts. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen.

Verkoop Medewerker Binnendienst

Locatie: Almere

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20015

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Als Verkoop Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt!

Accountmanager

Locatie: Haarlem

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20014

GROOTHANDEL

Als Accountmanager kom je te werken voor een prachtig familiebedrijf met groeiambities. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met bestaande klanten en je bent gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Wanneer jij de accountmanager bent die over commercieel talent en creativiteit beschikt en het leuk vindt om over de vloer te komen bij klanten die hun armen uit de mouwen steken, dan past deze functie bij jou!

Accountmanager

Locatie: Antwerpen-Limburg

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20010

PRODUCENT VAN ZELFKLEVENDE ETIKETTEN

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met grafisch design & digitaal drukwerk te maken heeft? Ben jij die ACCOUNTMANAGER die een footprint wil zetten in een onderneming die volop bezig is met vernieuwing en professionalisering en aan het groeien is? Waarbij je met jouw eigen creativiteit en intellectuele inzichten de klantenportefeuille verder uitbreidt in de regio Antwerpen – Limburg. Lees dan verder!

Accountmanager

Locatie: Benelux & Noord-Duitsland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20007

ORGANISATIE IN EEN NICHEMARKT BINNEN DE GRAFISCHE INDUSTRIE

Binnen een nichemarkt binnen de grafische industrie ben je als accountmanager verantwoordelijk voor de Benelux en Noord Duitsland. Met jouw kennis, ervaring en creativiteit help je klanten om tot de juiste verpakkingsoplossing te komen. Daarbij denk je aan mogelijkheden voor een milieubewuste oplossing, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Daarnaast ondersteun je klanten met het inrichten van de interne processen, zodat het eindproduct aan de juiste kwaliteit voldoet. Je werkt met een divers scala aan klanten binnen o.a. de food, retail, cosmetica, logistiek en pharma.

Accountmanager

Locatie: Eindhoven

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20005

VERFPRODUCENT

Word jij enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continue op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een toonaangevend merk binnen de verfbranche? Lees dan snel verder!

Accountmanager Paint-Non-Paint

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19014

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun “armen-uit-de-mouwen-steken”? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar gedreven accountmanagers voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

Verkoper Binnendienst Renovatie

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19011

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans!

Technisch Verkoper Binnendienst

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19001

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans. Systemair is marktleider op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Het bedrijf zoekt een technisch verkoper binnendienst voor zijn locatie in Waalwijk. Je rapporteert aan de Manager Sales Back Office.

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2020 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png