top of page
Beeldmerk DB.png

Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

SIKKENS GELDERSE POORT

Locatie: Tiel

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23046

SIKKENS GELDERSE POORT

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt! Heb je zin om jouw commerciële talent verder te ontwikkelen en wil je werken in een omgeving waar je verder kunt groeien?

Dan past deze functie bij jou!

Sikkens Gelderse Poort is exclusief distribiteur van Akzo Nobel welke wereldwijd behoort tot één van de grootste fabrikanten van verven en lakken ter wereld. Sikkens beschikt over een landelijk netwerk van verkooppunten en vanuit deze filialen staan zij in contact met de eindgebruikers, de professionele schilders. Daarnaast ondersteunen ze bij projecten: van het opstarten bij de eerste spuitklus tot toolboxen, demo’s, fabrieksbezoeken en trainingen.
Zij heeft vestigingen in Arnhem, Doetinchem, Nijmegen, Tiel en Oss en voor de regio Tiel zijn wij nu op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Heb jij de teamspirit en klantgerichtheid die bij Sikkens Gelderse Poort past?

Ontdek dan de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst!!

Technology Manager

BOLTON ADHESIVES

Locatie: Based at Rotterdam, working area Europe

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23045

BOLTON ADHESIVES

The Technology Manager is responsible to drive business growth and identify new market opportunities. It provides leadership and guidance to the International business development team, and reports directly to the Business Development Director. Would you like to be the linking pin between Sales, Marketing and R&D in a role related to the European construction market?

Then this could be the right position for you!

Bolton Adhesives develops products that fulfil every adhesive need at home, in the office, at school and for do-it-yourself and professional purposes. In this position you will provide technical interface between customer and company research & development and corporate trade marketing with the purpose to create business growth by translating customer and market needs in new products conform the local market specific requirements for certifications.

Do you have the skills and the drive that fits to the role of Technology Manager? Then get to find out more of it!!

Bouwkundig Commercieel Adviseur

TREMCO CPG

Locatie: Noord-Brabant en Limburg

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23044

TREMCO CPG

Heb jij bouwkundige ervaring en commercieel inzicht? Mooi! Maar neem je ook een goede dosis enthousiasme en teamspirit mee?

Dan past deze functie echt bij jou!

Tremco CPG produceert en verkoopt hoogwaardige bouwproducten die voldoen aan de steeds complexere eisen binnen de bouwsector. Hoewel dit internationale bedrijf in de loop der jaren flink gegroeid is, is de sfeer er als in een familiebedrijf. Je maakt echt onderdeel uit van een team, waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen. In deze functie richt jij je vooral op de doelgroepen Aannemerij, prefab industrie en Applicateur.

Wil jij als Bouwkundig Commercieel Adviseur meedenken en sparren over de beste bouwproducten voor jouw doelgroep? Bekijk dan de vacature!

Medewerker Verkoop Binnendienst

LASTECHNIEK HOLLAND

Locatie: IJsselstein

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23043

LASTECHNIEK HOLLAND

Voor onze opdrachtgever zoeken we een Medewerker Verkoop Binnendienst die het aanspreekpunt is voor klanten en leveranciers, zowel telefonisch als via e-mail. Je adviseert hierbij klanten, verwerkt orders en neemt bestellingen aan.

Heb jij affiniteit met techniek én vind je het leuk om met commercie bezig te zijn in een dynamisch familiebedrijf?

Dan past deze functie bij jou!

Lastechniek Holland is dé onafhankelijke leverancier van gassen, las- en snijapparatuur. De beste machines, goede producten en beschermingsmiddelen van betrouwbare merken. Maar vooral ook goed advies, op basis van jarenlange kennis en ervaring. Dit bieden ze vanuit hun showroom in IJsselstein of persoonlijk op de zaak. De Medewerker Verkoop Binnendienst ondersteunt het gehele verkoopproces waarbij het contact met de klant voorop staat, zowel bij het voeren van het verkoopgesprek als bij het maken van offerte of een orderbevestiging.

Heb jij de teamspirit en het enthousiasme die bij Lastechniek Holland past? Ontdek dan de vacature van Medewerker Verkoop Binnendienst!!

Salesmanager

OTTO WORK FORCE

Locatie: Midden Nederland

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23041

OTTO WORK FORCE

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gedreven Salesmanager. Wil jij OTTO verbinden met de mooiste werkgevers en baankansen voor hun medewerkers? En zie jij het als een uitdaging om de marktleider in internationale arbeidsmiddeling nog verder te laten groeien en wil je dit avontuur graag aangaan?

Dan past deze functie bij jou!

Otto Work Force laat internationale mensen naar Nederland komen voor een nieuwe carrièrekans en zetten alles in het werk om hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij wonen, werken en integreren in Nederland. Samen met 1000 collega’s maak jij elke dag het verschil in het leven van deze internationale medewerkers.

Heb jij de gedrevenheid en het enthousiasme die bij Otto Work Force past? Ontdek dan de vacature van Salesmanager!!

Technisch Adviseur

REPAIR CARE

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 23040

REPAIR CARE

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Waalwijk zoeken wij een energieke Technisch Adviseur. Ligt jouw hart bij de bestaande bouw en renovatie? Vind je het leuk om telkens weer op andere locaties te werken? Loop jij warm voor het inventariseren, inspecteren en inmeten van de complexen van onze opdrachtgevers?

Dan past deze functie bij jou!

Als Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor jouw project, van aanvraag tot aan het opstellen en bespreken van de rapportage met de klant. Dat kan een vastgoedbeheerder zijn of een onderhoudsbedrijf. Deze functie biedt veel flexibiliteit, maar vraagt ook veel zelfstandigheid. De Technisch adviseur rapporteert aan de Manager Services en Development. Je komt te werken in een gemotiveerd team van experts, waar niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook klant- en servicegerichtheid.

Heb jij de teamspirit en het enthousiasme die bij Repair Care past? Ontdek dan de vacature van Technisch Adviseur!!

Inside Sales Medewerker

BLICKLE WIELEN

Locatie: Houten

Dienstverband: parttime/ fulltime

Vacaturenummer: 23038

BLICKLE WIELEN

Klopt jouw hart sneller van sales en marketing en vind je het een mooie uitdaging om een nieuwe functie zelf in te richten?

Dan past deze functie bij jou!

Blickle Wielen is een groeiende technische organisatie die hoogwaardige producten voor de wereldwijde transport- en industriemarkt fabriceert, assembleert en verkoopt. Het hoofdkantoor en de productielocatie zijn gevestigd in Duitsland, waar meer dan 1200 medewerkers werken. Het team in Houten zet mooie stappen op de Nederlandse markt! Jij bent de schakel die de commerciële binnendienst gaat helpen het bedrijf verder op de kaart te zetten.

Ben jij die initiatiefrijke Inside Sales Medewerker die Nederland verder laat kennismaken met de kwaliteitsproducten van Blickle Wielen? Bekijk dan de vacature!

Recruiter

WHY SEARCH

Locatie: IJsselstein

Dienstverband: 32-40 uur

Vacaturenummer: 23037

WHY SEARCH

Wil jij je verder ontwikkelen in het werkveld van Recruitment en ben je gedreven, ga je voor verdieping én resultaat?

Dan past deze functie wellicht wel bij jou!

Waar droom je van en welke stip aan de horizon zie je voor onze organisatie? Het meebouwen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes geeft jou energie. Je kiest voor WHY Search om jezelf én het bedrijf verder te ontwikkelen. Je hebt plezier in wat je doet en gaat door tot het resultaat bereikt is. Uniek aan WHY Search is dat wij niet alleen ervaren zijn in recruitment. Wij hebben ook decennia aan expertise in huis wat betreft het aansturen van (sales)teams en organisaties. Daardoor voelen wij sneller aan waar een bedrijf echt behoefte aan heeft en wie daar het beste bij past. Bij WHY Search zijn wij gepassioneerd over ons werk. In de afgelopen vijf jaar van ons bestaan is er een stabiel bedrijf opgebouwd met een gezonde groei waardoor er nu een nieuwe positie is ontstaan voor een Recruiter met de mogelijkheid om door te groeien naar Recruitment Consultant. Wat ons betreft bepaal je zelf hoever je daarin wilt gaan want wij delen graag onze kennis en ervaring met jou!

Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij WHY Search past? Ontdek dan de vacature van Recruiter!!

Accountmanager Bouw en Schilders

MEESTERSGILDE

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23034

MEESTERSGILDE

Ben jij een topper in het leggen en onderhouden van contacten in de bouwwereld? Krijg je er energie van als het je lukt opdrachtgevers aan de beste vakmensen te koppelen?

Dan past deze functie bij jou!

Meestersgilde is op zoek naar een Accountmanager Bouw en Schilders die vanuit de vestiging in Hoofddorp onze bestaande én toekomstige klanten voorziet van de beste vaklieden. De mentaliteit? No-nonsense en bereid de handen uit de mouwen te steken - zelfstandig maar zeker ook mét elkaar. Het team is hecht en de lijnen in het bedrijf zijn kort.

Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij Meestergilde past? Ontdek dan de vacature van Accountmanager Bouw en Schilders!

Service Accountmanager

MOOIJ VERF

Locatie: Regio Rotterdam

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23035

MOOIJ VERF

Ben jij in voor een nieuw concept? Heb je zin om samen met een gevestigde naam uit de verfwereld een geheel nieuw avontuur aan te gaan?

Dan past deze functie bij jou!

Mooij Verf is een solide naam in de schildersbranche. Met 18 vestigingen heeft de verfgroothandel het prima voor elkaar. Maar Mooij Verf wil haar klanten vooral de beste service blijven bieden. En daarom wordt in de regio Rotterdam de eerste rijdende vestiging gelanceerd, die schilders- en onderhoudsbedrijven op locatie van de beste producten gaat voorzien. Ben jij de ondernemende Service Accountmanager Verf die deze pioniersrol gaat invullen?

Ontdek meer over de vacature van Service Accountmanager Verf bij Mooij Verf!

(Technisch) Accountmanager Binnendienst

Locatie: Houten

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23032

Blickle Wielen

In deze commerciële binnendienstfunctie, heb jij de kans te werken in een enthousiast en dynamisch team. Jij gaat in teamverband een-op-een samenwerken met een accountmanager in de buitendienst om samen met hem de klanten in jullie regio te bedienen en te begeleiden. Je hecht grote waarde aan persoonlijk contact met klanten en je verzamelt de informatie die nodig is om de behoefte van potentiële klanten te achterhalen. Je bent geïnteresseerd in techniek en jouw technische achtergrond en bewezen binnendienst ervaring, helpen je hierbij. Je werkzaamheden zijn divers en kunnen van dag tot dag verschillen.

Commercieel Technisch Adviseur

Locatie: Regio Noord en Oost Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23029

Global Paint Products, Verfproducent

Als Commercieel Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en gezicht van het bedrijf voor de klanten in jouw regio. Het is belangrijk dat je een goede band opbouwt met je klanten. Je spreekt de taal van de schilder en zit ook met directie aan tafel. Om in deze functie succesvol te zijn, ben je technisch maar vooral commercieel onderlegd.

Accountmanager Public Sector

Locatie: Nederland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23024

Groenendijk Bedrijfskleding

Als Accountmanager Public Sector ben jij verantwoordelijk voor de allergrootste klanten. Doordat je zelf een aantal strategische relaties beheert, snap jij als geen ander het krachtenveld binnen de Overheid. Je beïnvloedt de DMU binnen de publieke sector door een sterk netwerk op te bouwen en de huidige en toekomstige mogelijkheden kenbaar te maken. Hierdoor zijn de (potentiële) opdrachtgevers van Groenendijk Bedrijfskleding volledig op de hoogte van alle marktontwikkelingen waardoor er bij (Europese) aanbestedingen de juiste uitvraag gedaan kan worden. Daarnaast ben je tijdens de uitvraag ook nauw betrokken bij het tender team voor de inschrijving. Je kan veel invloed hebben op de inhoud en uitvoering van de functie door je strategische denkwijze.

Marketing Support Medewerker

Locatie:  Ede

Dienstverband: 32-40 uur

Vacaturenummer: 23015

Alliance Automotive Group Benelux

Heb je affiniteit met de Belgische markt en heb je een klantgerichte instelling, focus op kwaliteit en werk je graag samen? Wij zoeken voor onze opdrachtgever een Medewerker Marketing. Als marketingmedewerker formule support ben je verantwoordelijk voor het mede verder ontwikkelen van de verschillende marketingformules en concepten voor op de Belgische markt zoals Tech360, CarProf, NexDrive en andere nog te ontwikkelen merken voor de Belgische markt en de administratieve werkzaamheden die daaraan verbonden zijn.

bottom of page