Beeldmerk DB.png

Vacatures

Medewerker Marketing Formule Support

Locatie:  Ede

Dienstverband: 28-40 uur

Vacaturenummer: 22036

Alliance Automotive Group Benelux

Heb je affiniteit met de Belgische markt en heb je een klantgerichte instelling, focus op kwaliteit en werk je graag samen? Wij zoeken voor onze opdrachtgever een Medewerker Marketing. Als marketingmedewerker formule support ben je verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom de verschillende marketingformules en concepten voor op de Belgische markt zoals Tech360, CarProf, NexDrive en andere nog te ontwikkelen merken voor de Belgische markt.

Accountmanager Bouwverf

Locatie: Nijmegen - Venray

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22035

Hagemans Verf

Word je enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continu op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een échte onafhankelijke groothandel in de verfbranche? Bij Hagemans Verf ben je in de functie van accountmanager Bouwverf verantwoordelijk voor de verkoop van het professionele paint- en nonpaint-assortiment aan schildersbedrijven in jouw regio. Je bent commercieel verantwoordelijk voor het beheer, de ontwikkeling en de uitbreiding van jouw klantenportfolio. Vanuit een duidelijke visie worden klanten iedere dag optimaal bediend.

Sikkens Store medewerker

Locatie: Amersfoort - Harderwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22034

Sikkens Paint Center, Professionele Verfgroothandel

Als Sikkens Store medewerker bij Sikkens Paint Center ga je aan de slag in een informele setting waar hard wordt gewerkt en plezier met elkaar wordt gemaakt! Je staat in contact met klanten, geeft advies en zorgt voor een goede service zodat er een relatie voor de langere termijn ontstaat. Als Sikkens Store medewerker beschik je over enthousiasme, durf je initiatieven te nemen en collega’s te helpen en te ondersteunen waar nodig en vind je het interessant om een Sikkens Paint Center samen met je ervaren collega’s verder uit te bouwen. Je bepaalt mede het gezicht van Sikkens Paint Center!

Accountmanager

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22033

Meestersgilde, uitzendorganisatie in de bouw

Krijg jij energie van nieuwe opdrachtgevers en vakkrachten benaderen? Vind je het daarnaast leuk om contact te hebben en te onderhouden met bestaande relaties en heb je affiniteit met de bouwwereld? Dan ben jij de resultaatgerichte professional die wij zoeken voor onze opdrachtgever! Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Bouw en Schilders voor de vestiging in Hoofddorp. Samen met de kwaliteit van Meestersgilde maak jij de samenwerking met hun opdrachtgevers en vaklieden tot een succes!

Accountmanager

Locatie: Flevopolder, Zwolle, Amersfoort

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22032

Sikkens Paint Center, Professionele Verfgroothandel

Als Accountmanager bij Sikkens Paint Center ben je onderdeel van een warm en hecht team. Jij bent verantwoordelijk voor de belangrijke grote spelers in jouw regio. Een gebied wat bestaat uit een grote groep trouwe klanten, maar waar er nog voldoende mogelijkheden zijn om verder te groeien. Als Accountmanager krijg je de kans om nieuwe klanten aan het bedrijf te binden en deze steeds verder uit te bouwen en de huidige klanten verder te laten groeien. Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de steun van een team van ervaren accountmanagers en binnendienstmedewerkers om er samen een nog groter succes van te maken!

Accountmanager België

Locatie: België

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22031

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren.

Door de verdere groei van GraphicALL Systems op de Belgische markt zijn ze op zoek naar een nieuwe collega in de buitendienst! Als Commercieel Product Specialist Buitendienst ben je volledig verantwoordelijk voor de Belgische markt. De meeste van de bestaande klanten zijn gevestigd in Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met zo’n 250 bestaande accounts. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen. Naast de bestaande accounts ben je ook verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe klanten op de Belgische markt.

Planner

Locatie: Vianen

Dienstverband: 32 uur

Vacaturenummer: 22030

Renoparts Vianen B.V., specialist in balkonhekken en dakterrassen

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde planner die hen op kantoor wil komen versterken. Als bedrijf zijn zij gespecialiseerd in producten voor balkon en dakterras die door hun eigen monteurs worden gemonteerd. De producten moeten eerst worden ingemeten, daarna geproduceerd en vervolgens worden gemonteerd. Hier komt veel planning bij kijken welke op een zo’n efficiënt en logisch mogelijke manier tot stand moet komen en hierbij hebben we jou nodig om dit voor elkaar te krijgen!

Het is een uitdagende en afwisselende functie waarbij blijven schakelen het belangrijkste is, niet alles zit altijd mee en een planning kan altijd veranderen. Als je dit tot een goed einde weet te volbrengen, geeft dit iedere keer weer een voldoening van je inspanningen.

Accountmanager Opdrachtgevende Markt

Locatie: West-Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22029

Mooij Verf, Professionele Verfgroothandel

Mooij Verf heeft oplossingen voor onderhoudsbedrijven en andere opdrachtgevers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele productportfolio van Mooij Verfgroothandel. De aandacht ligt vooral op het ontwikkelen van New Business door het bezoeken van de opdrachtgevende markt. De professionele schilder en het vastgoedonderhoudbedrijf bepaalt steeds meer het verfsysteem wat wordt gebruikt. Mooij Verf kan hierbij een adviserende, verfmerk- onafhankelijk rol spelen. Afspraken met de opdrachtgever worden vaak gemaakt op basis van prestatie indicatoren, het gaat om het geven van advies en resultaatgericht vastgoedonderhoud.

Recruitment Support Medewerker

Locatie: IJsselstein

Dienstverband: 24-32 uur

Vacaturenummer: 22027

WHY Search

Waar droom je van en welke stip aan de horizon zie je voor onze organisatie? Het meebouwen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes geeft jou energie. Je kiest voor WHY Search om jezelf én het bedrijf verder te ontwikkelen. Je wordt door ambitie gedreven om organisaties en professionals te laten groeien. Je hebt plezier in wat je doet en gaat door tot het resultaat bereikt is. Daarnaast heb je ervaring in het ondersteunen van Consultants (HR of Recruitment) en wil je je verder ontwikkelen in het werkveld van Recruitment. Wat ons betreft bepaal je zelf hoever je daarin wilt gaan want wij delen graag onze kennis en ervaring met jou!

Filiaalhouder service-vestiging

Locatie: Raamsdonksveer

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22025

VVBHUSAN, professionele verfgroothandel

Voor onze opdrachtgever VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel, zoeken we een Filiaalhouder service-vestiging voor de vestiging in Raamsdonksveer. In de service-vestigingen verkopen ze verfproducten van topkwaliteit aan professionele schilders. Daarbij voorzien ze hen van passend advies voor hun schilderklus en werken ze aan een lange termijn relatie. Hun Filiaalhouders service-vestiging zijn de vaste aanspreekpunten voor schilders die langskomen in de vestiging. Als Filiaalhouder service-vestiging ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de vestiging. Daarnaast heb je nauw contact met de buitendienst over schilderprojecten in de omgeving.
Het betreft hier een 1 mans vestiging, dus je hebt een brede functie waarbij je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt!

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie: Oud Gastel

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22023

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren

GraphicALL Systems is op zoek naar een nieuwe collega voor de Verkoop Binnendienst! Als Verkoopmedewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten in Nederland en België. Je adviseert klanten, maakt offertes en coördineert het commerciële vervolgtraject. Je werkt in een hecht team met meerdere collega’s op de binnendienst, buitendienst en technische ondersteuning. Bij GraphicALL Systems staat samenwerking, plezier en klantgerichtheid centraal!

Sales support Medewerker Internationaal

Locatie: Houten

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22022

EPI, producent van kunststof vloersystemen

Ben jij die commerciële kracht die makkelijk contact legt met klanten in binnen- en buitenland? Ben je op je best als je meerdere projecten tegelijk hebt lopen? We zijn per direct op zoek naar een medewerker om het verkoop binnendienst-team van onze opdrachtgever EPI uit te breiden. Het is een klein team waarbinnen je alle sales supportwerkzaamheden samen oppakt waarbij jij de focus zult hebben op de internationale klanten. Met je team ben je de spin in het web, de onmisbare schakel tussen klanten, buitendienst, productie en logistiek in een bedrijf waar ze kunststof vloeren maken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Inside Sales Medewerker

Locatie: Houten

Dienstverband: Fulltime/Parttime uur

Vacaturenummer: 22018

Blickle Wielen

Op zoek naar een brede functie op de commerciële binnendienst waarbij je sales en marketing oppakt? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging! Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie en je kan daarbinnen verschillende werkzaamheden naar je toetrekken. In deze brede binnendienstfunctie ga je contact onderhouden met bestaande klanten en nieuwe klanten die bestaan uit bedrijven in de industriële branche en technische bedrijven. Je hecht grote waarde aan persoonlijk contact met klanten en je verzamelt de informatie die nodig is om de behoefte van potentiële klanten te achterhalen. Ook word je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingactiviteiten. Daarnaast biedt je ondersteuning aan je collega’s in de binnendienst in drukke tijden en je collega’s in de buitendienst met hun contact naar klanten voor o.a. offerte opvolging en inside sales activiteiten. Je technische achtergrond en bewezen binnendienst ervaring, helpen je hierbij!

Commercieel Technisch Vertegenwoordiger

Locatie: België

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22006

Nelfkoopmans, Verfproducent

In deze uitdagende functie ben je de verbindende schakel tussen schilders, verfgroothandels, verf speciaalzaken en andere opdrachtgevers. Je bent het aanspreekpunt op zowel technisch als commercieel gebied. Je kent de Belgische markt en benut alle kansen om de producten van NelfKoopmans te introduceren in België. Je brengt zo nodig verftechnische adviezen uit in samenwerking met en ondersteund door hun verftechnische experts, begeleidt projecten en geeft voorlichting. Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en uitbreiden van de relaties en het commerciële succes in België!

Internationaal Accountmanager

Locatie: Apeldoorn 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21032

Asiades, producent van stijlvolle meubels

Word jij enthousiast om te werken bij een internationaal bedrijf, met een jong en dynamisch team?
Bezit je de commerciële drive en de talenknobbel die nodig is om bij te dragen aan de ambities van Asiades?
Met jouw betrouwbare en klantgerichte aanpak ben jij samen met je collega accountmanagers hét gezicht en visitekaartje van Asiades en weet je mensen aan je te binden. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven junior of medior verkoper met gevoel voor stijl, avontuur, humor en positieve energie.