Vacatures

Accountmanager

Locatie: Haarlem

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20014

Als Accountmanager kom je te werken voor een prachtig familiebedrijf met groeiambities. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met bestaande klanten en je bent gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Wanneer jij de accountmanager bent die over commercieel talent en creativiteit beschikt en het leuk vindt om over de vloer te komen bij klanten die hun armen uit de mouwen steken, dan past deze functie bij jou!

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie: Regio Den Haag

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20013

Met veel enthousiasme en een klantgerichte instelling sta je dagelijks in contact met klanten! Je denkt mee met klanten, geeft advies en je werkt aan de lange termijn relatie. Je werkt in een informele omgeving bij een organisatie die volop in ontwikkeling en groei is. Om deze groei verder te verwezenlijken zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega voor op de Verkoop Binnendienst!

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Commercieel Medewerker

Locatie: Huizen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20012

Als Commercieel Medewerker ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal binnen een klein team in een informele setting!

GROOTHANDEL IN DE DIY BRANCHE (B2B)

Accountmanager

Locatie: Antwerpen-Limburg

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20010

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met grafisch design & digitaal drukwerk te maken heeft? Ben jij die ACCOUNTMANAGER die een footprint wil zetten in een onderneming die volop bezig is met vernieuwing en professionalisering en aan het groeien is? Waarbij je met jouw eigen creativiteit en intellectuele inzichten de klantenportefeuille verder uitbreidt in de regio Antwerpen – Limburg. Lees dan verder!

PRODUCENT VAN ZELFKLEVENDE ETIKETTEN

Accountmanager

Locatie: Benelux & Noord-Duitsland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20007

Binnen een nichemarkt binnen de grafische industrie ben je als accountmanager verantwoordelijk voor de Benelux en Noord Duitsland. Met jouw kennis, ervaring en creativiteit help je klanten om tot de juiste verpakkingsoplossing te komen. Daarbij denk je aan mogelijkheden voor een milieubewuste oplossing, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Daarnaast ondersteun je klanten met het inrichten van de interne processen, zodat het eindproduct aan de juiste kwaliteit voldoet. Je werkt met een divers scala aan klanten binnen o.a. de food, retail, cosmetica, logistiek en pharma.

ORGANISATIE IN EEN NICHEMARKT BINNEN DE GRAFISCHE INDUSTRIE

Accountmanager

Locatie: Drachten/Leek

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20006

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de bestaande en nieuwe business in de regio Noordoost Nederland binnen de Labels & Packaging industrie. Je komt te werken in een groeiende organisatie waar kwaliteit, klanttevredenheid en plezier voorop staan. Als accountmanager word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie in te delen.

PRODUCENT ZELFKLEVENDE ETIKETTEN

Accountmanager

Locatie: Eindhoven

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20005

Word jij enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continue op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een toonaangevend merk binnen de verfbranche? Lees dan snel verder!

VERFPRODUCENT

Accountmanager Paint-Non-Paint

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19014

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun “armen-uit-de-mouwen-steken”? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar gedreven accountmanagers voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Verkoper Binnendienst Renovatie

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19011

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans!

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Technisch Verkoper Binnendienst

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19001

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans. Systemair is marktleider op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Het bedrijf zoekt een technisch verkoper binnendienst voor zijn locatie in Waalwijk. Je rapporteert aan de Manager Sales Back Office.

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2020 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png