Vacatures

Accountmanager

Locatie: Regio Zuid - Holland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20025

SIKKENS

Als Accountmanager kom je te werken in een groeiende organisatie die niet stilstaat. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met bestaande klanten en je bent gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Wanneer jij de accountmanager bent die over commercieel talent en creativiteit beschikt en het leuk vindt om over de vloer te komen bij klanten die hun armen uit de mouwen steken, dan past deze functie bij jou!

Accountmanager Inside Sales

Locatie: Regio Hoogeveen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20024

DUURZAME VERPAKKINGSPRODUCENT

Als Accountmanager Inside Sales heb je een brede commerciële functie met veel verantwoordelijkheid. Je staat in contact met de bestaande klanten en kijkt naar mogelijkheden om deze verder uit te bouwen, je richt je op nieuwe klanten en je bent alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt om daar zo snel mogelijk op in te spelen. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen!
Je werkt in een internationale organisatie, met mooie producten die bijdragen aan een duurzame toekomst en met ambitieuze groeiplannen!

Customer Service Medewerker

Locatie: Regio Hoogeveen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20023

DUURZAME VERPAKKINGSPRODUCENT

Als Customer Service Medewerker ben je de spil binnen de organisatie. Je staat in contact met klanten, ondersteund het salesteam en zorgt voor de juiste afstemming met diverse afdelingen zoals finance, logistiek en het magazijn. Een veelzijdige functie waar je jouw commerciële, dienstverlenende en organisatorische kwaliteiten kan gebruiken! Dit binnen een internationale organisatie, met mooie producten die bijdragen aan een duurzame toekomst en met ambitieuze groeiplannen!

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie: Regio Den Haag/Rotterdam

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20022

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Met veel enthousiasme en een klantgerichte instelling sta je dagelijks in contact met klanten! Je denkt mee met klanten, geeft advies en je werkt aan de lange termijn relatie. Je werkt in een informele omgeving bij een organisatie die volop in ontwikkeling en groei is. Om deze groei verder te verwezenlijken zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega voor op de Verkoop Binnendienst!

Productmanager

Locatie: Regio Den Bosch

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20021

ORGANISATIE IN DE BOUWBRANCHE

Als Product Manager ben je internationaal verantwoordelijk voor het voorbereiden en introduceren van nieuwe producten. Daarnaast zorg je voor het verder optimaliseren van het bestaande productassortiment. Het is een brede functie waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

Accountmanager

Locatie: Brabant

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20020

EXPERT IN WAND- EN PLAFONDSYSTEMEN

Als Accountmanager heb je een brede functie en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van leads, het bezoeken van klanten en het inmeten van projecten, het maken van offertes en het succesvol begeleiden van projecten. Daarnaast ben je altijd scherp op nieuwe kansen en mogelijkheden voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Accountmanager DIY

Locatie: Heel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20019

REPAIR CARE HOME - EAZYFIX®

Als Accountmanager DIY ben je samen met een jong en ambitieus team verantwoordelijk om de productlijn EAZYFIX® verder uit te bouwen en te laten groeien! Als Accountmanager ben je verantwoordelijk om het aantal verkooppunten binnen Nederland uit te breiden en te zorgen voor een verdere uitbreiding van de dekkingsgraad. Daarnaast onderhoud je contact met de bestaande verkooppunten en ben je verantwoordelijk voor het inrichten en het onderhouden van de product presentatie bij de verkooppunten. Je ondersteunt de verkooppunten met jouw kennis en verzorgt workshops (op locatie). Dit alles om de omzet van EAZYFIX® te verhogen!

Sales Promotor

Locatie: Zuid Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20018

REPAIR CARE

Als Sales Promotor B2B ben je het eerste aanspreekpunt van de verkooppunten waar de producten van Repair Care worden verkocht. Je bent werkzaam in de regio Zuid-Nederland. De verkooppunten zijn bijvoorbeeld verf- en bouwmaterialen groothandels. Je ondersteunt deze filialen met jouw kennis, je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhouden van de productpresentatie en het verzorgen van workshops (op locatie). Dit alles om de omzet van de Repair Care producten te verhogen!

Senior Sales Manager

Locatie: West Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20017

ORGANISATIE IN DE UITZENDBRANCHE

Met een klein en hecht team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van goede contacten met bestaande accounts en het benaderen van nieuwe accounts. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen.

Accountmanager

Locatie: Haarlem

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20014

GROOTHANDEL

Als Accountmanager kom je te werken voor een prachtig familiebedrijf met groeiambities. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met bestaande klanten en je bent gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Wanneer jij de accountmanager bent die over commercieel talent en creativiteit beschikt en het leuk vindt om over de vloer te komen bij klanten die hun armen uit de mouwen steken, dan past deze functie bij jou!

Accountmanager

Locatie: Eindhoven

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20005

VERFPRODUCENT

Word jij enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continue op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een toonaangevend merk binnen de verfbranche? Lees dan snel verder!

Accountmanager Paint-Non-Paint

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19014

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun “armen-uit-de-mouwen-steken”? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar gedreven accountmanagers voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

Technisch Verkoper Binnendienst

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19001

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans. Systemair is marktleider op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Het bedrijf zoekt een technisch verkoper binnendienst voor zijn locatie in Waalwijk. Je rapporteert aan de Manager Sales Back Office.

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2020 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png