Vacatures

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie:Oud Gastel

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21004

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren.

Door de verdere groei van GraphicALL Systems op de Nederlandse en Belgische markt zijn ze op zoek naar een nieuwe collega voor de Verkoop Binnendienst! Als Verkoopmedewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten in Nederland en België. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het maken van offertes en het coördineren van het offertetraject. Je werkt in een hecht team met meerdere collega’s op de binnendienst, buitendienst en technische ondersteuning. Bij GraphicALL Systems staat samenwerking, plezier en klantgerichtheid centraal!

Technisch Product Specialist Buitendienst

Locatie: Zuidwest Nederland & Vlaanderen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21003

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren.

Door de verdere groei van GraphicALL Systems op de Nederlandse - en Belgische markt zijn ze op zoek naar een nieuwe collega in de buitendienst! Als Technisch Product Specialist Buitendienst ben je verantwoordelijk voor de regio’s Zuidwest Nederland en Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe apparatuur, het onderhoud en het oplossen van storingen. Verder geef je trainingen aan klanten en werk je nauw samen met de Commercieel Product Specialist Buitendienst voor eventuele technische ondersteuning.

Als Technisch Product Specialist Buitendienst ben je werkzaam tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag, dit is GEEN functie waar je met avond- en/of weekenddiensten of bereikbaarheidsdiensten werkt.

Commercieel Product Specialist Buitendienst

Locatie: Vlaanderen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21002

GraphicALL Systems, specialist op het gebied van etiketteren, coderen en identificeren.

Door de verdere groei van GraphicALL Systems op de Belgische markt zijn ze op zoek naar een nieuwe collega in de buitendienst! Als Commercieel Product Specialist Buitendienst ben je volledig verantwoordelijk voor de Belgische markt. De meeste van de bestaande klanten zijn gevestigd in Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met zo’n 250 bestaande accounts. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen. Naast de bestaande accounts ben je ook verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe klanten op de Belgische markt.

Recruiter

Locatie: Midden Nederland (Ijsselstein)

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21001

WHY Search

Waar droom je van en welke stip aan de horizon zie je voor onze organisatie? Dat is het uitgangspunt van de opdracht van deze functie. Het meebouwen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes geeft jou energie. Je kiest voor WHY Search om je te ontwikkelen in jouw vakgebied. Je wordt door ambitie gedreven om sales organisaties en professionals te laten groeien. Je hebt plezier in wat je doet en gaat door tot het resultaat bereikt is. Daarnaast heb je ervaring als Recruiter, of ben je ervan overtuigd dat dit de job voor jou is.

Accountmanager

Locatie: Amersfoort

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20029

SIKKENS

Als Accountmanager bij Sikkens Paint Center ben je onderdeel van een warm en hecht team. Samen met de collega’s van de binnendienst ben je verantwoordelijk voor klanten in de regio van Amersfoort. Een gebied wat bestaat uit een grote groep trouwe klanten, maar waar er nog voldoende mogelijkheden zijn om verder te groeien. Als Accountmanager krijg je de kans om nieuwe klanten aan het bedrijf te binden en deze steeds verder uit te bouwen en de huidige klanten verder te laten groeien. Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de steun van een team van ervaren accountmanagers en binnendienstmedewerkers om er samen een nog groter succes van te maken!

Salesmanager

Locatie: Rotterdam e.o.

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20026

ORGANISATIE IN DE ICT

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van goede contacten met bestaande accounts en het benaderen van nieuwe accounts. Initieel zal de verhouding 50%-50% zijn. Op termijn, gezien het groeipotentieel, zal de focus meer richting New Business gaan. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen. Tevens heb je als taak om het commerciële denken binnen alle onderdelen van de organisatie voelbaar en zichtbaar te maken.

Accountmanager Inside Sales

Locatie: Regio Hoogeveen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20024

DUURZAME VERPAKKINGSPRODUCENT

Als Accountmanager Inside Sales heb je een brede commerciële binnendienstfunctie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Je staat in contact met de bestaande klanten en kijkt naar mogelijkheden om deze verder uit te bouwen, je richt je op bestaande en nieuwe klanten en je bent alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt om daar zo snel mogelijk op in te spelen. Het is inhoudelijk een volwaardige Accountmanager rol die van binnenuit wordt ingevuld en je wordt daarin ondersteund door de Customer Servicemedewerkers. Je denkt mee met klanten, geeft advies en met jouw enthousiasme weet je klanten voor je te winnen! Je werkt in een internationale organisatie, met mooie producten die bijdragen aan een duurzame toekomst en met ambitieuze groeiplannen! Miron Violetglass neemt deel aan diverse internationale beurzen.

Customer Service Medewerker

Locatie: Regio Hoogeveen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20023

DUURZAME VERPAKKINGSPRODUCENT

Als Customer Service Medewerker ben je de spil binnen de organisatie. Je staat in contact met klanten, ondersteund het salesteam en zorgt voor de juiste afstemming met diverse afdelingen zoals finance, logistiek en het magazijn. Een veelzijdige functie waar je jouw commerciële, dienstverlenende en organisatorische kwaliteiten kan gebruiken! Dit binnen een internationale organisatie, met mooie producten die bijdragen aan een duurzame toekomst en met ambitieuze groeiplannen!

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie: Regio Den Haag/Rotterdam

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20022

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Met veel enthousiasme en een klantgerichte instelling sta je dagelijks in contact met klanten! Je denkt mee met klanten, geeft advies en je werkt aan de lange termijn relatie. Je werkt in een informele omgeving bij een organisatie die volop in ontwikkeling en groei is. Om deze groei verder te verwezenlijken zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega voor op de Verkoop Binnendienst!

Accountmanager

Locatie: Brabant

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20020

EXPERT IN WAND- EN PLAFONDSYSTEMEN

Als Accountmanager heb je een brede functie en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van leads, het bezoeken van klanten en het inmeten van projecten, het maken van offertes en het succesvol begeleiden van projecten. Daarnaast ben je altijd scherp op nieuwe kansen en mogelijkheden voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Accountmanager Paint-Non-Paint

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19014

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun “armen-uit-de-mouwen-steken”? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar gedreven accountmanagers voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2021 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png