top of page
Beeldmerk DB.png

Vacatures

Accountmanager

Locatie: N-O Nederland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23008

Fortron Automotive BV

Heb jij commerciële buitendienst ervaring in de automotive sector? Of sales ervaring opgedaan in de techniek en veel affiniteit met automotive? Wil jij autobedrijven helpen op de weg naar een nieuwe generatie oplossingen voor hun klanten? En ben jij een ambitieuze, ondernemende en zelfstandige Accountmanager? Dan hebben wij wellicht een niet te missen aanbod voor je!

Sales Consultant

Locatie: Vianen 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23007

Autorola

Heb je passie voor sales én voor auto’s? En houd je ervan om uitgedaagd te worden om te presteren en wil je dat terugzien in jouw salaris? Lees dan vooral verder!

Als sales consultant bij Autorola ben je verantwoordelijk voor het verkopen van auto’s aangeboden op het veilingplatform. Je activeert verkopende partijen en attendeert de bieders/kopers op voertuigen en veilingen. Je bouwt een eigen netwerk op vanuit het CRM-systeem en alle data die je tot je beschikking hebt. Hierdoor kan je contacten onderhouden met zowel de inbrengers als de verkopende partijen. Daarnaast zul je nieuwe processen implementeren bij diverse klanten in binnen- en buitenland. En dit alles in een flexibele en stimulerende werkomgeving in een enthousiast team!

Internationaal Accountmanager

Locatie: Apeldoorn 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23006

Asiades, producent van stijlvolle meubels

Word jij enthousiast om te werken bij een internationaal bedrijf, met een jong en dynamisch team?
Bezit je de commerciële drive en de talenknobbel die nodig is om bij te dragen aan de ambities van Asiades?
Met jouw betrouwbare en klantgerichte aanpak ben jij samen met je collega accountmanagers hét gezicht en visitekaartje van Asiades en weet je mensen aan je te binden. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven junior of medior verkoper met gevoel voor stijl, avontuur, humor en positieve energie.

Unitmanager Schilders Ridderkerk

Locatie: Ridderkerk 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23005

Meestersgilde

Meestersgilde groeit. Ze zijn daarom op zoek naar nieuwe collega's die met hen mee willen groeien. Als (meewerkend) Manager van de unit (Schilders) speel je een belangrijke rol in het realiseren van de doelstellingen van de unit Schilders. Kortom, een leuke uitdaging waarbij je werkt aan zowel je eigen ontwikkeling als de ontwikkeling van Meestersgilde. Weet jij je hoofd koel te houden als leidinggevende? Kan jij prioriteiten stellen en het overzicht bewaken op de werkvloer? Ben jij dé inspirator en heb je al werkervaring in de uitzendbranche? Dan ben jij de juiste persoon voor deze vacature Unitmanager Schilders Ridderkerk!

Technisch Adviseur

Locatie: Geheel NL

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22046

Repair Care

Als Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor jouw project, van aanvraag tot aan het opstellen en bespreken van de rapportage met de klant. Dat kan een vastgoedbeheerder zijn of een onderhoudsbedrijf. Deze functie biedt veel flexibiliteit, maar vraagt ook veel zelfstandigheid. Ligt jouw hart bij de bestaande bouw en renovatie? Vind je het leuk om telkens weer op andere locaties te werken? Loop jij warm voor het inventariseren, inspecteren en inmeten van de complexen van onze opdrachtgevers? Dan kan dit zomaar eens jouw droombaan zijn!

Verkoopmedewerker

Locatie: Nijmegen

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22045

Hagemans Verf

Als eerste verkoper binnendienst ben jij voor de klanten van Hagemans Verf hét gezicht van hun bedrijf. Jij zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen en graag weer terugkomen. Je ontvangt ze met een lekker bakje koffie en geeft deskundig advies over het assortiment paint en non-paint. Daarnaast denk en handel je proactief om de verkoop van de vestiging te verhogen en (meer) klanten aan de vestiging te binden.

Verkoop medewerker Mooij Verf Cluster Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22044

Mooij Verf, Professionele Verfgroothandel

Ben jij een klantgerichte, sales gerichte en enthousiaste verkoop binnendienst medewerker? Heb je talent voor verkoop en het up-en-running houden van een vestiging? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor Mooij Verf in het Cluster Amsterdam.

In deze functie ben je verantwoordelijk in de Vestiging. Je gaat jouw commerciële kwaliteiten volop inzetten. Je gaat proactief aan de slag met het uitbouwen en behoud van bestaande schilders (ZZP’ers) en schildersbedrijven en dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van de buitendienst.

Inkoopmanager

Locatie: Amsterdam

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22043

Konijnenburg Wielen

Als inkoopmanager ga je op basis van de aanvragen van de verkoopafdeling zoeken naar passende leveranciers waarmee een concurrerend aanbod gemaakt kan worden voor de klant. Hierbij onderhandel je over kwaliteit, prijs, levertijd en levervoorwaarden. Verder onderzoek en analyseer je mogelijkheden tot kostenbeheersing en het verbeteren van inkoopcondities.

Verkoopmedewerker Binnendienst

Locatie:  Boven-Leeuwen

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 22041

Global Paint Products, Verfproducent

Geef jij de persoonlijke support waar klanten blij van worden? Doordat een collega op de Verkoop Binnendienst is doorgegroeid naar een andere functie binnen het bedrijf, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, accurate en communicatieve teamspeler die hem kan vervangen. Als Verkoopmedewerker Binnendienst vervul je een belangrijke commerciële en operationele taak tussen de wensen van de klanten en de mogelijkheden binnen de organisatie van Global Paint Products.

Account Manager Packaging Wallonie (Belgique)

Localisation:  Règion Wallone

Contrat de travail: Temps plein

Poste vacant: 22039

Presa NV, spécialiste de l'emballage, du codage et de l'étiquetage

En raison de la croissance continue de Presa, on recherche un nouveau collègue gestionnaire de compte de terrain. Vous êtes responsable de votre propre région et on vous laisse beaucoup de latitude pour l'interpréter. Presa est connue pour son expertise, son suivi rapide des questions et ses solutions rapides et efficaces. Cela nécessite un véritable intérêt pour les produits et leurs domaines d'application. Vous aimez vous plonger dans le produit, comprendre son fonctionnement et prendre plaisir à le transmettre aux clients. Vous vous occuperez pour un tiers de projets existants, pour un tiers d’acquisition et pour un tiers de gestion des relations avec les clients existants ainsi que des ventes croisées. L'équipe de vente actuelle se compose de 7 gestionnaires de clientèle, dont 3 pour l'emballage et 4 pour le codage et l'étiquetage. Vous vous concentrerez sur l’emballage.

Accountmanager Labeling Wallonië (België)

Locatie:  Wallonië (België)

Dienstverband: fulltime

Vacaturenummer: 22038

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager in de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en krijgt veel ruimte om daar invulling aan te geven. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Je zult je voor 1/3 bezighouden met bestaande projecten, 1/3 acquisitie en 1/3 relatiebeheer/bezoeken van bestaande klanten plus cross-selling. Het huidige salesteam bestaat uit 7 accountmanagers waarvan 3 voor packaging en 4 voor coding & labelling. Je zult jouw focus hebben op Labeling.

Medewerker Marketing Formule Support

Locatie:  Ede

Dienstverband: 32-40 uur

Vacaturenummer: 22036

Alliance Automotive Group Benelux

Heb je affiniteit met de Belgische markt en heb je een klantgerichte instelling, focus op kwaliteit en werk je graag samen? Wij zoeken voor onze opdrachtgever een Medewerker Marketing. Als marketingmedewerker formule support ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden rondom de verschillende marketingformules en concepten voor op de Belgische markt zoals Tech360, CarProf, NexDrive en andere nog te ontwikkelen merken voor de Belgische markt.

Accountmanager

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22033

Meestersgilde

Krijg jij energie van nieuwe opdrachtgevers en vakkrachten benaderen? Vind je het daarnaast leuk om contact te hebben en te onderhouden met bestaande relaties en heb je affiniteit met de bouwwereld? Dan ben jij de resultaatgerichte professional die wij zoeken voor onze opdrachtgever! Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Bouw en Schilders voor de vestiging in Hoofddorp. Samen met de kwaliteit van Meestersgilde maak jij de samenwerking met hun opdrachtgevers en vaklieden tot een succes!

Accountmanager

Locatie: Flevopolder, Zwolle, Amersfoort

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22032

Sikkens Paint Center, Professionele Verfgroothandel

Als Accountmanager bij Sikkens Paint Center ben je onderdeel van een warm en hecht team. Jij bent verantwoordelijk voor de belangrijke grote spelers in jouw regio. Een gebied wat bestaat uit een grote groep trouwe klanten, maar waar er nog voldoende mogelijkheden zijn om verder te groeien. Als Accountmanager krijg je de kans om nieuwe klanten aan het bedrijf te binden en deze steeds verder uit te bouwen en de huidige klanten verder te laten groeien. Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de steun van een team van ervaren accountmanagers en binnendienstmedewerkers om er samen een nog groter succes van te maken!

Planner

Locatie: Vianen

Dienstverband: 32 uur

Vacaturenummer: 22030

Renoparts Vianen B.V., specialist in balkonhekken en dakterrassen

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde planner die hen op kantoor wil komen versterken. Als bedrijf zijn zij gespecialiseerd in producten voor balkon en dakterras die door hun eigen monteurs worden gemonteerd. De producten moeten eerst worden ingemeten, daarna geproduceerd en vervolgens worden gemonteerd. Hier komt veel planning bij kijken welke op een zo’n efficiënt en logisch mogelijke manier tot stand moet komen en hierbij hebben we jou nodig om dit voor elkaar te krijgen!

Het is een uitdagende en afwisselende functie waarbij blijven schakelen het belangrijkste is, niet alles zit altijd mee en een planning kan altijd veranderen. Als je dit tot een goed einde weet te volbrengen, geeft dit iedere keer weer een voldoening van je inspanningen.

Inside Sales Medewerker

Locatie: Houten

Dienstverband: Fulltime/Parttime uur

Vacaturenummer: 22018

Blickle Wielen

Op zoek naar een brede functie op de commerciële binnendienst waarbij je sales en marketing oppakt? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging! Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie en je kan daarbinnen verschillende werkzaamheden naar je toetrekken. In deze brede binnendienstfunctie ga je contact onderhouden met bestaande klanten en nieuwe klanten die bestaan uit bedrijven in de industriële branche en technische bedrijven. Je hecht grote waarde aan persoonlijk contact met klanten en je verzamelt de informatie die nodig is om de behoefte van potentiële klanten te achterhalen. Ook word je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingactiviteiten. Daarnaast biedt je ondersteuning aan je collega’s in de binnendienst in drukke tijden en je collega’s in de buitendienst met hun contact naar klanten voor o.a. offerte opvolging en inside sales activiteiten. Je technische affiniteit en bewezen binnendienst ervaring, helpen je hierbij!

Commercieel Technisch Vertegenwoordiger België

Locatie: België

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22006

Nelfkoopmans, Verfproducent

In deze uitdagende functie ben je de verbindende schakel tussen schilders, verfgroothandels, verf speciaalzaken en andere opdrachtgevers. Je bent het aanspreekpunt op zowel technisch als commercieel gebied. Je kent de Belgische markt en benut alle kansen om de producten van NelfKoopmans te introduceren in België. Je brengt zo nodig verftechnische adviezen uit in samenwerking met en ondersteund door hun verftechnische experts, begeleidt projecten en geeft voorlichting. Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en uitbreiden van de relaties en het commerciële succes in België!

bottom of page