Beeldmerk DB.png

Vacatures

Accountmanager AkzoNobel Trimetal

Locatie: Twente-Salland-Achterhoek  

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21024

AkzoNobel

Voor de commerciële ondersteuning van een grossier in de regio Twente-Salland-Achterhoek voor het merk Trimetal is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Accountmanager. Je werkt daarbij samen met de Accountmanagers van de betreffende grossier en probeert de omzet van het merk Trimetal te verhogen voor meerdere vestigingen van de betreffende grossier. Je rapporteert aan de Rayonmanager van onze opdrachtgever. In deze zelfstandige commerciële functie word je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel bij de grossier in jouw regio. Je werkt mee aan het voorbereiden en uitvoeren van het marktbewerkingsplan en ondersteunt 'hands-on' de verkoopacties bij de grossier. Van belang is ook jouw technische begeleiding van de schilders en opdrachtgevende markt. Je krijgt een contactrijke commerciële baan in de verkoop van een topmerk bij een van de grootste en meest ambitieuze multinationale verfproducenten ter wereld. En dat in een zeer positief ingesteld, innovatief en sympathiek sales team, dat open staat voor jouw visie!

Sales- Operationeel Manager

Locatie: Rotterdam  

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21023

NSD International

Heb jij als Operationeel Manager ondernemerschap en New Business in jouw DNA? Voel jij je thuis bij een onderneming die voor resultaat gaat? Bij onze opdrachtgever werken ongeveer 120 vaste medewerkers verdeeld over drie landen, waarvan ongeveer 20 medewerkers in Rotterdam. Het bedrijf heeft ambitieuze doelstellingen en daarom zoeken we een resultaatgerichte operationeel manager met een grote passie voor sales. Je zal verantwoordelijk zijn voor de organisatie in Nederland, met daarbij als grote uitdaging: het verder uitbouwen van een solide sales organisatie. Als operationeel Manager ligt jouw focus zeker op de interne organisatie, het is jouw opdracht om nog meer synergie te creëren tussen de verschillende afdelingen en de andere buitenlandse locaties én de markt. Je stuurt met een duidelijke commerciële inslag op ownership, productiviteit en samenwerking. Jouw team kenmerkt zich door enthousiasme, gedrevenheid en efficiency. Ze zijn trots op de NSD. Kwaliteit, efficiëntie, medewerkers – en klanttevredenheid gaan in de komende jaren meetbaar omhoog! Jouw opdracht: jij weet de ingezette koers verder vorm te geven en te professionaliseren. Je brengt meer focus en structuur aan op het gebied van commercie. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van de NSD. Je rapporteert direct aan de CEO.

Accountmanager AkzoNobel Trimetal

Locatie: Utrecht e.o.  

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21022

AkzoNobel

Voor de commerciële ondersteuning van een grossier in de regio Utrecht e.o. voor het merk Trimetal is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Accountmanager. Je werkt daarbij samen met de Accountmanagers van de betreffende grossier en probeert de omzet van het merk Trimetal te verhogen voor meerdere vestigingen van de betreffende grossier. Je rapporteert aan de Rayonmanager van onze opdrachtgever. In deze zelfstandige commerciële functie word je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel bij de grossier in jouw regio. Je werkt mee aan het voorbereiden en uitvoeren van het marktbewerkingsplan en ondersteunt 'hands-on' de verkoopacties bij de grossier. Van belang is ook jouw technische begeleiding van de schilders en opdrachtgevende markt. Je krijgt een contactrijke commerciële baan in de verkoop van een topmerk bij een van de grootste en meest ambitieuze multinationale verfproducenten ter wereld. En dat in een zeer positief ingesteld, innovatief en sympathiek sales team, dat open staat voor jouw visie!

Accountmanager AkzoNobel Trimetal

Locatie: Noord-Brabant 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21021

AkzoNobel

Voor de commerciële ondersteuning van een grossier in de regio Noord-Brabant voor het merk Trimetal is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Accountmanager. Je werkt daarbij samen met de Accountmanagers van de betreffende grossier en probeert de omzet van het merk Trimetal te verhogen voor meerdere vestigingen van de betreffende grossier. Je rapporteert aan de Rayonmanager van onze opdrachtgever. In deze zelfstandige commerciële functie word je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel bij de grossier in jouw regio. Je werkt mee aan het voorbereiden en uitvoeren van het marktbewerkingsplan en ondersteunt 'hands-on' de verkoopacties bij de grossier. Van belang is ook jouw technische begeleiding van de schilders en opdrachtgevende markt. Je krijgt een contactrijke commerciële baan in de verkoop van een topmerk bij een van de grootste en meest ambitieuze multinationale verfproducenten ter wereld. En dat in een zeer positief ingesteld, innovatief en sympathiek sales team, dat open staat voor jouw visie!

New Business Sales Executive

Locatie: The Hague

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21020

HeleCloud

HeleCloud is looking for a New Business Sales Executive to join their Sales and Business Development team in the Hague, The Netherlands. Together with you as a person, they will boost your professional future since the best of the best professionals in the market in Sales and AWS are supporting you. What they expect you to do is showing dedication, eagerness, focus and become successful in a sales position in which you will focus both on new business as upselling at existing accounts, all AWS solutions based.

Technisch-commercieel product specialist coatings

Locatie: Raamsdonksveer 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21019

VVBHUSAN Industrial Coatings

Voor onze opdrachtgever VVBHUSAN Industrial Coatings, specialist op het gebied van industriële verven met een jarenlange ervaring in Noord-Brabant en Limburg, zoeken we een Technisch Commercieel Product Specialist Coatings die tevens leiding gaat geven aan een team van professionals waarbij de lijnen in de organisatie worden uitgezet die samen met de Commerciële Manager worden bepaald. Na het uitzetten van de lijnen bewaakt de Technisch Commercieel Product Specialist Coatings deze en handelt daar ook naar. De accountmanagers buitendienst overleggen met klanten over de ondergrond, applicatietechniek en het gewenste eindresultaat. Met die informatie komen ze naar de Technisch Commercieel Product Specialist Coatings toe die vervolgens aan de slag gaat om een passend coatingsysteem te ontwikkelen. Als het eindresultaat voldoet aan de wensen van de klant én aan hun eigen kwaliteitseisen, is het werk geslaagd. Daarnaast ondersteunt de Technisch Commercieel Product Specialist Coatings collega’s in de dagelijkse werkzaamheden.

Senior Store Employee

Locatie: Amsterdam 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21018

AkzoNobel

Als Senior Store Employee ga je aan de slag in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier met elkaar wordt gemaakt! Je staat in contact met klanten, geeft advies en zorgt voor een goede service zodat er een relatie voor de lange termijn ontstaat. Als Senior Store Employee beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, durf je het voortouw te nemen en collega’s te helpen en ondersteunen waar nodig en vind je het interessant om een Sikkens Center verder uit te bouwen.

Accountmanager België

Locatie:  Standplaats Overijse, werkgebied België

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21010

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager in de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van Supplies voor de industrie waarbij je met name moet denken aan Etiketten en Inktlinten. Daarnaast verkoop je ook Desktop labelprinters en Full Colour Label Printers in de industrie. Denk dan aan bedrijven in o.a. de food, farma, cosmetica en dranken. Je werkgebied is geheel België en je krijgt veel ruimte om daar je eigen invulling aan te geven. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Het huidige salesteam bestaat uit 7 accountmanagers en jij zult werkzaam zijn binnen de Business Unit PresaLabel, je werkt nauw samen met dit team. Jouw focus ligt op de verkoop van Labels, Desktop- en Full Colour Label Printers. Je bent verantwoordelijk voor met name industriële afnemers.

Verkoop Store Medewerker

Locatie: Heerlen 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21016

Sikkens Zuid Oost

Voor onze opdrachtgever Sikkens Zuid Oost zoeken we een store medewerker voor de vestiging in Heerlen. In hun vestigingen verkopen ze verfproducten van topkwaliteit aan professionele schilders. Daarbij voorzien ze hen van passend advies voor hun schilderklus en werken ze aan een lange termijn relatie. Hun store medewerkers zijn de vaste aanspreekpunten voor schilders die langskomen in de vestiging. Als store medewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de vestiging. Dit doe je samen met twee collega’s. Daarnaast heb je nauw contact met de buitendienst over schilderprojecten in de omgeving.

Accountmanager AkzoNobel Trimetal

Locatie: Noord-Holland/ Friesland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21014

AkzoNobel

Voor de commerciële ondersteuning van een grossier in de regio Noord-Holland/ Friesland voor het merk Trimetal is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Accountmanager. Je werkt daarbij samen met de Accountmanagers van de betreffende grossier en probeert de omzet van het merk Trimetal te verhogen voor 7 vestigingen van de betreffende grossier. Je rapporteert aan de Rayonmanager van onze opdrachtgever. In deze zelfstandige commerciële functie word je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel bij de grossier in jouw regio. Je werkt mee aan het voorbereiden en uitvoeren van het marktbewerkingsplan en ondersteunt 'hands-on' de verkoopacties bij de grossier. Van belang is ook jouw technische begeleiding van de schilders en opdrachtgevende markt. Je krijgt een contactrijke commerciële baan in de verkoop van een topmerk bij een van de grootste en meest ambitieuze multinationale verfproducenten ter wereld. En dat in een zeer positief ingesteld, innovatief en sympathiek sales team, dat open staat voor jouw visie!

Field Service Engineer

Locatie:  Standplaats West-Zuid Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21013

De Koningh Coding & Labeling BV, Leverancier van industriële apparatuur Coding - Labeling - Inspection

Producenten en verpakkers uit allerlei sectoren maken dagelijks gebruik van de etiketteeroplossingen van De Koningh. De machines van de Koningh kunnen vrijwel op ieder product of verpakking (ofwel materialen of ondergronden) een codering of etiket aanbrengen. Of het product of verpakking nu van glas, kunststof, aluminium, metaal, hout, plastic of rubber is. Of dat er rechtstreeks op dozen bedrukt moet worden of hierop een etiket moet worden aangebracht. Met hun labelingmachines kunnen zij elke uitdaging aan! Om die machines optimaal te laten functioneren moet alles perfect zijn afgesteld en onderhouden. Daarvoor zijn zij op zoek naar een nieuwe collega. Krijg jij energie van het helpen van klanten met jouw technische kennis? En wil jij met jouw advies en vaardigheden het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Account- Productmanager Controle & Inspectie

Locatie:  Standplaats Duiven, werkgebied Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21012

De Koningh Coding & Labeling BV, Leverancier van industriële apparatuur Coding - Labeling - Inspection

Door de verdere groei van De Koningh zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager-productmanager in de buitendienst. Je richt je daarbij op Controle & Inspectie, een vrij nieuwe maar snelgroeiende tak. Jouw focus ligt op producenten en verpakkers waarbij productie efficiëntie, kwaliteitsborging, voedselveiligheid en wet en regelgeving als belangrijke normen worden gezien. De controlewegers, metaaldetectie- en X-ray systemen van De Koningh zijn in staat om producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Deze systemen staan borg voor het beste resultaat op de hoogste snelheid. De Koningh staat bekend om zijn marktkennis, productkennis, snelle opvolging van vragen en het standaard bieden van 24/7 helpdesk en support aan al haar klanten. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Je zult voornamelijk bezig zijn met het opzetten en verder opbouwen van de Business Unit Controle & Inspectie. Hierbij maak je tevens gebruik van leads van de overige Accountmanagers van de Business Units Coding & Labeling. Het huidige salesteam bestaat uit 12 personen en is opgedeeld in Coding (1 productmanager en 5 accountmanagers), Labeling (1 productmanager en 5 accountmanagers). Je rapporteert direct aan de directeur-eigenaar.

Accountmanager Coding Wallonië (België)

Locatie: Regio Wallonië 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21009

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager in de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en krijgt veel ruimte om daar invulling aan te geven. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Je zult je voor 1/3 bezighouden met bestaande projecten, 1/3 acquisitie en 1/3 relatiebeheer/bezoeken van bestaande klanten plus cross-selling. Het huidige salesteam bestaat uit 7 accountmanagers waarvan 3 voor packaging en 4 voor coding & labelling. Je zult jouw focus hebben op coding.

Gestionnaire de compte/ Accountmanager Coding

Localisation: Région Wallone, Bruxelles e  Luxembourg

Contract: Temps plein 

Poste vacant: 21009

Presa NV, spécialiste de l'emballage, du codage et de l'étiquetage

En raison de la croissance continue de Presa, on recherche un nouveau collègue gestionnaire de compte de terrain. Vous êtes responsable de votre propre région et on vous laisse beaucoup de latitude pour l'interpréter. Presa est connue pour son expertise, son suivi rapide des questions et ses solutions rapides et efficaces. Cela nécessite un véritable intérêt pour les produits et leurs domaines d'application. Vous aimez vous plonger dans le produit, comprendre son fonctionnement et prendre plaisir à le transmettre aux clients. Vous vous occuperez pour un tiers de projets existants, pour un tiers d’acquisition et pour un tiers de gestion des relations avec les clients existants ainsi que des ventes croisées. L'équipe de vente actuelle se compose de 7 gestionnaires de clientèle, dont 3 pour l'emballage et 4 pour le codage et l'étiquetage. Vous vous concentrerez sur le codage.

Junior Field Service Engineer

Locatie: Regio Oost- en West Vlaanderen 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21008

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze direct op zoek naar een nieuwe collega Junior Field Service Engineer. Je wordt goed omringd en krijgt een uitgebreid opleidingstraject. Een afwisselende technische job met veel vrijheid waarbij jouw vakdeskundige kennis van het productassortiment doorslaggevend is voor het succes bij de klanten. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Het huidige technische team bestaat uit 9 mensen.