Beeldmerk DB.png

Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

Locatie: Nieuwegein 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21034

Sikkens Center Van Eijk

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Locatie: Almere 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21033

Bevela, Verfgroothandel

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt!

Internationaal Accountmanager

Locatie: Apeldoorn 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21032

Asiades, producent van stijlvolle meubels

Word jij enthousiast om te werken bij een internationaal bedrijf, met een jong en dynamisch team?
Bezit je de commerciële drive en de talenknobbel die nodig is om bij te dragen aan de ambities van Asiades?
Met jouw betrouwbare en klantgerichte aanpak ben jij samen met je collega accountmanagers hét gezicht en visitekaartje van Asiades en weet je mensen aan je te binden. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven junior of medior verkoper met gevoel voor stijl, avontuur, humor en positieve energie.

Projectleider/senior-werkvoorbereider

Locatie: IJsselstein 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21031

Specialist in elektrotechniek, beveiliging, brandmeldinstallaties en domotica

Wil jij werken als projectleider bij een bedrijf waar jij één van de drijvende krachten kan worden? En wat al 35 jaar staat voor kwaliteit, betrokkenheid en innovativiteit? Onze opdrachtgever is op zoek naar een betrokken projectleider/senior-werkvoorbereider die verantwoordelijkheid neemt en in staat is zowel intern de zaken goed af te stemmen als bij hun klanten. Het is een veelzijdige functie die vraagt om een persoon die houdt van dynamiek en uiteraard passie heeft voor techniek!

Operationeel Inside Manager

Locatie: Mijdrech

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21030

Mundi Technology, Specialist in lasercoderen en controle & inspectiesystemen

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière waarbij je een deel van jouw tijd gaat leidinggeven aan een groeiend team waarin alle disciplines van inkoop tot service vertegenwoordigd zijn? Door de verdere groei van Mundi Technology zijn ze op zoek naar een Operationeel Inside Manager. Je organiseert het uit te voeren werk en helpt mee waar nodig. Hierbij houd je het overzicht en ben je verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat.

Packaging Solutions Manager

Locatie: Hilversum

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21029

UPM Raflatac, Innovatieve producent van label materiaal

De Packaging Solutions Manager (PSM) is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties met eindgebruikers, merkeigenaren en andere relevante belanghebbenden in de labelwaardeketen om de vraag naar UPM Raflatac-producten te creëren. In nauwe samenwerking met Sales, Business Development en de Strategic Business Units werkt de PSM per gespecificeerd klantsegment direct met merkeigenaren en eindgebruikers aan het vergroten en verbreden van de kennis van en over UPM Raflatac producten en de voordelen die zij hebben voor de eigen waardeketen, belanghebbenden en klanten van de klant. De PSM zoekt actief naar nieuwe zakelijke kansen om de producten en diensten van UPM Raflatac te promoten.

Accountmanager Wallonië

Locatie: Regio Wallonië

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21028

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager in de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en krijgt veel ruimte om daar invulling aan te geven. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Je zult je voor 1/3 bezighouden met bestaande projecten, 1/3 acquisitie en 1/3 relatiebeheer/bezoeken van bestaande klanten plus cross-selling. Het huidige salesteam bestaat uit 7 accountmanagers waarvan 3 voor packaging en 4 voor coding & labelling. Je zult jouw focus hebben op coding.

Accountmanager Bouwverf

Locatie: Nijmegen-Venray  

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21026

Hagemans Verf

Word je enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continu op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een échte onafhankelijke groothandel in de verfbranche? Bij Hagemans Verf ben je in de functie van accountmanager Bouwverf verantwoordelijk voor de verkoop van het professionele paint- en nonpaint-assortiment aan schildersbedrijven in jouw regio. Je bent commercieel verantwoordelijk voor het beheer, de ontwikkeling en de uitbreiding van jouw klantenportfolio. Vanuit een duidelijke visie worden klanten iedere dag optimaal bediend.

Accountmanager AkzoNobel Trimetal (GD/OV)

Locatie: Twente-Salland-Achterhoek

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21024

AkzoNobel

Voor de commerciële ondersteuning van een grossier in de regio Twente-Salland-Achterhoek voor het merk Trimetal is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Accountmanager. Je werkt daarbij samen met de Accountmanagers van de betreffende grossier en probeert de omzet van het merk Trimetal te verhogen voor meerdere vestigingen van de betreffende grossier. Je rapporteert aan de Rayonmanager van onze opdrachtgever. In deze zelfstandige commerciële functie word je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel bij de grossier in jouw regio. Je werkt mee aan het voorbereiden en uitvoeren van het marktbewerkingsplan en ondersteunt 'hands-on' de verkoopacties bij de grossier. Van belang is ook jouw technische begeleiding van de schilders en opdrachtgevende markt. Je krijgt een contactrijke commerciële baan in de verkoop van een topmerk bij een van de grootste en meest ambitieuze multinationale verfproducenten ter wereld. En dat in een zeer positief ingesteld, innovatief en sympathiek sales team, dat open staat voor jouw visie!

Sales- Operationeel Manager

Locatie: Rotterdam

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21023

NSD International

Heb jij als Operationeel Manager ondernemerschap en New Business in jouw DNA? Voel jij je thuis bij een onderneming die voor resultaat gaat? Bij onze opdrachtgever werken ongeveer 120 vaste medewerkers verdeeld over drie landen, waarvan ongeveer 20 medewerkers in Rotterdam. Het bedrijf heeft ambitieuze doelstellingen en daarom zoeken we een resultaatgerichte operationeel manager met een grote passie voor sales. Je zal verantwoordelijk zijn voor de organisatie in Nederland, met daarbij als grote uitdaging: het verder uitbouwen van een solide sales organisatie. Als operationeel Manager ligt jouw focus zeker op de interne organisatie, het is jouw opdracht om nog meer synergie te creëren tussen de verschillende afdelingen en de andere buitenlandse locaties én de markt. Je stuurt met een duidelijke commerciële inslag op ownership, productiviteit en samenwerking. Jouw team kenmerkt zich door enthousiasme, gedrevenheid en efficiency. Ze zijn trots op de NSD. Kwaliteit, efficiëntie, medewerkers – en klanttevredenheid gaan in de komende jaren meetbaar omhoog! Jouw opdracht: jij weet de ingezette koers verder vorm te geven en te professionaliseren. Je brengt meer focus en structuur aan op het gebied van commercie. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van de NSD. Je rapporteert direct aan de CEO.

Technisch-commercieel product specialist coatings

Locatie: Raamsdonksveer

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21019

VVBHUSAN Industrial Coatings

Voor onze opdrachtgever VVBHUSAN Industrial Coatings, specialist op het gebied van industriële verven met een jarenlange ervaring in Noord-Brabant en Limburg, zoeken we een Technisch Commercieel Product Specialist Coatings die tevens leiding gaat geven aan een team van professionals waarbij de lijnen in de organisatie worden uitgezet die samen met de Commerciële Manager worden bepaald. Na het uitzetten van de lijnen bewaakt de Technisch Commercieel Product Specialist Coatings deze en handelt daar ook naar. De accountmanagers buitendienst overleggen met klanten over de ondergrond, applicatietechniek en het gewenste eindresultaat. Met die informatie komen ze naar de Technisch Commercieel Product Specialist Coatings toe die vervolgens aan de slag gaat om een passend coatingsysteem te ontwikkelen. Als het eindresultaat voldoet aan de wensen van de klant én aan hun eigen kwaliteitseisen, is het werk geslaagd. Daarnaast ondersteunt de Technisch Commercieel Product Specialist Coatings collega’s in de dagelijkse werkzaamheden.

Field Service Engineer

Locatie:  Standplaats West-Zuid Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21013

De Koningh Coding & Labeling BV, Leverancier van industriële apparatuur Coding - Labeling - Inspection

Producenten en verpakkers uit allerlei sectoren maken dagelijks gebruik van de etiketteeroplossingen van De Koningh. De machines van de Koningh kunnen vrijwel op ieder product of verpakking (ofwel materialen of ondergronden) een codering of etiket aanbrengen. Of het product of verpakking nu van glas, kunststof, aluminium, metaal, hout, plastic of rubber is. Of dat er rechtstreeks op dozen bedrukt moet worden of hierop een etiket moet worden aangebracht. Met hun labelingmachines kunnen zij elke uitdaging aan! Om die machines optimaal te laten functioneren moet alles perfect zijn afgesteld en onderhouden. Daarvoor zijn zij op zoek naar een nieuwe collega. Krijg jij energie van het helpen van klanten met jouw technische kennis? En wil jij met jouw advies en vaardigheden het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Field Service Engineer

Locatie: Belgie

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21008

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze direct op zoek naar een nieuwe collega Field Service Engineer. Een afwisselende technische job met veel vrijheid waarbij jouw vakdeskundige kennis van het productassortiment doorslaggevend is voor het succes bij de klanten. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Het huidige technische team bestaat uit 9 mensen.