Beeldmerk DB.png

Vacatures

Technisch Accountmanager Binnendienst

Locatie: Utrecht

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22019

Technische verkooporganisatie

In deze commerciële binnendienstfunctie, heb jij de kans te werken in een enthousiast en dynamisch team. Jij gaat in teamverband een-op-een samenwerken met een accountmanager in de buitendienst om samen met hem de klanten in jullie regio te bedienen en te begeleiden. Je hecht grote waarde aan persoonlijk contact met klanten en je verzameld de informatie die nodig is om de behoefte van potentiële klanten te achterhalen. Je bent geïnteresseerd in techniek en jouw technische achtergrond en bewezen binnendienst ervaring, helpen je hierbij. Je werkzaamheden zijn divers en kunnen van dag tot dag verschillen.

Senior Accountmanager Groothandel regio Elst

Locatie: Elst

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22016

De Jonge Coatings, professionele verfgroothandel

Heb jij commerciële ervaring in de verfbranche en ben je op zoek naar een senior buitendienstfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid? Als senior accountmanager bij De Jonge Coatings krijg je die! Samen met je collega in de buitendienst ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van klanten in de regio. Je klanten zijn o.a. Gemeenten, zorginstellingen, VVE’s, woningcorporaties, professionele schildersbedrijven. Je gaat werken vanuit de vestiging in Elst, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s op de vestiging en een gedeelte van je tijd meewerkt aan de dagelijkse verkoopactiviteiten op de winkelvloer.

Commercieel Medewerker Binnendienst Veenendaal

Locatie: Veenendaal

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22017

Bevela, professionele verfgroothandel

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt!

Inside Sales Medewerker

Locatie: Utrecht

Dienstverband: Fulltime/32 uur

Vacaturenummer: 22018

Technische verkooporganisatie

Op zoek naar een brede functie op de commerciële binnendienst waarbij je sales en marketing oppakt? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging! Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie en je kan daarbinnen verschillende werkzaamheden naar je toetrekken. In deze brede binnendienstfunctie ga je contact onderhouden met bestaande klanten en nieuwe klanten die bestaan uit bedrijven in de industriële branche en technische bedrijven. Je hecht grote waarde aan persoonlijk contact met klanten en je verzameld de informatie die nodig is om de behoefte van potentiële klanten te achterhalen Ook wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingactiviteiten. Daarnaast biedt je ondersteuning aan je collega’s in de binnendienst in drukke tijden en je collega’s in de buitendienst met hun contact naar klanten voor o.a. offerte opvolging en inside sales activiteiten. Je technische achtergrond en bewezen binnendienst ervaring, helpen je hierbij!

Vestigingsmanager Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Dienstverband: Fulltime 40 uur

Vacaturenummer: 22015

Mooij Verf, Professionele Verfgroothandel

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste verkoop binnendienst medewerker? Heb je talent voor verkoop en het up-en-running houden van een vestiging? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar enthousiaste vestigingsmanager voor Mooij Verf in Amsterdam.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de Vestiging Amsterdam die bestaat uit jou, een medewerker commerciële binnendienst en een chauffeur. Je gaat jouw commerciële kwaliteiten volop inzetten en weet je collega en de bezorger hierin mee te nemen. Jullie gaan proactief aan de slag met het uitbouwen en behoud van bestaande schilders (ZZP’ers) en schildersbedrijven en dit doen jullie in nauwe samenwerking met je collega’s van de buitendienst.

Manager Customer Support

Locatie: Regio Utrecht

Dienstverband: Fulltime 40 uur

Vacaturenummer: 22014

Internationale verkooporganisatie

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Houd jij ervan om te werken in een internationale omgeving? Dan zoeken wij JOU!

Door de sterke groei van onze opdrachtgever zijn wij voor de afdeling Customer Support op zoek naar een gedreven en ambitieuze manager met gevoel voor humor. Een natuurlijk leider die de organisatie en commerciële afdeling naar een hoger plan kan brengen.

Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie, waardoor je veel vrijheid krijgt om deze naar eigen inzicht vorm te geven.

Calculator

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: Fulltime/Parttime 32 uur

Vacaturenummer: 22013

Heyst Schilderwerken/Hoogeweg Schildersbedrijf

In deze afwisselende en veelzijdige functie ga je voor Heyst Schilderwerken en Hoogeweg Schildersbedrijf de calculaties verzorgen voor de opdrachten die zij krijgen. Zodra er een opdracht binnenkomt, maak jij een afspraak met de opdrachtgever en voer je zelfstandig en op locatie de opname van de uit te voeren opdracht uit. Bij grotere opdrachten ga je het proces uitvoeren in samenwerking met de projectleider. Vervolgens maak je een calculatie van de opdracht en breng je de offerte uit aan de opdrachtgever. Je gaat werken met het calculatieprogramma van Gilde. Je werkt in deze functie nauw samen met de projectleider en de andere calculator/projectleider en pak je bij vakantie, ziekte of drukte ook werkzaamheden van je collega’s op. Je hebt in deze functie dus veel contact met collega’s en met opdrachtgevers.

De functie is ter uitbreiding van het team. Je krijgt zeer veel vrijheid en flexibiliteit bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Je kan je week zelf indelen en ook of je thuis of op kantoor werkt. De standaard werktijden liggen tussen 7.30 en 16.30 uur, maar je mag ook eerder of later beginnen. De functie is voor 40 uur per week, maar 32 uur is zeker bespreekbaar.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Locatie: Utrecht

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22004

Bevela, professionele verfgroothandel

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt!

Commercieel Medewerker Binnendienst Haarlem

Locatie: Haarlem

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22010

Bevela, professionele verfgroothandel

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt!

Medewerker Technical Service Support

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22009

Systemair

Bied jij dé technische ondersteuning voor zowel klanten als jouw collega’s? Voor de afdeling Service met landelijke dekking zijn wij op zoek naar een Medewerker Technical Service Support waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor zowel klanten als je collega’s inzake technische ondersteuning. Na de uitvoering van de servicewerkzaamheden draag je zorg voor de correcte verwerking en juiste afhandeling hiervan. Je bent dé technische referentie/kennisbank binnen het bedrijf. Jij bent toe aan een volgende stap in je carrière of je wilt deze bij Systemair starten!

Technisch Verkoper Binnendienst

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22008

Systemair

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans.
Systemair Nederland heeft een goede marktpositie op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Het bedrijf zoekt een technisch verkoper binnendienst voor zijn locatie in Waalwijk. Binnen het verkoopteam zorg jij ervoor dat hun klanten altijd tevreden zijn en blijven. Je voorziet de klanten van technisch advies en je zorgt voor kwalitatieve offertes. Door jouw inhoudelijke kennis weet je bestaande relaties uit te bouwen. Zo draag je bij aan het gezamenlijke succes. Je rapporteert aan de Manager Sales Back Office.

Commercieel Technisch Vertegenwoordiger

Locatie: België

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22006

Nelfkoopmans, Verfproducent

In deze uitdagende functie ben je de verbindende schakel tussen schilders, verfgroothandels, verf speciaalzaken en andere opdrachtgevers. Je bent het aanspreekpunt op zowel technisch als commercieel gebied. Je kent de Belgische markt en benut alle kansen om de producten van NelfKoopmans te introduceren in België. Je brengt zo nodig verftechnische adviezen uit in samenwerking met en ondersteund door hun verftechnische experts, begeleidt projecten en geeft voorlichting. Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en uitbreiden van de relaties en het commerciële succes in België!

Verkoop Sikkens Center Store Medewerker

Locatie: Eindhoven

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22003

Sikkens Zuid Oost

Voor onze opdrachtgever Sikkens Zuid Oost zoeken we een store medewerker voor de vestiging in Eindhoven. In hun vestigingen verkopen ze verfproducten van topkwaliteit aan professionele schilders. Daarbij voorzien ze hen van passend advies voor hun schilderklus en werken ze aan een lange termijn relatie. Hun store medewerkers zijn de vaste aanspreekpunten voor professionele schilders die langskomen in de vestigingen. Als store medewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de vestiging. Dit doe je samen met collega’s. Daarnaast heb je nauw contact met de buitendienst over projecten in de omgeving.

Dealermanager

Locatie: Geheel Nederland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21042

STORCH, fabrikant van schildergereedschappen en toebehoren

Als Dealermanager bij STORCH ben je het eerste aanspreekpunt van de verkooppunten waar de producten van STORCH worden verkocht. Je bent werkzaam in geheel Nederland. De verkooppunten zijn bijvoorbeeld verf- en bouwmaterialengroothandels. Je ondersteunt deze filialen met jouw kennis, je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhouden van de product presentatie en het verzorgen van workshops (op locatie). Dit alles om de omzet van STORCH-producten te verhogen. Ben je een sterke relatiebeheerder die commerciële kansen ziet én benut en energie krijgt om bij bestaande groothandelspartners de omzet te vergroten? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou!

Accountmanager

Locatie: Amersfoort

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21039

Sikkens Paint Center, Verfgroothandel

Als Accountmanager bij Sikkens Paint Center ben je onderdeel van een warm en hecht team. Samen met de collega’s van de binnendienst ben je verantwoordelijk voor klanten in de regio van Amersfoort. Een gebied wat bestaat uit een grote groep trouwe klanten, maar waar er nog voldoende mogelijkheden zijn om verder te groeien. Als Accountmanager krijg je de kans om nieuwe klanten aan het bedrijf te binden en deze steeds verder uit te bouwen en de huidige klanten verder te laten groeien. Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de steun van een team van ervaren accountmanagers en binnendienstmedewerkers om er samen een nog groter succes van te maken!

Internationaal Accountmanager

Locatie: Apeldoorn 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21032

Asiades, producent van stijlvolle meubels

Word jij enthousiast om te werken bij een internationaal bedrijf, met een jong en dynamisch team?
Bezit je de commerciële drive en de talenknobbel die nodig is om bij te dragen aan de ambities van Asiades?
Met jouw betrouwbare en klantgerichte aanpak ben jij samen met je collega accountmanagers hét gezicht en visitekaartje van Asiades en weet je mensen aan je te binden. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven junior of medior verkoper met gevoel voor stijl, avontuur, humor en positieve energie.

Accountmanager Bouwverf

Locatie: Nijmegen-Venray  

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 21026

Hagemans Verf

Word je enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continu op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een échte onafhankelijke groothandel in de verfbranche? Bij Hagemans Verf ben je in de functie van accountmanager Bouwverf verantwoordelijk voor de verkoop van het professionele paint- en nonpaint-assortiment aan schildersbedrijven in jouw regio. Je bent commercieel verantwoordelijk voor het beheer, de ontwikkeling en de uitbreiding van jouw klantenportfolio. Vanuit een duidelijke visie worden klanten iedere dag optimaal bediend.