WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2020 | Algemene Voorwaarden

Vacatures

Verkoop Medewerker Binnendienst

Locatie: Amsterdam

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20002

Als Verkoop Medewerker Binnendienst ben jij het gezicht van de organisatie. Dagelijks sta je in contact met klanten, geef je advies en werk je aan de lange termijn relatie. Dit allemaal in een informele setting, waar hard wordt gewerkt en plezier wordt gemaakt! Heb je zin om jouw commerciële talent verder te ontwikkelen en wil je werken in een omgeving waar je verder kan groeien? We vertellen je graag meer!

VERFPRODUCENT

Verkoop Binnendienst - Spare Parts

Locatie: Regio Culemborg

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 20001

Binnen deze productieorganisatie sta je in contact met internationale klanten. Samen met je collega’s zorg je dat klanten zo snel mogelijk de beschikken krijgen over de verschillende productieonderdelen. Je geeft klanten advies, stelt offertes op en bewaakt de orders. Dit alles in een hectische omgeving waar iedere dag weer anders is.

INTERNATIONAAL PRODUCTIEBEDRIJF

Verkoop Medewerker Binnendienst

Locatie: Utrecht/Amsterdam

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19016

In de rol van Verkoop Medewerker Binnendienst sta je continue in contact met klanten. Je denkt mee, geeft advies en benut de commerciële kansen. Het is belangrijk dat je beschikt over een proactieve instelling, het niet erg vindt om je handen uit je mouwen te steken, het leuk vindt om in een hectische omgeving te werken en sociaal sterk bent!

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Accountmanager Verf Noord-Holland

Locatie: Noord-Holland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19015

Ben jij de echte gedreven ACCOUNTMANAGER die zich verdiept in producten en klanten en die wil verkopen op basis van kennis en ervaring? Vind je dat er altijd ruimte is voor verbetering en haal je plezier uit klantrelaties en zal je er alles aan doen om er zoveel mogelijk te behouden en onze opdrachtgever verder te laten groeien? Lees dan snel verder!

GROOTHANDEL IN VERF EN NON-PAINT

Accountmanager Paint-Non-Paint

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19014

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun “armen-uit-de-mouwen-steken”? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar gedreven accountmanagers voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Verkoop Binnendienst Medewerker

Locatie: Geheel Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19013

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste verkoop binnendienst medewerker? Heb je talent voor verkoop en het up-en-running houden van een vestiging? Ben je daarnaast breed inzetbaar, ondernemend, meedenkend en proactief? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar enthousiaste verkoop medewerkers binnendienst voor diverse opdrachtgevers voor professionele verfgroothandels.

PROFESSIONELE VERFGROOTHANDEL

Verkoper Binnendienst Renovatie

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19011

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans!

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Accountmanager West-Oost Vlaanderen

Locatie: Regio West-Oost Vlaanderen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19010

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met grafisch design & digitaal drukwerk te maken heeft? Ben jij die ACCOUNTMANAGER die een footprint wil zetten in een onderneming die volop bezig is met vernieuwing en professionalisering en heb je New Business Sales in jouw bloed zitten? Lees dan verder!

PRODUCENT ZELFKLEVENDE ETIKETTEN

Accountmanager Export

Locatie: Standplaats Overijssel en werkgebied Europa

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19008

Houd je ervan deuren te openen, relaties op te bouwen en van begin af aan een duurzame business-case op te bouwen? Ben je van nature een gedreven verkoper met een flinke scoringsdrang? Lees dan verder!

PRODUCENT VAN HOGE KWALITEIT OLIËN

New Business Developer

Locatie: Standplaats Overijssel en werkgebied Europa

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19007

Wil jij meewerken aan het uitbouwen van het internationale verkoopsucces en houd je van nieuwe contacten leggen? Ben je creatief in het aanboren van nieuwe marktgebieden en ben je van nature een echte deuren opener? Lees dan verder!

PRODUCENT VAN HOGE KWALITEIT OLIËN

Store Accountmanager

Locatie: Nijmegen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19006

Word jij enthousiast van het bezoeken van klanten en heb je de drive om continue op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om klanten aan je te binden? Beschik je over commercieel talent en creativiteit en werk je graag voor een toonaangevend merk binnen de verfbranche? Lees dan snel verder!

VERFGROOTHANDEL

Accountmanager

Locatie: regio Amsterdam

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19004

Ben jij die accountmanager die daadwerkelijk impact kan maken en graag over de vloer komt bij klanten die hun armen uit de mouwen steken? En wil jij werken bij een prachtig familiebedrijf met groeiambities? Onze opdrachtgever biedt oplossingen voor schildersbedrijven en andere opdrachtgevers. Als de nieuwe accountmanager ben je hier verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele productportfolio waarbij de aandacht vooral ligt op het ontwikkelen van New Business.

VERFGROOTHANDEL VOOR DE PROFESSIONELE MARKT

Technisch Verkoper Binnendienst

Locatie: Waalwijk

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 19001

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil jij als verkoop binnendienst medewerker met gedegen adviezen de bestaande klantenbestanden verder uitbouwen van een internationale organisatie? Dan is dit je kans. Systemair is marktleider op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Het bedrijf zoekt een technisch verkoper binnendienst voor zijn locatie in Waalwijk. Je rapporteert aan de Manager Sales Back Office.

FABRIKANT EN LEVERANCIER IN KLIMAATBEHEERSING

Logo II.png