top of page
Beeldmerk DB.png

Vacatures

Commercieel Technisch Adviseur

Locatie: Regio Noord en Oost Nederland

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23029

Global Paint Products, Verfproducent

Als Commercieel Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en gezicht van het bedrijf voor de klanten in jouw regio. Het is belangrijk dat je een goede band opbouwt met je klanten. Je spreekt de taal van de schilder en zit ook met directie aan tafel. Om in deze functie succesvol te zijn, ben je technisch maar vooral commercieel onderlegd.

Accountmanager AkzoNobel Trimetal

Locatie: Regio Zeeland, West-Brabant, Zuidelijk Zuid-Holland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23028

AkzoNobel, Verfproducent

Voor de commerciële ondersteuning van drie grossiers in de regio Zeeland/ West-Brabant/ Zuidelijk Zuid – Holland voor het A-merk Trimetal is onze opdrachtgever op zoek naar een commercieel sterke, ervaren en zelfstandige Accountmanager. Je werkt daarbij samen met de Accountmanagers van de betreffende grossiers en probeert de omzet van het merk Trimetal te verhogen voor de vestigingen van de betreffende grossiers. Je rapporteert aan de Rayonmanager van onze opdrachtgever. In deze zelfstandige commerciële functie word je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel bij de grossiers in jouw regio. Je werkt mee aan het voorbereiden en uitvoeren van het marktbewerkingsplan en ondersteunt 'hands-on' de verkoopacties bij de grossiers. Van belang is ook jouw technische begeleiding van de schilders en opdrachtgevende markt. Je krijgt een contactrijke commerciële baan in de verkoop van een topmerk bij een van de grootste en meest ambitieuze multinationale verfproducenten ter wereld. En dat in een zeer positief ingesteld, innovatief en sympathiek sales team, dat open staat voor jouw visie!

Accountmanager Verf (Rotterdam)

Locatie: Regio Rotterdam 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23027

Mooij Verf, Professionele Verfgroothandel

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Om de klanten beter te servicen komt er ook een rijdende vestiging in de regio. Voor deze rijdende vestiging zijn we op zoek naar een Service Accountmanager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Service Accountmanager Verf (Rotterdam)

Locatie: Regio Rotterdam 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23026

Mooij Verf, Professionele Verfgroothandel

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Om de klanten beter te servicen komt er ook een rijdende vestiging in de regio. Voor deze rijdende vestiging zijn we op zoek naar een Service Accountmanager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Accountmanager

Locatie: Ridderkerk, werkgebied geheel Nederland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23025

Hoenderop, groothandel in scheepsvaartbenodigdheden voor de beroepsvaart

Houd je ervan deuren te openen, relaties op te bouwen en van begin af aan een duurzame business-case op te bouwen? Ben je van nature een energieke en geloofwaardige accountmanager? Heb je kennis van de maritieme wereld, hecht je waarde aan goede langdurige relaties en wil je absoluut geen ”nee” verkopen? Dan ben jij wellicht wel de nieuwe accountmanager van Hoenderop B.V.!

Accountmanager Public Sector

Locatie: Nederland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23024

Groenendijk Bedrijfskleding

Als Accountmanager Public Sector ben jij verantwoordelijk voor de allergrootste klanten. Doordat je zelf een aantal strategische relaties beheert, snap jij als geen ander het krachtenveld binnen de Overheid. Je beïnvloedt de DMU binnen de publieke sector door een sterk netwerk op te bouwen en de huidige en toekomstige mogelijkheden kenbaar te maken. Hierdoor zijn de (potentiële) opdrachtgevers van Groenendijk Bedrijfskleding volledig op de hoogte van alle marktontwikkelingen waardoor er bij (Europese) aanbestedingen de juiste uitvraag gedaan kan worden. Daarnaast ben je tijdens de uitvraag ook nauw betrokken bij het tender team voor de inschrijving. Je kan veel invloed hebben op de inhoud en uitvoering van de functie door je strategische denkwijze.

Tender specialist

Locatie: Nederland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23023

Groenendijk Bedrijfskleding

Als tender specialist ben je verantwoordelijk voor het succesvol inschrijven op tenders en (Europese) aanbestedingen. Je bent in staat om de echte vraag van de klant te doorgronden en hierop in te spelen. Samen met je team ga je vernieuwend te werk om een passende strategie te bepalen voor de inschrijvingen.

Verftechnisch Vastgoed Adviseur

Locatie: Zuid-Holland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23021

Simonis Verf

Als Verftechnisch Vastgoed Adviseur kom je te werken in een groeiende organisatie met ruim 100 vakmensen die niet stilstaat. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande klanten en je bent gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt als Verftechnisch Adviseur. In Zuid -Holland, ben jij de kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven, woningcoöperaties, VVE’s en dergelijke. Deze rol wordt ook wel eens Vastgoedadviseur genoemd. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van hoogwaardige verftechnische adviezen voor je klanten. Als specialist kom jij te werken in een ondernemende en professionele omgeving die al jaren vernieuwend is en tevens een markt leidende positie heeft.

Senior Verkoop Binnendienst Medewerker Nijmegen

Locatie: Nijmegen

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23020

Hagemans Verf

Als enthousiaste en stimulerende verkoop binnendienst manager ben jij voor de klanten van Hagemans Verf hét gezicht van hun nieuwe vestiging in Nijmegen. Jij zorgt samen met het team ervoor dat klanten zich welkom voelen en graag weer terugkomen. Je ontvangt ze met een kopje bakje koffie en geeft deskundig advies over het assortiment paint en non-paint. Daarnaast denk en handel je proactief om de verkoop van de hoofdvestiging te verhogen en (meer) klanten aan deze vestiging te binden.

Junior Accountmanager

Locatie: Soesterberg 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23018

Nagels

In deze functie als (junior) accountmanager heb je diverse taken en krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Samen met jouw teamgenoten zorg je ervoor dat de bestaande klanten tevreden blijven en daarnaast ondersteun je de salesdirector Benelux in de transitie naar andere marktsegmenten, dus veel New Business in een ondernemende en uitdagende rol! Ben jij ondernemend, communicatief sterk en heb je het ontwikkelen van New Business in jouw DNA zitten? Dan kan dit zomaar jouw volgende uitdaging zijn!

Accountmanager verpakkingsmachines

Locatie: Vlaanderen, België 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23016

Presa NV, Verpakkings-, codeer- en etiketteerspecialist

Door de verdere groei van Presa zijn ze op zoek naar een nieuwe collega accountmanager in de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en krijgt veel ruimte om daar invulling aan te geven. Presa staat bekend om zijn expertise, snelle opvolging van vragen en het bieden van snelle en goede oplossingen. Hiervoor moet je oprechte interesse hebben in de producten en de toepassingsgebieden daarvan. Je wilt je graag verdiepen, snappen hoe het werkt en vindt het leuk om dat over te brengen bij de klanten. Je zult je bezighouden met bestaande projecten, acquisitie en relatiebeheer/bezoeken van bestaande klanten plus cross-selling. Het huidige salesteam bestaat uit 7 accountmanagers waarvan 3 voor packaging en 4 voor coding & labelling. Je zult jouw focus hebben op packaging.

Marketing Support Medewerker

Locatie:  Ede

Dienstverband: 32-40 uur

Vacaturenummer: 23015

Alliance Automotive Group Benelux

Heb je affiniteit met de Belgische markt en heb je een klantgerichte instelling, focus op kwaliteit en werk je graag samen? Wij zoeken voor onze opdrachtgever een Medewerker Marketing. Als marketingmedewerker formule support ben je verantwoordelijk voor het mede verder ontwikkelen van de verschillende marketingformules en concepten voor op de Belgische markt zoals Tech360, CarProf, NexDrive en andere nog te ontwikkelen merken voor de Belgische markt en de administratieve werkzaamheden die daaraan verbonden zijn.

Planner/ Calculator

Locatie: Vianen

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 23014

Renoparts Vianen B.V., een specialist in balkonhekken en dakterrassen

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde planner/ calculator die hen op kantoor wil komen versterken. Als bedrijf zijn zij gespecialiseerd in producten voor balkon en dakterras die door eigen monteurs worden gemonteerd. De producten moeten eerst worden gecalculeerd, vervolgens bij opdracht worden ingemeten, daarna geproduceerd en tot slot worden gemonteerd. Bij de calculatie word jij vroeg betrokken bij de projecten. Je krijgt informatie en gaat deze vertalen naar een realistische prijs. Nadat de opdracht is ontvangen, is de planning van het project zeer belangrijk, de uitdaging is om deze zo efficiënt en logisch mogelijk te organiseren en hierbij hebben we jou hard nodig om dit voor elkaar te krijgen!

Het is een uitdagende en afwisselende functie waarbij blijven schakelen het belangrijkste is, niet alles zit altijd mee zoals je het van tevoren bedacht hebt. Als je dit tot een goed einde weet te volbrengen, geeft dit iedere keer weer een voldoening van je inspanningen.

Accountmanager industrie - Industrial Flooring

Locatie: Midden-Nederland 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23009

EPI, producent van kunststof vloersystemen

Wil jij werken in zowel een commerciële als adviserende rol voor een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan drie decennia lang kwalitatief hoogwaardige kunststofvloeren ontwikkelt en produceert die o.a. worden toegepast als vloerafwerking in industriële omgevingen? Om het salesteam te versterken zijn wij op zoek naar een accountmanager met technische affiniteit die de industriële markt speciale aandacht gaat geven. Jouw focus ligt hierbij op het acquireren van nieuwe klanten die voornamelijk actief zijn in de industrie. Je geeft ondersteuning op technisch vlak en bespreekt de nieuwe ontwikkelingen/ mogelijkheden voor toepassingen met kunsthars gebonden producten. Je bent enerzijds actief met het verkopen van kunststofvloersystemen maar daarnaast stap jij net zo gemakkelijk bij een (eind) klant binnen om deze technische oplossingen te bespreken en voor te stellen. Ben jij die energieke accountmanager die affiniteit heeft met bouwmaterialen, proactief te werk gaat en het een uitdaging lijkt om in de wereld van kunststofvloeren zijn carrière te maken dan hebben wij een interessante job voor jou!

Unitmanager Schilders Ridderkerk

Locatie: Ridderkerk 

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 23005

Meestersgilde

Meestersgilde groeit. Ze zijn daarom op zoek naar nieuwe collega's die met hen mee willen groeien. Als (meewerkend) Manager van de unit (Schilders) speel je een belangrijke rol in het realiseren van de doelstellingen van de unit Schilders. Kortom, een leuke uitdaging waarbij je werkt aan zowel je eigen ontwikkeling als de ontwikkeling van Meestersgilde. Weet jij je hoofd koel te houden als leidinggevende? Kan jij prioriteiten stellen en het overzicht bewaken op de werkvloer? Ben jij dé inspirator en heb je al werkervaring in de uitzendbranche? Dan ben jij de juiste persoon voor deze vacature Unitmanager Schilders Ridderkerk!

Accountmanager

Locatie: Hoofddorp

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 22033

Meestersgilde

Krijg jij energie van nieuwe opdrachtgevers en vakkrachten benaderen? Vind je het daarnaast leuk om contact te hebben en te onderhouden met bestaande relaties en heb je affiniteit met de bouwwereld? Dan ben jij de resultaatgerichte professional die wij zoeken voor onze opdrachtgever! Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Bouw en Schilders voor de vestiging in Hoofddorp. Samen met de kwaliteit van Meestersgilde maak jij de samenwerking met hun opdrachtgevers en vaklieden tot een succes!

Commercieel Technisch Vertegenwoordiger België

Locatie: België

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 22006

Nelfkoopmans, Verfproducent

In deze uitdagende functie ben je de verbindende schakel tussen schilders, verfgroothandels, verf speciaalzaken en andere opdrachtgevers. Je bent het aanspreekpunt op zowel technisch als commercieel gebied. Je kent de Belgische markt en benut alle kansen om de producten van NelfKoopmans te introduceren in België. Je brengt zo nodig verftechnische adviezen uit in samenwerking met en ondersteund door hun verftechnische experts, begeleidt projecten en geeft voorlichting. Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en uitbreiden van de relaties en het commerciële succes in België!

bottom of page