Wat doen we?

Why Search is een jong recruitment bureau, gespecialiseerd in het werven en selecteren van sales professionals voor de maakindustrie. Ons compacte team bestaat uit toegewijde consultants en succesvolle ondernemers met veel praktijkervaring in sales en human resources.

 

Wij werken vanuit oprechte aandacht voor de mens en we hechten veel waarde aan duurzame verbintenissen. Daarom lopen wij vaak net iets harder dan de rest. We maken die extra meters om enkel de kandidaten te vinden die optimaal passen bij de commerciële uitdagingen van onze opdrachtgevers.

 

Om tot de beste prestaties te komen, hebben wij het V4 Sales Matching Proces ontwikkeld. Dit bestaat uit vier processtappen: vinden, verdiepen, verleiden, verbinden. Met ons beproefde traject kunnen wij ultieme matches garanderen.

 
 

V4 Sales Matching Proces

Om de beste en meest duurzame verbindingen te kunnen leggen tussen onze opdrachtgevers en sales kandidaten, heeft Why Search het V4 Sales Matching Proces ontwikkeld. Dit bestaat uit de volgende vier processtappen.

01.

Vinden

Geschikte sales professionals komen niet zomaar aanwaaien. Daarom gaan we altijd actief en discreet op zoek naar de beste en meest geschikte mensen. Onze aanpak vergt een intensieve en persoonlijke benadering die maximaal drie topkandidaten oplevert.

02.

Verdiepen

Persoonlijk contact is voor Why Search essentieel. We spreken graag iedereen die betrokken is bij het besluitvormingsproces rond nieuwe sales collega’s. Door ons daarnaast volledig te verdiepen in de mens achter het salestalent zijn wij in staat de juiste match te vinden.

03.

Verleiden

De beste sales professionals hebben al een prima baan. Ze zoeken vaak slechts latent iets nieuws. We schotelen hen een zo zuiver en eerlijk mogelijk beeld van onze opdrachtgever voor. Daarna overtuigen we hen ervan dat dit de ideale vervolgstap voor hun carrière is.

04.

Verbinden

We hechten erg aan vertrouwensrelaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. We willen bedrijven écht leren kennen en ontdekken welke talenten en levenservaringen onze kandidaten hebben gevormd. Alleen zo kunnen we daadwerkelijk duurzaam verbinden.

WHY Search

Hofstraat 8

3401 DE IJsselstein

085 21 00 312

info@why-search.nl

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Logo wit trans.png

© WHY Search 2021 | Algemene Voorwaarden

Logo II.png