top of page
1Z9A3737.jpg

Executive Search

Beeldmerk WIT.png

WHY Search is een slagvaardig recruitment bureau, gespecialiseerd in het werven en selecteren van commerciële- en technisch-ondersteunende functies in de maakindustrie. Ons compacte team bestaat uit toegewijde professionals met veel praktijkervaring in management, sales en human resources.

 

Wij werken vanuit oprechte aandacht voor de persoon en we hechten veel waarde aan duurzame verbintenissen. Daarom lopen wij vaak net iets harder dan de rest en zijn we transparant in wat we doen. We maken die extra meters om kandidaten te vinden die optimaal passen bij de uitdagingen van onze opdrachtgevers.

 

Om tot de beste prestaties te komen, hebben wij het V5 Matching Proces ontwikkeld. Dit bestaat uit vijf processtappen: vinden, verdiepen, verleiden, verbinden en verankeren. Met dit bewezen proces kunnen wij ultieme matches garanderen.

Executive search
V5

V5 Matching Proces

 Om de beste en meest duurzame verbindingen te kunnen leggen tussen onze opdrachtgevers en (commerciële) kandidaten, heeft WHY Search het V5 Matching Proces ontwikkeld. Dit bestaat uit de volgende vijf processtappen.

Beeldmerk DB.png

01.

Vinden

Geschikte professionals komen niet zomaar aanwaaien. Daarom gaan we altijd actief en discreet op zoek naar de beste en meest geschikte kandidaten. Onze aanpak vergt een intensieve en persoonlijke benadering die maximaal drie passende kandidaten oplevert.

02.

Verdiepen

Persoonlijk contact is voor WHY Search essentieel. We spreken graag iedereen die betrokken is bij het besluitvormingsproces rond nieuwe talenten. Hierdoor wordt ons beeld compleet en de zoekopdracht glashelder. Door ons daarnaast volledig te verdiepen in de persoon achter de potentiële kandidaat zijn wij in staat de juiste match te vinden.

03.

Verleiden

De beste professionals hebben al een prima baan. Ze zoeken meestal slechts latent iets nieuws. Wij schotelen hen een zo zuiver en eerlijk mogelijk beeld van de opdrachtgever en de functie voor. In diverse gesprekken proberen we dan gezamenlijk tot de conclusie te komen dat het een ideale vervolgstap voor hun carrière is.

04.

Verbinden

We hechten erg aan vertrouwensrelaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. We willen bedrijven écht leren kennen en ontdekken welke talenten en levenservaringen onze kandidaten hebben gevormd. Alleen zo kunnen we daadwerkelijk een goede verbinding tot stand brengen.

05.

Verankeren

WHY Search stopt niet bij het maken van de verbinding. Zij blijft gedurende de eerste maanden in gesprek met zowel de professional als de opdrachtgever. Klopt de match na enkele maanden nog steeds? Of moet er worden bijgesprongen met begeleiding? Alleen zo kunnen we daadwerkelijk de verbinding verankeren.

bottom of page