top of page

Assistent Store Manager

BLÅKLÄDER

Locatie: Nieuwegein 

Dienstverband: 38 uur

Vacaturenummer: 24020

In deze functie als Assistent Store Manager ben je commercieel ingesteld en adviseer je de klanten op het gebied van werkkleding, werkschoenen, handschoenen en bijbehorende accessoires. Ben jij hands-on ingesteld? Vind jij het leuk om te werken binnen een mannencultuur, waar hard gewerkt wordt maar ook hard gelachen? Zoek jij een volgende stap in je carrière binnen een warm familiebedrijf, waar je verkoop maar ook actieve prospectie mag bedrijven?


Dan past deze functie bij jou!

Blåkläder heeft zijn roots in de Zweedse textielindustrie. Met trots runnen zij al sinds 1959 dit familiebedrijf. Zij produceren en verkopen een breed assortiment aan functionele werkkleding, handschoenen en schoenen wat huidig wordt verkocht in 23 landen. Voor de vestiging in Nieuwegein zijn zij op zoek naar een Assistent Store Manager.


Heb jij de gedrevenheid en eigenzinnige persoonlijkheid die bij Blåkläder, horen? Ontdek dan de vacature van Assistent Store Manager!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als Assistent Store Manager zorg je ervoor dat de winkel er fantastisch uitziet zodat de klanten geïnspireerd raken. Gedurende de dag bied je de klanten de beste service, informeer en adviseer je de klanten over de producten zoals werkschoenen, veiligheidskleding en bijbehorende accessoires. Daarnaast verricht je kassawerkzaamheden, vul je producten in de winkel aan, leg je de winkel steeds op orde, druk je logo's op kleding en verricht je lichte administratieve taken. Op het moment dat het wat rustiger in de winkel is (in de daluren) ga je proactief potentiële klanten bellen om een afspraak te plannen in de winkel of op locatie. Een zeer veelzijdige functie dus!


Je komt samen te werken met de filiaalmanager en de accountmanager buitendienst en samen runnen jullie de hele zaak. De werktijden zijn van 07.00 -17.00 uur en je gaat vier dagen doordeweeks aan de slag.  Je hebt dus een dag vrij en in het weekend hoef je niet te werken.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je hebt affiniteit met fashion en/of de bouw en voelt je thuis in een (voornamelijk) mannenwereld.  Je hebt zin om hard te werken, bent flexibel en staat stevig in je (werk)schoenen, omdat je veelal met zzp-ers uit de bouwwereld te maken krijgt. Je bent communicatief en sociaal vaardig, zelfstandig en beschikt over een dosis humor. Gezien je dagelijks ook bezig bent met nieuwe leads, ben je er niet bang voor om de telefoon op te pakken en klanten te gaan bellen.


Van jouw opleiding en of ervaring verwachten we:

  • Je hebt relevante ervaring met een commerciële verkoop functie.

  • Je hebt affiniteit met verschillende CRM- en andere computersystemen.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Assistent Store Manager kun je rekenen op:

  • Een zelfstandige afwisselende functie met ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden.

  • Een salaris in lijn met jouw kennis, kunde en ambitie.

  • Een sterk en hecht team die er keihard samen voor gaat en waarmee ze jaarlijks samen enkele leuke teamactiviteiten doen.

Blåkläder is een vooruitstrevend, ambitieus, betrouwbaar en ondernemend bedrijf met een familiegevoel. Bij hen heb je alle gelegenheid om je te ontwikkelen zover je wilt met de vaardigheden die je hebt.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Blåkläder is een familiebedrijf dat, met hun lokale touch, een lange weg heeft afgelegd om de grote wereld van werkkleding over te nemen. Ze zijn een internationaal hechte groep van ongeveer 350 familieleden in 23 verschillende landen die diversiteit, bedrijfscultuur, duurzaamheid en kwaliteit bij alles wat ze doen bovenaan de prioriteitenlijst plaatsen. Vanuit hun hoofdkantoor in Svenljunga (Zweden) doen ze alles van productontwikkeling, logistiek en opslag tot marketing. Grote delen van het totale assortiment worden geproduceerd in hun fabrieken in Azië.

Assistent Store Manager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Assistent Store Manager

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Stefan van Grieken.  S.van.grieken@why-search.nl en/of 06 46615016.

bottom of page