top of page

Business Development Manager

BLÅKLÄDER

Locatie: Noord & Oost Nederland

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24006

In deze functie als Business Development Manager richt je je 100% op (koude) prospectie van eindklanten met als doel om het marktaandeel van Blåkläder te vergroten.

Wil jij een sterk merk vertegenwoordigen van ’s werelds leidinggevende fabrikant van werkkleding en wil je onderdeel zijn van een hecht team die er steeds keihard voor gaat?


Dan past deze functie bij jou!


Blåkläder is een familiebedrijf die sinds 1959 werkkleding produceert in zijn eigen fabrieken. Ondertussen is Blåkläder actief in 24 verschillende landen, gaande van de USA, Europa tot en met Japan.


Heb jij de gedrevenheid en eigenzinnige persoonlijkheid die bij Blåkläder, horen? Ontdek dan de vacature van Business Development Manager!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Je richt je hoofdzakelijk op het prospecteren van nieuwe eindklanten met 50 tot 250 FTE met als doel om het marktaandeel van Blåkläder te vergroten. Je brengt het marktpotentieel in kaart, maakt een salesplan hiervoor en geeft daar zelf uitvoering aan. Hierbij werk je nauw samen met jouw collega’s en houd je klantdata en salesresultaten goed bij in het CRM-systeem. Tevens draag je kennis over en neem je deel aan beurzen.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een energieke echte “hunter” die ervoor gaat om de business uit te breiden. Daarbij heb je een no-nonsense houding en ben je een open communicator, zelfstandig, sociaalvaardig en ondernemend. Je laat je door geen enkel obstakel uit het veld slaan en hebt de gedrevenheid om door te gaan totdat je successen hebt behaald.


Van jouw opleiding en of ervaring verwachten we:

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Verkoopervaring in een buitendienstfunctie.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Business Development Manager kun je rekenen op:

  • Een marktconforme verloning.

  • Een laptop, een gsm en een bedrijfswagen.

  • Een gedegen inwerktraject met veel praktische training.

  • Een sterk en hecht team die er keihard samen voor gaat en waarmee ze jaarlijks samen enkele leuke teamactiviteiten doen.

Blåkläder is een vooruitstrevend en ondernemend bedrijf met een familiegevoel. Bij hen heb je alle gelegenheid om je te ontwikkelen zover je wilt met de vaardigheden die je hebt.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Blåkläder is een familiebedrijf dat, met hun lokale touch, een lange weg heeft afgelegd om de grote wereld van werkkleding over te nemen. Ze zijn een internationaal hechte groep van ongeveer 350 familieleden in 16 verschillende landen die diversiteit, bedrijfscultuur, duurzaamheid en kwaliteit bij alles wat ze doen bovenaan de prioriteitenlijst plaatsen. Vanuit hun hoofdkantoor in Svenljunga (Zweden) doen ze alles van productontwikkeling, logistiek en opslag tot marketing. Grote delen van het totale assortiment worden geproduceerd in hun fabrieken in Azië.

Business Development Manager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Business Development Manager

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Stefan van Grieken.  S.van.grieken@why-search.nl en/of 06 46615016.

bottom of page