top of page

Accountmanager

MOOIJ VERF

Locatie: Regio Limburg

Dienstverband: 40 uur

Vacaturenummer: 24028

Bij Mooij Verf ben je in de functie van Accountmanager verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele paint en non-paint assortiment aan schildersbedrijven en ZZP-ers in de regio Limburg. Lijkt jou dat een uitdaging? En ben jij een energieke en enthousiaste sales met een hoge gunfactor die weet hoe verbinding te maken met de klant?


Dan past deze functie bij jou!

Mooij Verf is meer dan alleen verf. Als groothandel zijn ze niet alleen leverancier en adviseur voor de schildersbranche maar ook specialist voor de bouw. Zij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit, maar vervullen ook een spilfunctie op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud.


Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij Mooij Verf past? Ontdek dan de vacature van Accountmanager Verf!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Als Accountmanager ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenportfolio in de regio Limburg d.m.v. actieve acquisitie naar- en behoud van schilders (ZZP’ers) en schildersbedrijven. Daarnaast weet jij de relaties met bestaande klanten goed te onderhouden door onder andere een goede afhandeling van de gemaakte afspraken. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de verkoop medewerkers binnendienst en daarbij maak je optimaal gebruik van het CRM-systeem. Je hebt hierbij vrijheid in het uitoefenen van je functie.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een enthousiaste, ondernemende persoonlijkheid en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Uiteraard ben je daarbij klant- en resultaatgericht en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding.

  • Minimaal 2 jaren buitendienst saleservaring in een soortgelijke commerciële functie.

  • Ervaring en affiniteit met de verf- en bouwbranche is een pre.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Accountmanager Verf kun jij rekenen op:

  • Een goed vast salaris en goede pensioenregeling.

  • 30 vakantiedagen o.b.v. 40 uur.

  • Een auto, laptop en telefoon van de zaak.

  • Een uitdagende zelfstandige baan, met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de functie.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Mooij Verf is opgericht in 1936 en van oorsprong een familiebedrijf. In 2002 is Mooij Verf onderdeel geworden van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. uit Zwolle. In de loop der jaren is Mooij Verf uitgegroeid tot een verfgroothandelsorganisatie met 19 vestigingen en een mobiele vestiging in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. Met een uitgebreid product- en dienstenpakket, waaronder veel A-merken, heeft Mooij Verf een solide en herkenbare marktpositie. Mooij Verf biedt jou de mogelijkheid om te werken in een leuk, ervaren en gedreven verkoopteam binnen een gezellige en open sfeer. Werken binnen een dynamische en professionele organisatie met groeiambitie, dat veel waarde hecht aan betrokkenheid en initiatieven van collega’s.

Accountmanager
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Accountmanager

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Stefan van Grieken. s.van.grieken@why-search.nl 06 466 150 16.

bottom of page