top of page

Sales Consultant

AUTOROLA

Locatie: Vianen

Dienstverband: Fulltime

Vacaturenummer: 24030

In deze functie als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor het verkopen van auto’s aangeboden op het veilingplatform. Je activeert verkopende partijen en attendeert de bieders/kopers op voertuigen en veilingen. Je bouwt een eigen netwerk op vanuit het CRM-systeem en alle data die je tot je beschikking hebt. Hierdoor kan je contacten onderhouden met zowel de inbrengers als de verkopende partijen.

Heb je passie voor sales én voor auto’s? En houd je ervan om uitgedaagd te worden om te presteren en wil je dat terugzien in jouw salaris?


Dan past deze functie bij jou!


Autorola Nederland is in 2001 opgericht. Als een van de pioniers op het gebied van het online veilen van occasions, zijn ze nu actief in 18 Europese landen. Door hun unieke netwerk van goedgekeurde autobedrijven kunnen hun klanten voor hun auto's binnen 24 uur de hoogste marktprijs krijgen.


Heb jij de commerciële- en klantgerichte drive die bij Autorola horen? Ontdek dan de vacature van Sales Consultant!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Je zult dagelijks contacten onderhouden middels bellen, appen en mailen met nationale en internationale klanten (verkopers en kopers van auto’s) met als doel om zoveel mogelijk traffic te generen op de veilingen. Je zult hierbij data interpreteren om je klanten te voorzien van waardevolle informatie met betrekking tot de waarde van de voertuigen. Je zult bouwen aan je eigen netwerk en deze onderhouden maar voert ook regelmatig overleg met het team voor het bespreken van de strategie. Je maakt gebruik van diverse systemen en houd je eigen product- en marktkennis up-to-date. Daarnaast zul je nieuwe processen implementeren bij diverse klanten in binnen- en buitenland. En dit alles in een flexibele en stimulerende werkomgeving in een enthousiast team!

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Je bent een energieke persoon die klant- en resultaatgericht is ingesteld. Met jouw zeer sterke commerciële en klantgerichte drive durf je de telefoon te pakken en communiceer je makkelijk. Daarbij ben je sterk in het beheren en uitbreiden van je netwerk, ben je stressbestendig, kun je goed schakelen en ben je een doorzetter. Uiteraard heb je interesse in auto’s en breng je dat ook over. Je vindt het leuk om met een jong en enthousiast team te werken en kunt je daar ook competitief in bewegen.


Van jouw opleiding en of ervaring verwachten we:

  • Minimaal MBO werk en denkniveau.

  • Je kunt goed met data werken en deze omzetten in commerciële kansen.

  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Sales Consultant kun je rekenen op:

  • Je wordt onderdeel van een hecht en jong team van gedreven collega’s waar hard gewerkt wordt maar ook veel plezier is. Regelmatig zijn er teamuitjes en op kantoor kun je ontspannen in hun gameroom. Je ontvangt een prima basissalaris en daarop valt een uitstekende bonus te verdienen (onbeperkt), die afhankelijk is van jouw eigen behaalde resultaten!

  • Daarnaast ontvang je een professioneel pakket met aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop en telefoon van de zaak maar ook bijvoorbeeld een tegemoetkoming in de zorgverzekering. Je hebt flexibele starttijden en hebt de mogelijkheid om 2 dagen per week thuis te werken.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Autorola Group behoort tot de Europese top in remarketing met meer dan 100.000 verkochte voertuigen per jaar in Europa. Zij biedt autofabrikanten, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, banken en verzekeraars oplossingen om occasions snel en efficiënt te verkopen. Zij heeft haar hoofdkantoor in Denemarken en dochterondernemingen in 19 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Turkije en Australië. Ze werken samen met 7.500 autobedrijven en meer dan 70.000 professionele inkopers uit meer dan 31 landen. Dagelijks worden ruim 4.000 auto's aangeboden op het online Marketplace salesplatform van Autorola. In Nederland is Autorola gevestigd in Vianen en wordt er gewerkt door 30 enthousiaste collega’s.

Sales Consultant
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Sales Consultant

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie opnemen met Stefan van Grieken.  S.van.grieken@why-search.nl en/of 06 46615016.

bottom of page