top of page

Verkoop Binnendienst Medewerker

VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel

Locatie: Bergen op Zoom

Dienstverband: 40,5 uur

Vacaturenummer: 24021

‘Samen sterk voor het betere schildervakwerk.’ Dat typeert het DNA van onze opdrachtgever. Iedere medewerker draagt een steentje bij aan het succes van de organisatie. Dat geldt ook voor de persoon waar de vestiging in Bergen op Zoom naar op zoek is. In deze functie sta je binnen in een Verffiliaal waar je direct contact hebt met de klanten en diverse andere taken verricht. Ben jij die klantgerichte en positief ingestelde Verkoop Binnendienst Medewerker die breed inzetbaar is en het leuk vindt om bij een hecht familiebedrijf te werken?


Dan past deze functie bij jou!


VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel verkoopt verfproducten van topkwaliteit aan professionele schilders. Daarbij voorziet het bedrijf hen van passend advies voor hun schilderklus en werkt men aan lange termijn relaties. Verkoop Binnendienst Medewerkers van VVBHUSAN zijn het vaste aanspreekpunt voor schilders die langskomen in de vestiging.


Heb jij de teamspirit en klantgerichtheid die bij VVBHUSAN past? Ontdek dan de vacature van Verkoop Binnendienst Medewerker!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

In deze dynamische rol word je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vestiging in Bergen op Zoom. Denk hierbij aan het adviseren en verkopen van verf en toebehoren, het op kleur maken van verf met behulp van verfmengmachines, voorraadcontrole, het voorbereiden van bezorgorders, het bewaken van het schappenplan en het netjes houden van de vestiging. Daarnaast heb je nauw contact met de buitendienst over schilderprojecten in de omgeving. Op de vestiging in Bergen op Zoom werk je zelfstandig. Je hebt daarom een brede functie met veel verantwoordelijkheid.

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Als persoon ben je collegiaal, klantvriendelijk, zelfstandig en stressbestendig. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent makkelijk in de omgang met zowel klanten als collega’s. Daarnaast ben je in staat om oplossingsgericht mee te denken met de schilder. Tevens heb je een positieve uitstraling en weet je snel te schakelen bij veranderingen op de werkvloer.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • MBO werk- en denkniveau.

  • Ervaring in een soortgelijke functie of kennis van verf.

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Verkoop Binnendienst Medewerker kun jij rekenen op:

  • Een fijne organisatie met gezellige collega’s.

  • Een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Trainingen en opleidingen om je kennis te verbreden of verdiepen.

  • Minimaal 27 vakantiedagen per jaar, pensioenopbouw en veel vrijheid om je eigen werk in te vullen.

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

VVBHUSAN De Vrije Verfgroothandel is onderdeel van de Verfsterk Groep, een familiebedrijf bestaande uit vier organisaties, 28 winkels en 150 medewerkers met ieder een eigen expertise op het gebied van verf.

De beste verfproducten, snelle service en passend advies: daar staat VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel voor. Maar de mensen maken écht het verschil. Zij snappen de schildersbranche als geen ander en denken met je mee over je klus en welke producten daar het best geschikt voor zijn. Voor elke ondergrond vind je bij VVBHUSAN een passende verf, lak of coating. VVBHUSAN adviseert over het verfsysteem dat het beste past en garandeert de opdrachtgever een perfect resultaat.

Verkoop Binnendienst Medewerker
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Verkoop Binnendienst Medewerker

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie hier contact opnemen met Jelle Brok. Dit kan zowel telefonisch +31 (0)6 428 893 45 als per mail jelle.brok@why-search.nl.

bottom of page