adi-goldstein-7BpeiA0bhxs-unsplash_edited.jpg

SEMINAR

Beeldmerk WIT.png

Verbindend leiderschap is topsport

Seminar over de waarde van een systemische kijk op leiderschap en de parallellen met topsport

Dinsdag 15 november 2022 van 12.00 tot 18.00 uur 

Buitenplaats Doornburgh in Maarssen

 
image003_edited.png

In samenwerking met:

Duurzame verbinding: dat is de basis van een werkelijk geslaagde match tussen kandidaat en werkgever. Want alleen vanuit verbinding kun je talent binnen je bedrijf behouden en ontwikkelen. WHY Search richt zich daarom op meer dan alleen recruitment. Hoe kunnen leiders vanuit hun persoonlijke kracht duurzaam contact leggen met de mens binnen hun team of organisatie?

 

In samenwerking met Connecting the Dots nodigt WHY Search jou graag uit voor het event ‘Verbindend leiderschap is topsport’.

 

Dat is de vraag die centraal staat tijdens deze inspirerende dag. Je maakt kennis met vijf visies op verbinding en persoonlijk leiderschap. Wat zijn de parallellen met topsport? Waar liggen verborgen patronen en dynamieken in het systeem waar je deel van uit maakt? Hoe raak je de kern van de vraagstukken die spelen? Groei als persoon en als leider door jouw blik te openen voor het geheel!

Wie ben jij en wat
breng je mee als leider?

 
Beeldmerk DB.png

Sprekers

Vijf sprekers laten hun licht schijnen over tal van facetten van  leiderschap met aandacht voor hun persoonlijke (levens)verhaal in relatie tot hun professionele rol.

jan lammers.jpeg

Jan Lammers
 

Iris Hond (3) ©Rinse Fokkema.png

Iris Hond
 

Jan-Jacob-Stam-1.png

Jan Jacob Stam
 

Peter Rombouts (1) R2021_0N2A3181.jpg

Peter Rombouts
 

Gymnast on a Wooden Bar

 

Op dinsdag 15 november 2022 van 12.00 tot 18.00 uur biedt Buitenplaats Doornburgh in Maarssen het podium aan Jan Lammers, Jan Jacob Stam, Iris Hond, Peter Rombouts en Tessa Kleinherenbrink. Je wordt ondergedompeld in ervaringsverhalen die je aan het denken zullen zetten over jezelf en over jezelf in relatie tot je omgeving – en daarmee ruimte geven aan jouw persoonlijke en professionele groei. 

Connecting the Dots organiseert de ontmoeting voor ondernemers en managers. Het thema is Verbindend leiderschap is topsport.

Seminar