top of page

Searcher-Recruiter

WHY Search

Locatie: IJsselstein

Dienstverband: 24-40 uur

Vacaturenummer: 24029

Binnen ons team hebben we behoefte aan een extra searcher die gedreven en kritisch een selectie maakt van passende kandidaten voor de exclusieve opdrachten die WHY Search heeft. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit en dat houdt tevens in dat we kiezen voor een persoonlijke benadering en zorgvuldige trajecten doorlopen met onze kandidaten.

Krijg jij energie van het vinden van goede kandidaten en proberen met ze in contact te komen? En heb je affiniteit met social media en vind je het leuk om dat binnen WHY Search op een hoger plan te trekken?


Dan past deze functie bij jou!


WHY Search is gericht op kwaliteit, duurzaam persoonlijk contact en verbinden. Onze focus ligt niet op het snel scoren of halen van targets. Wij leveren kwaliteit door verdieping in de opdrachtgever én de kandidaat. En daar profiteren onze opdrachtgevers en kandidaten optimaal van. In de afgelopen vijf jaar van ons bestaan is er een stabiel bedrijf opgebouwd en willen wij samen met ons team doorgroeien waardoor er een nieuwe positie is ontstaan voor een Searcher-Recruiter!


Heb jij de teamspirit en gedrevenheid die bij WHY Search past? Ontdek dan de vacature van Searcher-Recruiter!!

Intro
Beeldmerk DB.png

Wat je gaat doen

Jouw hoofdtaak zal liggen bij het zoeken en vinden van nieuwe kandidaten voor onze

opdrachtgevers. Dit zul je met name doen in ons recruitment programma op LinkedIn, maar ook in

onze eigen database. Je krijgt daarbij de uitdagende taak om deze database te verbeteren zodat kandidaten daar beter vindbaar zijn. Een andere manier om kandidaten naar ons toe te trekken is middels social media. Jij wordt binnen WHY Search verantwoordelijkheid voor uitingen op LinkedIn, Instagram en andere (volgens jou) interessante platformen. Als je met kandidaten in contact bent gekomen, kun je (als je dat leuk vindt) ook het eerste telefonische contact maken. Uiteraard kun je hierin worden begeleid en opgeleid, we hebben alle kennis en ervaring in huis! Daarnaast zul je onze managing partner ondersteunen bij het inplannen en bevestigen van afspraken met kandidaten voor intakes bij WHY Search en bij opdrachtgevers, het toesturen van maatwerk documentatie aan kandidaten en opdrachtgevers (zoals offertes en overeenkomsten).

Beeldmerk WIT.png

Wie jij bent

Om goede aansluiting te vinden bij ons gevarieerde team (leeftijden van bijna 30, bijna 40, begin 50 en begin 60 jaar) ben je als persoon energiek, kritisch, creatief (je kunt out-of-the box denken), gedreven, open en sta je stevig in je schoenen. Vanzelfsprekend ben jij klant - en kandidaat gericht en vind je het leuk om met mensen bezig te zijn en heb je oprechte interesse in een ander. Aangezien WHY Search veel op het gebied van commerciële functies doet, is het prettig als je daar gevoel bij hebt, zodoende kun je je beter in onze kandidaten verplaatsen.  Als laatste vind je het leuk om in een klein ambitieus team te werken.


Van jouw opleiding en ervaring verwachten we:

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting van HRM).

  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  • Bij voorkeur heb je reeds wat ervaring opgedaan in de ‘’recruitment sector”.

  • Je hebt ervaring met social media en kunt ons daarin meenemen en enthousiasmeren.

Beeldmerk WIT.png

Wat wij bieden

Als Searcher-Recruiter bij WHY Search kun jij rekenen op:

  • Een uitdagend baan bij een groeiende organisatie.

  • Flexibiliteit in de verdeling van de uren en werktijden (je kunt ze over 5 dagen verdelen).

  • 30 vakantiedagen op basis van fulltime werkweek (40 uur).

  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

  • Onderdeel uitmaken van een fijn team van gedreven en betrokken collega’s!

Beeldmerk DB.png

Maak kennis

Uniek aan WHY Search is dat wij niet alleen ervaren zijn in recruitment. Wij hebben ook decennia aan expertise in huis wat betreft het aansturen van (sales)teams en organisaties. Daardoor voelen wij sneller aan waar een bedrijf echt behoefte aan heeft en wie daar het beste bij past. Bij WHY Search zijn wij gepassioneerd over ons werk. Dit komt sterk in uitdrukking in onze kernwaarden: Doorzetten, Samenwerken, Trots, Plezier en Duurzaam. Wij gaan voor een positieve impact op de bedrijfsambitie én op de persoonlijke ambitie van de professional. Dat is waarom wij doen wat we doen. Werving en selectie is mensenwerk. Bij alles wat we doen, staan de ambities van onze opdrachtgever en de kandidaat centraal. Wij zorgen ervoor dat de beste kandidaten bij ons, en uiteindelijk in de juiste werkomgeving, bij onze opdrachtgevers worden verbonden. Hoe beter deze elkaar aanvullen, hoe succesvoller de match! Naast dat we een enthousiast, betrokken en ambitieus team zijn, werken we ook nog op een prachtige historische locatie in de binnenstad van IJsselstein.

Searcher-Recruiter
Wat je gaat doen
Wie jij bent
Wat wij bieden
Maak kennis
Contact
Searcher-Recruiter

Enthousiast over deze functie?

Als je enthousiast bent geworden over deze functie, kun je voor meer informatie hier contact opnemen met Henk Westerduin h.westerduin@why-search.nl 06 156 318 04.

bottom of page